7x12

../images/Emo58.gif 7x12

2 צל"שים . אחד לדון, שידעתי שהיא תהיה הנקסט פוטינצ'יאל, אבל לא ידעתי שבסוף היא לא תהיה.. וברגע שהתרגלתי לרעיון, התרגלתי גם לראות את דון בתור אחת שלוקחת אחריות על דברים בלי לדבר יותר מדי, וזה היה טוב. פן אחר בדמות שלה, ונהנתי לראות אותו. שני- לאמנדה, שהיא כזאת מוזרה ונחמדה כזו(ואגב, באמת נראית מאוד מאוד צעירה) והיה חסר לי בכל הקוטלות בפוטנציה מישהי שהיא לא עם מבטא בריטי מוזר, לא זרוקה, ולא סטייל פיית', אלא אחת סתם מוזרה כזו, לא מיוחדת במיוחד, וזה מה שמיוחד בה. הפרק בכלל היה משעשע :) הקלם הזה חמוד. נהדר שכלאו אותם סוף סוף עם ערפד, וגם הנאום של באפי(זה רק אני או שיש לה הרבה כאלה בזמן האחרון?) היה טוב. בשיחה עם אמנדה בהתחלה בבית ספר, באפי ממש ממש נשמעה כמו באפי של פעם. ואל.

לiלה

New member
../images/Emo58.gif 712

בהחלט אהבתי את הפרק, מאוד חביב. אני גם חשבתי שדון פוטנציאל ומצד אחד טוב שהיא לא (כי אם היא הייתה אז זה היה ברור מי תהיה הקוטלת הבאה - היא) ומצד שני אם היא כן הייתה אז היא הייתה יותר מדון חסרת עמוד השדרה היא הייתה דון בעלת התפקיד מה שאולי היה גורם לי לשנוא אותה פחות.

ציניכאן

New member
../images/Emo58.gifלאותו פרק כמובן.

ובל נשכח את המונולוג היפיפה של זאנדר, נפלא.

נכון ../images/Emo58.gif 7x12

המונולוג הזה החזיר אותי לסוף העונה השישית ומסקנותיה. הוא הצופה, גם ג'יילס הוא קצת כזה, אבל זאנדר הרבה יותר מפנים דברים.. הדמות שלו מאוד התפתחה בעונה וחצי האחרונות, ובאמת הגיע הזמן. ובאמת, צל"ש לדון. יופי של פרק איתה. ואל.

ואגב- ../images/Emo58.gif 7x12

אניה פשוט מצליחה להקסים אותי כל פעם מחדש.. מדהימה. ואל.

glory the god

New member
ואם כבר מדברים על

זאנדר שמציל את המצב, גם בסוף עונה 1 הוא בעצם הציל את המצב- אם הוא לא היה מחייה את באפי היא הייתה מתה (אני והניתוחים הפילוסיפים המדהימים שלי- אם לא יחיו אותה היא תמות, פששש מסקנה מדהימה) הוא בעצם הגיבור שם, והאו בעצם הציל את המצב רק שלא מדגישים את זה כמו ספויילר 6- בסוף עונה 6 כשהוא עוצר את ווילו מלהרוס את העולם.

קלואי1

New member
עוד נקודה על 712 ../images/Emo58.gif כמובן

כל מה שאני חשבתי עליו כשגילו שדון היא פוטנציאלית זה איך היא תוכל לחיות עם עצמה? כאילו מצד אחד כל החוסר ייחוד של דון מובלט בצורה רצחנית בפרק הזה ולכן אני ראיתי את זה בתור דבר ברור שהיא תהפוך לפוטנציאלית, אמרתי לעצמי כבר בראש 'הסדרה הזאת הופכת להיות יותר מידי צפוייה', הפרק הזה הוכיח לי שלא! בקיצור, מה שהתחלתי להגיד קודם שאם דון הייתה באמת פוטנציאלית אז החיים שלה היו הופכים לסיוט מתמיד לפי דעתי. אניה אמרה על זה גם משהו. דון כל כך רוצה להיות מיוחדת, כל כך רוצה שיבחינו בה. איזה דרך יותר טובה שיבחינו בה מלהיות הקוטלת? דון רוצה להיות פוטנציאלית בשביל להיות קוטלת, אבל אם נחשוב על זה, אם דון תהיה קוטלת זה אומר שבאפי תמות. לדון תמיד יהיה הרצון להיות קוטלת והיא יודעת מה זה אומר. אני לא הייתי יכולה לחיות עם עצמי כשהדבר היחיד שאני רוצה זה שאחותי או כל בן אדם אחר שקרוב אלי ימות. אולי זה עניין של גורל אבל אני חושבת שלדון יש את מה שדרוש להיות קוטלת, אבל היא בחיים לא תוכל להיות קוטלת כי יהיה לה קשה לדעת שהיא קוטלת רק בגלל שאחותה מתה. אני חושבת שזאת אולי הסיבה שהיא לא פוטנציאלית כי בכל מקרה, פוטנציאל זה דבר שאפשר לאבד. אם אבא שלי 2 מטר ואמא שלי 2 מטר אז ירשתי גנים עם פוטנציאל גובה נורא גבוה אבל אם אני לא אוכל ולא אשמור על הבריאות אני לא אממש את הפוטנציאל. אני חושבת שבגלל שדון לא תהיה מסוגלת לממש את הפוטנציאל שיש בה היא בעצם איבדה אותו. אני מקווה שהבנתם כי זה יצא ממש אבל ממש לא ברור.

לינק

New member
אבל בפרק בסיום של עונה 6 ../images/Emo58.gif

היא הראתה מיומנות ... מסויימת ובאפי אפילו לקחה על עצמה לאמן אותה

matanbu

New member
אבל זה לא ממש משנה ../images/Emo58.gif 712

גם אם דון תהיה הכי מיומנת בעולם, קוטלת זה לא מיומנות.

WillowFreak

New member
נקודה קטנה למחשבה...../images/Emo58.gif

שנראה לי שכולם פספסו.. (אפילו בבאפי...) אם באפי תמות דון לא תהיה קוטלת, גם היא כן פוטנציאלית. רשמית. באפי היא לא הקוטלת, אלא פיית'. באפי כבר מתה (פעמיים!!) לאחר המוות הראשון באה קנדרה ואחרי מות קנדרה באה פיית'. באפי מתה שוב. ושום קוטלת לא נקראה (וגם לא היתה אמורה להקרא) פיית' היא הקוטלת - לא באפי לכן לא משנה כמה באפי תמות גם היא תמות מיליון פעמים זה לא יעזור. רק אם פיית' תמות אז הקוטלת הבאה תכנס לפעולה. מאוד התפלאתי בפרק איך שהם אמרו (אניה, זאנדר, דון, ווילו) שבאפי צריכה למות כדי שדון תהיה קוטלת.. hello!!! יש פה מישהו?? שכחתם קוטלת מ-ש-ו-ג-ע-ת העונה לשם פיית'?? (לא יודעת מה איתכם אבל אני נעלבתי בשמה..~חומה!~) די ברור לא???

לiלה

New member
וואו! נכון!

אנחנו כל הזמן הזה חשבנו על העניין הפוך... תארו לכם איזה מגניב זה היה אם גם דון וגם באפי היו קוטלות!

הייזל

New member
מאיפה לך לדעת את זה?../images/Emo58.gif7

מאיפה לך לדעת שאם באפי תמות לא תופיע קוטלת אחרת? או שאם פיית' תמות אז תופיע קוטלת חדשה? ממה שאני הבנתי כרגע הכוחות לא ממש יודעים מה יקרה.
אנג'ל 4X13 בחייף, אחרי כל הנאום של הראשון שהוא הולך לחסל את כל הפוטנציאליות ואז להרוג את פיית' ואז את באפי הוא בכל זאת ניסה להרוג את פיית' בכלא. אי אפשר לדעת מה יקרה עכשיו אם אחת הקוטלות תמות.

ציניכאן

New member
אם כך איפה...../images/Emo58.gif7

הקוטלת אשר אמורה להגיע כאשר באפי מתה בסוף 5? אני פשוט לא רואה ANGEL , כך שאין לי מושג אם התשובה ניתנה שם.

הייזל

New member
אין לי מושג

זה גליץ' רציני בסדרה שעדיין לא הוסבר. למרות שלמרבה הפתעתי אני מוצאת את עצמי עם רעיונות שמסתברים אחר כך כנכונים אני בהחלט מעדיפה לראות איך החבר'ה שם יפתרו את זה. אין סיכוי שהם לא הבחינו בזה עדיין במיוחד אם הם מבקרים באתרי מעריצים. האמת שאי אפשר לדעת, אולי איפשהו יש בחורה שהיא קוטלת ואפילו לא יודעת מזה. את באפי עצמה מצאו מאוחר אז לך תדע.

14מתן

New member
אולייי.... ../images/Emo58.gif עונה 6...

אחרי שבאפי מתה בסוף העונה החמישית אז לא הגיע קוטלת חדשה בגלל שבאפי לא מתה מוות טבעי - היא לא מתה באמת ובגלל זה גם בעונה השישית וילו (כל השאר היו רק ליופי
)הצליחה להחזיר אותה כי היא לא מתה באמתתתתת

../images/Emo58.gif עונה 6

אבל בעצם בעונה השישית מראים לנו, בדרך לא כל כך נעימה, שבאפי לא חזרה לגמרי בסדר, עם הקטע של humping the vampire, כי הוא יכול להכאיב לה.. היא מתה, ולא חזרה לגמרי אנושית..מעין fuck up של ווילו, לא בכוונה כמובן, אבל בכל זאת. ובאפי, דוגרי, אז בעיני הטבע, מתה- זה לא נורמלי לחזור לחיים וזה שבני אדם פיתחו שיטות להחיות את המתים, בין אם זה רפואה ובין אם זה קסמים(גם אם עדיין לא, זה יקרה, אני מבטיחה לכם:)) לא הופך את זה לטבעי- אין מה לעשות, באפי בעיני הטבע לא אמורה להיות קיימת בכלל. בגלל זה לא משנה כמה היא תמות, מהפעם הראשונה שהיא מתה, והגיעה קוטלת חדשה, זהו, לא יגיעו עוד קוטלות, כי "הטבע" עשה את שלו(אם אפשר להגדיר את עניין הקוטלות "טבע") וסתם כי התחשק לי אוסיף עוד תמונת פיות מדהימה:)(אני?מתלהבת?ללאאאאאא!)

14מתן

New member
../images/Emo58.gif עונה 6 ../images/Emo70.gif

באפי כן חזרה בסדר בolder and far away באפי שואלת את טארה אם הכל בסדר אצלה, אם הם החזירו אותה כמו שצריך וטארה אומרת שכןןןןןן

התכוונתי מבחינת הטבע..../images/Emo58.gif 6

לא ממש... כאילו היא חזרה בסדר, אבל הקסם טיפה התפקשש...בכל מקרה, זה גם לא קשור, כי באפי מתה...פעם שנייה, ובגלל שהיא כבר מתה פעם ראשונה זה כאילו היא בכלל לא קיימת מבחינה טבעית..או מבחינת המועצה, או הקוטלות..לא יודעת כל כך מי קובע בקטע הזה, לא משנה בעצם..

BDSMorin

New member
../images/Emo58.gif 6x01

אחרי שבאפי מתה בסוף עונה 5, ג'וס אמר ש_הכוח של באפי כבר עבר כשהיא מתה בפעם הראשונה_. כלומר שהכוח לא יעבור יותר אף פעם. הוא עבר מבאפי לקנדרה, מקנדרה לפיית', ומפיית' - מי יודע? באפי היא עדיין קוטלת, הכוח לא נעלם. הוא מופיע בגיל מסוים ונשאר, כמו דיסטוניה ;) הדרך היחידה שקוטלת תאבד את הכוח שלה זה... למות, ולהשאר מתה ;) וזה מעלה בי שאלה, מה קורא אם סלייר הופכת לערפדית?

למעלה