7x07 והלאה

max2k

New member
מנצל שירשור

הפסדתי את רוב שירשורי השביעית פה ורק עכשיו הצלחתי לראות את השניים הראשונים.
7x2 7x1 5X1 א. כל הקטעים שבסוף הפרק הראשון גרמו לי לחשוב שאולי הרשע של העונה זה בעצם הכח של הקוטלת, זה פשוט נורא מתקשר לי מה שדרקולה אמר לה שהכח שלה מגיע מרשע. ושהייתה את הקוטלת הראשונה שניסתה להרוג אותם. וגם העובדה שספייק בפאניקה רצינית (שהנשמה שלו רק מגדילה) מעודדת את המחשבה שהכל מתקשר ושג´וס באמת בנה אותה ל7 עונות בלבד כמו שאומרים. כי הרי גלורי הייתה גם כן רשע הרשעים ורשע קדמון אבל הוא לא היה במצב כזה עגום. ומה שזה לא היה גם סַפר אקופוליפסיות אחורה אז אולי הקוטלות היו קשורת לאק´ ממזמן. ב.( ואם גם אמרו את זה עוד כמה פרקים אני מצטער.) לדעתי מה שהם הורגים בתחילת כל פרק זה בעצם קוטלות יעודיות, כי הריי יש רק בחורה אחת בכל דור ודור, אבל מה קורה אם איך שהו יודעים מי הם והורגים אותם לפני שהם נעשות קוטלות? אולי השדים תופסים את הכח או שהכח מבוזבז. כי הרי, אם יש קוטלת אחת בגיל שמונה עשרה כל מה שאתה צריך לעשות זה להרוג את הקוטלות שיהיו אחריה ואותה, ואז יש לך 18 שנים בלי קוטלת. ג. הפרקים כבר ממש לא פרקים, בקושי יש להם עלילה מרכזית וזה נורא מעצבן ונכון מה שזאנדר אמר שזה הגאנג בעצם. ד. אניקה תמיד הייתה סגולה? ה. תוחזר אניה לזאנדר לאלתר.

idan3k

New member
בקשר לב´

זה לא יתן לך 18 שנים בלי קוטלת. הקוטלת הבאה מופעלת מתי שהקודמת מתה, גם אם היא בת שנתיים (או שכאן אני טועה והיא צריכה להיות מעל גיל 16 או משהו אבל לא נראה לי) זה יתן לך דקה בלי קוטלת אבל גם את יתרון שהחדשה לא ממש מתורגלת ומספיק חזקה להתמודד עם הכל... תסכים איתי שאם היית נותן לבאפי של עונה 1 להתמודד עם הרשע של עונה 7 או אפילו עם של עונה 4 לא היה לה שום סיכוי.

max2k

New member
טוב...

אז זה היה נותן לך משהו בסביבות 15 שנים בלי קוטלת. אתה באמת רואה ילדה בת שלוש בורחת מהבית עם יתד ביד באה לקטול ערפדים? בערך בגיל 16 הן באמת יהיו חזקות מספיק בכדי להתמודד עם ערפד.

Evil Spike

New member
אוי זה כל-כך נכון!

באפי ממש השתפרה במהלך העונות והתבגרה. הטכניקות שלה יותר מתקדמות המהלכים והכלי נשק שלה יותר מתקדמים ובכלל היא נהייתה יותר אחראית כזאת (לא שהיא לא הייתה קודם)

Idomania

New member
חיזוק התאוריה 6x01 7x01../images/Emo58.gif

לדעתי אם מה שאמרת על הנשים בהתחלה זה נכון אז יש לזה כמה הסברים: קודם כל ב6x22 אנחנו רואים את באפי שואלת את ג´יילס למה היא חזרה מהקבר? אז אולי זאת התשובה כי הקוטלות החדשות עומדות למות ואז אולי שזה גם מסביר את הקומיקס של ג´וס עם הקוטלת עוד 200 שנה שלא היו כבר קוטלות בעולם

למעלה