7X08

hovevan

New member
../images/Emo58.gif7X08

לא מצאתי שרשור על הפרק, אז לקחתי יוזמה
פרק ענק (לפחות בתור המשך ל7X07), הוא עונה על הרבה שאלות, שמובילות לעוד יותר שאלות... יש לי הרגשה שהרשע הקדמון לא רק מנסה לשגע את ספייק, אלא גם אותנו, הצופים
ממה שהצלחתי להבין, ספייק נשלט חלק מהזמן ע"י הר"ע(רשע עונתי, לפי הצעה של מישהו), ובשאר הזמן הוא עצמו (ומתייסר על כל הרע שהוא עשה, או לפחות מעמיד פנים, בשלב הזה, כבר אין לי מושג), נראה גם שהוא לא ממש מראה יכולות ורבליות בזמן שהוא תחת שליטה, ככה שזה יכול להיות פרט חשוב. בקשר לדון וג´ויס, אני עדין לא משוכנע אם זו היא או הר"ע, לפי מה שהיא אמרה , באפי לו תבחר בדון בסופו של דבר, מה שנשמע חשוד לאור ההקרבה שלה בthe gift, כלומר הout of charecter יכול להצביע על הר"ע שעובד כאן ולא באמת ג´ויס (בדומה לזה שטארה בחיים לא תגיד לווילו להתאבד ולא משנה מה קאסי אמרה), אבל ייתכן שיהייה רוע כלכך גדול שבאפי תקריב את דון (אולי שנתיים של חיים אמיתיים עם "אחותה" החדשה, שיגעו אותה סופית). נחמד לראות את זאנדר ואניה שוב (נראה לי שעוד יש שם שלהבת, לאניה הייתה בעיית שמיה סלקטיבית חשודה בפרק
, אניה הייתה מעולה כרגיל. הסנוקרת שזאנדר מקבל מספייק חשודה, נראה לי שהצ´יפ עובד, כי לא הייה אף אחד בסביבה שספייק צריך לזייף עבורו את הכאב. מעניין איך הר"ע מונע מהכאב לפעול כשהוא תחת שליטתו. נראה שהאנשים בבגדי ה"נינג´ה" , לא רק מסתפקים ב"קוטלות לעתיד" (זה נראה ככה לפחות ע"פ הבחורה האחרונה) ועוברים גם לחיסול ה"משגיחים", מעניין אם ג´יילס יתכופף בזמן .... בטח פספסתי מלא דברים, שני הפרקים האחרונים היו עמוסים מידע.

taz512

New member
oh me god!!!! |ספולייר| 708

פרק מדהים בהחלט, ישבתי מול המסך בהלם מוחלט, וקפצתי איזה פעמים בקטעים שונים. ספייק גדול כהרגלו, ההתחבטות העצמית מדהימה, מגיע לשחקן אמי על המשחק שלו. וכמות השאלות שהפרק מעלה מדהימה בטירוף כמובן. התגעגעתי להרגשה שהפרקים נותנים, שקיבלתי עכשיו אחרי הפרק השביעי והשמיני, ההרגשה שנגמר הפרק ואני לא מוגל לחכות לפרק הבא, הציפיה הורגת אותי. ד"א אני מצטער שאני לא פה הרבה, אבל בגלל עבודה חברה ועוד המון דברים אין לי כמעט זמן. אז מידי פעם אני קופץ, בעיקר אחרי שאני רואה פרק של באפי. אז אני מבטיח להשתדל לקפוץ קצת יותר פעמים. טאז, השד הקופץ

resputin

New member
"טאז... תעשה לי ילד...!"

(עזבו, בדיחה פרטית- אפילו טאז לא קשור אלייה, זה סתם לשעשוע פרטי..
) אני מתגעגע יא נבלה, לא יכאב לך להתחבר לאייסי לפעמים.! גם כן.. מתקשר רק כשמבקשים ממנו

B a n j o

New member
אחחחחחח ../images/Emo13.gif

פרץ נוסטלגיה רק דיברנו על זה מצטער, אני בחור סנטימנטלי

IDOffryn

New member
708../images/Emo58.gif

את האמת הפרק לא היה כל כך ענק... לא יודע הפרק לא כל כך הפנט אותי למסך.. אבל היה פרק טוב אהבתי את השטיות של אניה כמה מפתיע שהדבר הראשון שעלה לה בראש היה סקס... ואיזה סוף!! כמעט קפצתי מהכסא שהמסך השחור הופיע פתאום!!! ועוד פעם איזה כיף שלא קוראים ספוילרים!!!!!!! מחכה כבר לפרק הבא!

Buffybot

New member
עוד פרק מעולה (ספויילר)

שמתם לב איך הפרקים הם לא כל כך פרקיים ונעשו ממש עלילתיים?? אוי, אני כל כך מבולבלת! ניסיתי לעקוב אחריי מה שקורה, והצלחתי יחסית, עד הקטע בפרק שבאפי רואה את ספייק נושך את הבחורה ההיא ליד הרחוב הראשי... אני כבר לא מבינה כלום! מישהו הבין מי זה באמת ספייק האמיתי ומי זו באמת באפי האמיתית ואיפה הרוע הראשון הוא ההוא או ההיא בקטע הזה? בבקשה, מתחננת להסבר מאלו שהצליחו להבין. חשבתי על זה הרבה ומשתגע לי השכל. שונאת את ג´וס, גאון שלי! ספייק כפול שתיים-יאמי! אני רוצה אחד הביתה!
הקטע בסוף-אין מילים, אני בשוק! הוא בא מאחוריו, הנשק (מה שהוא לא יהיה) במרחק מאית של שנייה מהראש של ג´יילס, המסך כבה ושומעים כזה רעש... של כריתת ראש??? איזה מתח, מעניין מה קורה! העונה מתחילת להסתבך יותר ויותר. אולי אינ אפסיק לראות בינתיים עד שאני אבין את הכל... ג´וס משחק לי בראש. והדרך היחידה לדעת מה עובר לו בראש ומה הוא מתכנן וחושב היא לגור בבית שלו 24 שעות. אז אני מודיעה שאני אעזוב את הבית שלי, את הארץ הקטנטונת וחסרת השכל ולכן לא מותאמת לג´וס, ואעבור לגור בבית של ג´וס.
סתם מחשבה מטומטמת לחלוטין שעברה לי הרגע בראש: אם ג´וס ימות פתאום מהתקף לב או תאונה או משהו (חס וחלילה, טפו טפו טפו, חמסה חמסה, באפי הקדושה, ספייק המלך
) אז לעולם לא נדע מה הוא חשב לעשות עם העונה ומה עבר לא בראש. לעולם! אסור לו למות, לא לעולם! אני והמחשבות המטורפות שלי, כבר חשבתי איך לכבות את השמש שכל כך מפריעה לי... ג´וס אשם בזה שהשתגעתי!

hovevan

New member
../images/Emo58.gif7X08 תשובות

אחרי צפיה חוזרת בקטע של באפי וספייק עם הנערה, מה שנראה לי זה שבאפי האמיתית מאבדת את ספייק בקהל וכנראה חוזרת הבייתה (בגלל זה בסצנה הבאה, היא שואלת מה הוא עשה עם הנערה, כי היא לא הייתה שם), ספייק רואה אותה מתקרבת, רק שהבאפי שהוא רואה נמצאת בראש שלו בלבד (ראינו את באפי רצה קודם, ורואים אותה פתאום מתקרבת בצעדים איטיים), הרשע הקדמון משחרר את השליטה שלו וכשספייק מבין מה הוא עשה, הוא בורח ו"באפי" משתנה לספייק), שוב שימו לב לזה שספייק כשהוא תחת שליטת הרשע, לא מדבר, רק מגיב בנהמות או בתנועות (כנראה שהשליטה עליו לא מוחלטת, לדעתי). כלומר באפי היא באפי שאנחנו מכירים, ספייק הוא ספייק המוכר (מלבד כשהוא תחת שליטה ואני אקרא לו killer spike מנקודה זו והלאה), והרשע הקדום מתחזה לכל אחד מהם לפי רצונו, ואפשר לזהות אותו בעקבות התנהגות שלא הולמת את הדמות שהוא מתחזה לה. במקרה של ספייק, רק כדי לשגע אותו עוד טיפונת (או שאולי גם אצל האחרים זה קורה) הוא נמצא רק בראש שלו ורק ספייק רואה אותו. בקשר לסוף של הפרק, נראה לי שג´יילס רק צריך להתכופף בכמה סנטימטרים בשביל להנצל מהגרזן (אם הוא יבוא בצורה שטוחה , לפחות), נקווה שהאימונים עם באפי והעבר המפואר שלו, שיפרו לו את הרפלקסים, כי אפילו ווילו לא תוכל להחזיר אותו (זה מוות טבעי אם כי אלים מאוד). כמובן שאם הוא פיתח יכולות "מייטריקסיות" , הוא יקפיא את הזמן ויזוז בהילוך איטי מדרכו של הגרזן, אי אפשר לדעת, נחכה ונראה...

כל פרק ופרק

בעונה הזאת רק מעלה יותר ויותר שאלות זאת הולכת להיות העונה הכי מעניינת {ככה נראה לי}

hospital_food

New member
מעניין (ספויילר7)

איך יתחיל הפרק הבא, ואיך באמת יוציאו את ג´יילס בחיים, כי הסיפור נראה דיי גמור. הקטע הכי מצחיק בפרק היה שספייק הלך מכות עם הערפדית והפיל אותה לתך הקהל עמוק באדמה . איימי מאן הפסיקה את המופע ל5 שניות ואז המשיכה את השיר כרגיל, ממש מאיפה שהיא נעצרה, מהמילה "היסטורי".. אכן הסטורי

IDOffryn

New member
ניצול שרשור!../images/Emo58.gif7x07

הנה המילים לשיר שהיה בתחילת הפרק הקודם השיר נכתב על ידי ג´וס בעצמו אז נראה לכם שיש להם משמעות גם לפרקים הבאים או רק לפרק עצמו? Night falls... I fall. And where were you? And where were you? Warm skin wolf grin, and where were you? I fell into the moon and it covered you in blue. I fell into the moon. Can I make it right? Can I spend the night? High tide inside. The air is dew and where were you? While I I died and where were you? I crawled out of the world and you said I shouldn´t stay I crawled out of the world . Can I make it right? Can I spend the night? Alone.

taz512

New member
ספוילר והסבר

מי שהסתכל טוב טוב. ראה אחרי שספייק הרג את הערפדית ושהופסק השיר, הוא הלך לטלפן לבאפי, ואז כשהוא נכנס שם למאוחרי הקלעים רואים את הלהקה יורדת, ואז הזמרת אומרת משהו בסגנון: "אני שונאת להופיע בעירות ערפדים". אותי זה שעשע מאוד. אני מחכה בטירוף לפרק הבא בסדרה. טאז, השד והשעשוע

Adrienne

New member
../images/Emo58.gif אין ספוילרים לפרקים אחרי 8

אממ נראה לי, שבשביל לשגע אותנו טוטאלית, ג´וס יגיד לנו אם ג´ילס מת או לא רק בפרק 710, כלומר כל פרק 709 ישכחו ממה שקרה ב 708(בקשר לג´יילס) או יותר גרוע הוא יביא לנו איזה פרק שסתם נולד למלא פערים ע"ע 706 מה שאם יקרה, אני אישית מתאבד...
|גוגולת|

למעלה