../images/Emo58.gif7X08
לא מצאתי שרשור על הפרק, אז לקחתי יוזמה
פרק ענק (לפחות בתור המשך ל7X07), הוא עונה על הרבה שאלות, שמובילות לעוד יותר שאלות... יש לי הרגשה שהרשע הקדמון לא רק מנסה לשגע את ספייק, אלא גם אותנו, הצופים
ממה שהצלחתי להבין, ספייק נשלט חלק מהזמן ע"י הר"ע(רשע עונתי, לפי הצעה של מישהו), ובשאר הזמן הוא עצמו (ומתייסר על כל הרע שהוא עשה, או לפחות מעמיד פנים, בשלב הזה, כבר אין לי מושג), נראה גם שהוא לא ממש מראה יכולות ורבליות בזמן שהוא תחת שליטה, ככה שזה יכול להיות פרט חשוב. בקשר לדון וג´ויס, אני עדין לא משוכנע אם זו היא או הר"ע, לפי מה שהיא אמרה , באפי לו תבחר בדון בסופו של דבר, מה שנשמע חשוד לאור ההקרבה שלה בthe gift, כלומר הout of charecter יכול להצביע על הר"ע שעובד כאן ולא באמת ג´ויס (בדומה לזה שטארה בחיים לא תגיד לווילו להתאבד ולא משנה מה קאסי אמרה), אבל ייתכן שיהייה רוע כלכך גדול שבאפי תקריב את דון (אולי שנתיים של חיים אמיתיים עם "אחותה" החדשה, שיגעו אותה סופית). נחמד לראות את זאנדר ואניה שוב (נראה לי שעוד יש שם שלהבת, לאניה הייתה בעיית שמיה סלקטיבית חשודה בפרק
, אניה הייתה מעולה כרגיל. הסנוקרת שזאנדר מקבל מספייק חשודה, נראה לי שהצ´יפ עובד, כי לא הייה אף אחד בסביבה שספייק צריך לזייף עבורו את הכאב. מעניין איך הר"ע מונע מהכאב לפעול כשהוא תחת שליטתו. נראה שהאנשים בבגדי ה"נינג´ה" , לא רק מסתפקים ב"קוטלות לעתיד" (זה נראה ככה לפחות ע"פ הבחורה האחרונה) ועוברים גם לחיסול ה"משגיחים", מעניין אם ג´יילס יתכופף בזמן .... בטח פספסתי מלא דברים, שני הפרקים האחרונים היו עמוסים מידע.
לא מצאתי שרשור על הפרק, אז לקחתי יוזמה