703 ../images/Emo58.gif
אוקיי, אז למרות שהיו דברים שלא אהבתי בפרק, אני חייבת להודות שהפרק הזה הרבה יותר זרם לי מהקודמים. נראה לי שבגלל שרוב הדמויות שהשתתפו בפרק הוסיפו המון (אמילי, ריצ'רד, מישל, כריס, לוגאן, פאריס וכו'). אמילי נשארה אותה אמילי כמו תמיד, פאריס גם, והיא הצחיקה אותי. זאק וליין בכלל קרעו אותי מצחוק, שניהם חמודים ומוסיפים המון. ודוגרי לא הבנתי למה הם פשוט לא מחליטים לעשות הפלה, כאילו מה, לא שמעו על המילה הזאת אף פעם בסטארס הולו?! (או שפשוט השחקנית שמגלמת אותה באמת בהריון, ככה נראה לפחות....) וליין קרעה אותה בסצינה שהיא ורורי יושבות בספרייה. מישל כזה חמוד, התגעגעתי לכל הסצינות שלו. והקטע עם הפתקיות - ענק! אהבתי את כל הסצינות של רורי ולוגאן. ובכלל רורי נראית לי שוב כמו רורי ולא רורי חדשה ומוזרה שכתבו לה טקסט שלא מתאים לה. היחידה שלא אהבתי בכל הפרק זאת לורליי. הטקסט פשוט לא מתאים לה. נראה שהיא פשוט מברברת שטויות והיא פשוט לא מצחיקה! אני מודה, היו כמה דברים בודדים שהצחיקו אותי, אבל בקושי. זאת לא אותה לורליי שאני מכירה ואוהבת... אניוואי, עדיין יש לי בעיות עם הצילום החדש, ועם המוסיקה פחות, שומעם יותר מוסיקה במהלך הפרק, רק שזה מוזר לי, קטוע כזה. אני ממש מקווה שהסדרה תשתפר ותחזור להיות כמו בנות גילמור שכולנו אוהבים. נמאס לי להתאכזב כל שבוע מחדש...