703

luvgirl

New member
703 ../images/Emo58.gif

אוקיי, אז למרות שהיו דברים שלא אהבתי בפרק, אני חייבת להודות שהפרק הזה הרבה יותר זרם לי מהקודמים. נראה לי שבגלל שרוב הדמויות שהשתתפו בפרק הוסיפו המון (אמילי, ריצ'רד, מישל, כריס, לוגאן, פאריס וכו'). אמילי נשארה אותה אמילי כמו תמיד, פאריס גם, והיא הצחיקה אותי. זאק וליין בכלל קרעו אותי מצחוק, שניהם חמודים ומוסיפים המון. ודוגרי לא הבנתי למה הם פשוט לא מחליטים לעשות הפלה, כאילו מה, לא שמעו על המילה הזאת אף פעם בסטארס הולו?! (או שפשוט השחקנית שמגלמת אותה באמת בהריון, ככה נראה לפחות....) וליין קרעה אותה בסצינה שהיא ורורי יושבות בספרייה. מישל כזה חמוד, התגעגעתי לכל הסצינות שלו. והקטע עם הפתקיות - ענק! אהבתי את כל הסצינות של רורי ולוגאן. ובכלל רורי נראית לי שוב כמו רורי ולא רורי חדשה ומוזרה שכתבו לה טקסט שלא מתאים לה. היחידה שלא אהבתי בכל הפרק זאת לורליי. הטקסט פשוט לא מתאים לה. נראה שהיא פשוט מברברת שטויות והיא פשוט לא מצחיקה! אני מודה, היו כמה דברים בודדים שהצחיקו אותי, אבל בקושי. זאת לא אותה לורליי שאני מכירה ואוהבת... אניוואי, עדיין יש לי בעיות עם הצילום החדש, ועם המוסיקה פחות, שומעם יותר מוסיקה במהלך הפרק, רק שזה מוזר לי, קטוע כזה. אני ממש מקווה שהסדרה תשתפר ותחזור להיות כמו בנות גילמור שכולנו אוהבים. נמאס לי להתאכזב כל שבוע מחדש...

../images/Emo58.gif 703

אוי, זה פשוט עצוב. ממש לא מתאים שלולרי וכריסטופר יהיו ביחד. נכון, תמיד בסדרות כאלו צריך טוויסטים במערכות יחסים כי זה לא הגיוני שזוג יהיה ביחד כל הזמן (זה פשוט לא עובד ככה בסדרות). אבל, באמת, כריסטופר היה כ"כ נורא ללורליי, כבר מאז שהוא נטש אותה בגלל ששרי נכנסה להריון ותמיד הוא מופיע ברגע הלא נכון ומנסה לסחוף אותה, וזה פשוט מרגיז. אני מתה לראות את ההמשך, למרות שנראה לי שהם יהיו ביחד לאיזושהי תקופה, לפחות ינסו. רורי ולוגן - מצחיק קצת, אבל גם עצוב. כל הזמן חשבתי שתופיע שם איזה בחורה חצי ערומה בחדר שלו. אני מזדהה כי חבר שלי עכשיו בטיול ארוך ואנחנו לא כ"כ יכולים להפגש...)-: לגבי זאק וליין זה פשוט עצוב הצורה שבה הם מדברים על ההריון. זה לא בגלל שהם כן או לא הזכירו הפלה, אלא בגלל שזה תקוע כזה ונראה שאף אחד משניהם לא ממש מנסה להתמודד עם זה או לעכל את זה. לא נראה לי שהם יעשו הפלה.... יום טוב לכולם וסופשבוע נפלא !

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif בקשר לליין וללורליי

א) בקשר לליין: היא כל כך מושפעת מהחינוך הדתי הקפדני שקיבלה שהתחתנה בתולה. אז ברור שאפילו לא תעלה על דעתה האפשרות של הפלה. וכנראה שהוא יודע זאת ולכן לא הציע. או שהוא עצמו נגד הפלות. ב) בקשר ללורליי: דווקא היתה לה הארה מאוד חשובה. היא פתאום קלטה שאולי היא לא באמת חופשייה, אלא שכל מה שהיא עושה הוא אנטי אמילי. כלומר, כל מה שהיא בוחרת וחושבת שהיא עושה מבחירתה החופשית - הוא רק תגובה לאמילי. אז זה לא מצב אמיתי של בחירה חופשית. ולכן כל הפרק היא מנסה לבדוק מה היא באמת אוהבת, והאם היא באמת אוהבת את זה או שזה רק נגד אמילי.

אני מרוצה [=

הפרק הזה היה יחסית טוב, יש מצב שזו תהיה עונה מעניינת לפנינו. הדבר היחיד שמבאס הוא שאיכשהו אני האחרונה שרואה את הפרק ומגיבה כשכולם כבר שכחו ממנו...

Elsewhere

New member
לא שכחנו..../images/Emo15.gif

סתם את מוזרה כי את אוהבת תפרק..
ד"א, זו שרון...

hero8

New member
703 ../images/Emo58.gif

פרק די משעמם. לא קרו בו הרבה משמעותיים. הקטעים הטובים: מישל והפתקיות. פריס
מעולה כרגיל. הקטעים הגרועים: לין וההריון ( הנישואים שלה ושל זאק זה כל-כך הזוי ולא אמין. איך היא התחתנה עם מישהו עם IQ של כורסא? ) רורי ולוגן - משעמם
איך לפני שהוא
הוא היה כזה בבאסה ופתאום הוא שמח ומאושר בעבודה? הסוף עם לורלי וכריסטופר היה ההתקדמות היחידית בעלילה. מעניין מה יקרה ביניהם - למרות שלא נראה לי שזה ימשך הרבה זמן.

למעלה