7x07 והלאה

idan3k

New member
../images/Emo58.gif 7x07 והלאה

אוקיי אז ככה
אמבר בנסון לא חוזרת! אני לא בטוח במאה אחוז אבל אם הבנתי נכון מספוילר שגילו לי בטעות (*אהמ פה בפורום אהמ*) היא רק תופיע בפרק CONVERSATIONS WITH DEAD PEOPLE בתור רוח. היא לא תחזור להיות דמות קבועה בסדרה בגלל בעיות במשא ומתן עם חברת ההפקה פוקס. ולגבי ווילו - היא תשאר לסבית ותהיה לה מערכת יחסים.

Evil Spike

New member
עונה שביעית - אולי ספויילר!

כן זה כנראה הרוע הראשון שלובש כל דמות שיכול ולא מסתיר את זה במיוחד כמו שאמרתי הוא משגע את ספייק בעיקר...

idan3k

New member
ההודעה שלי כן, ובשלה ההודעה עצמה

היא לא ספויילר אבל היא מדברת על הסצינה האחרונה מ701 - זאת השערה בקשר אליה.

B a n j o

New member
תגידי לי ..... ../images/Emo46.gif

לא את התעצבנת מספויילרים בכותרת לא מזמן ???? עכשיו אני לא יודע אם זה ספויילר או לא אבל אני עלול לחשוב ככה כי הרבה זמן לא דובר על הנושא הזה ועכשיו אם זה כן יהיה בסידרה בסוף אז תודה רבה לך

idan3k

New member
זה לא

וחוצמזה הכותרת הזאת לא אומרת כלוםף אולי דיברנו על זה בכלל בקשר לעונה הראשונה? מי שלא ראה את השביעית ולא השתתף בדיונים עליה לא מבין מה זה אומר ובכולופן עד כמה שידוע לי (ואם אני טועה בבקשה אל תספרו לי מה נכון) אןי ספוילר שואמר את זה, זאת רק השערה...

B a n j o

New member
בנאדם ../images/Emo70.gif זה בכותרת ../images/Emo70.gif

קצת קשה לא לראות !

WillowFreak

New member
ok... אז קודם ...

כן דובר על הנושא פה לא מזמן... שנית, זה לא ספויילר על תדאג
מצטערת אם גרמתי לך לחשוב כך...

B a n j o

New member
בסדר בסדר.... ../images/Emo13.gif

פשוט הרסו לי את העונה החמישית והשישית כבר עם ספויילרים אז די רציתי לשמור את השביעית והאחרונה בצורה בתולית...

WillowFreak

New member
אחרונה?? ../images/Emo7.gif

מי קבע סופית שזאת עונה אחרונה...!?!? תגידו לי אנשים כי אני כבר משתגעת פה !!!

xander55

New member
../images/Emo98.gifתגובה

שמועות עקשניות אומרת שכן אבל גוס ודן אמר שהם לא יכולו לדעת עד סוף העונה הנוכחית אני מעדיף להישאר אופטימי בנתיים כל מה שנותר לנו לעשות זה להתפלל ולקות לטוב ולהנות מהעונה הנפלאה הזאת

B a n j o

New member
אבל בכל זאת

הייתי מעדיף עונה אחת בלי לדעת מה הסוף שלה או מי הרשע שלה או כלום להנות מההפתעות אחת אחת. וכל עוד לא נאמר אחרת אז בשבילי זו העונה האחרונה מה שאומר שזו ההיזדמנות האחרונה לראות את באפי בלי לקלקל

Idomania

New member
אז כדי להוריד ממך לחץ...

מה שכתבו הוא לא הרשע של העונה

Idomania

New member
והמלצה שלי..

שמע אני לא יודע איזה אנטרנט יש לך או כמה זמן יש לך ביום אבל באמת כדי לך כבר להגיע לעונה השביעית... וסתם המלצה כדי שלא תתעצבן פה על ספוילרים.. כי אחרי הכל כמה שמזהירים ואומרים יבוא איזה מישהו ויגיד ספוילר אז לטובתך..

B a n j o

New member
אני משתדל

יש לי ADSL אבל אין לי זמן לראות הכול (עבודה, אתה יודע) בכל מיקרה, הכי טוב זה לא להגיד כלום כי זה שאמרת שזה לא הרשע העונתי זה גם הרס לי כי עכשיו אני יודע שהוא לא יהיה הרשע ! זה אומנם פחות מעצבן כי זה משאיר אפשרויות אבל בחיית´. אם יש לכם משהו להגיד בקשר לעונות אחרות, אפילו השערות או שמועות או דברים שיודעים שהם לא יהיו, אז נא לשים כותרת
אפשרי או משהו. רק בשביל שניהיה מופתעים ממה שלא יהיה.

DiScoNnecTed

New member
אהמ..

"...אני לא בטוח במאה אחוז אבל אם הבנתי נכון מספוילר שגילו לי בטעות (*אהמ פה בפורום אהמ*)"... האם הרמיזה הייתה אליי?.... כי אני מזהירה 80,000 פעם לפני שאני כותבת ספויילר ואני זאת שכתבה על הפרק המדובר (7)

למעלה