מנצל שירשור
הפסדתי את רוב שירשורי השביעית פה ורק עכשיו הצלחתי לראות את השניים הראשונים.
7x2 7x1 5X1 א. כל הקטעים שבסוף הפרק הראשון גרמו לי לחשוב שאולי הרשע של העונה זה בעצם הכח של הקוטלת, זה פשוט נורא מתקשר לי מה שדרקולה אמר לה שהכח שלה מגיע מרשע. ושהייתה את הקוטלת הראשונה שניסתה להרוג אותם. וגם העובדה שספייק בפאניקה רצינית (שהנשמה שלו רק מגדילה) מעודדת את המחשבה שהכל מתקשר ושג´וס באמת בנה אותה ל7 עונות בלבד כמו שאומרים. כי הרי גלורי הייתה גם כן רשע הרשעים ורשע קדמון אבל הוא לא היה במצב כזה עגום. ומה שזה לא היה גם סַפר אקופוליפסיות אחורה אז אולי הקוטלות היו קשורת לאק´ ממזמן. ב.( ואם גם אמרו את זה עוד כמה פרקים אני מצטער.) לדעתי מה שהם הורגים בתחילת כל פרק זה בעצם קוטלות יעודיות, כי הריי יש רק בחורה אחת בכל דור ודור, אבל מה קורה אם איך שהו יודעים מי הם והורגים אותם לפני שהם נעשות קוטלות? אולי השדים תופסים את הכח או שהכח מבוזבז. כי הרי, אם יש קוטלת אחת בגיל שמונה עשרה כל מה שאתה צריך לעשות זה להרוג את הקוטלות שיהיו אחריה ואותה, ואז יש לך 18 שנים בלי קוטלת. ג. הפרקים כבר ממש לא פרקים, בקושי יש להם עלילה מרכזית וזה נורא מעצבן ונכון מה שזאנדר אמר שזה הגאנג בעצם. ד. אניקה תמיד הייתה סגולה? ה. תוחזר אניה לזאנדר לאלתר.