703

Blossom

New member
סילי מי. איך יכולתי לשכוח!

סת' כהן המלך! הוא היחידי ששווה את הצפיה באו.סי אחח.. אדם ברודי כפרה על טוסיק היהודי שלך

משוגעת14

New member
אני מאוד מזדהה אתך לגבי הקטע עם

אלכס ודייב... גם איך זה שבסוף בטקס סיום של צ'ילטון לורליי לא פגשה את מקס בסוף??

DarkMagic17

New member
ארמ מדברים על זה הרבה../images/Emo28.gif

דווקא... על אבא של ליין
מיסטר קים... הוא איזה מיתוס, טיפוס כזה שקיים אבל אפפעם לא רואים אותו או שומעים עליו... היוצרים התייחסו אליו כמה פעמים אם אני לא טועה
זה מה שמשעשע בסדרה הזאת, הקינקס

saritoosh22

New member
רורי בחופשת קיץ,

הווה אומר שהיא גם בחופשה מהעבודה. זה מאוד מאוד מקובל שבחופשת קיץ שבין שנה לשנה, התלמידים חוזרים הבייתה וחוזרים לעבודה בתחילת שנת הלימודים הבאה. חוץ מזה, אין דבר כזה סדרה בלי חורים, זה לא זלזול בצופים, זו רק סדרת טלויזיה, פרופורציות!

nenia

New member
שתי תשובות ../images/Emo58.gif

1. רורי תכננה נסיעה עם לוגן ולכן לא היתה מספיקה לסדר לעצמה עבודה לקייץ. 2. את מר קים ראינו פעם אחת ויחידה כשליין נכנסת לבית ההורים שלה בלילה והולכת לחדר השינה שלהם. יש מישהו (אפילו לא רואים פנים) שישן לידה. ומישהו יודע אם בכלל אפשר להשיג בארץ פופ טארט??? מתה פעם לנסות. נניה

Jason2

New member
../images/Emo58.gif703

אלוהים ישמור! תחזירו לנו את לורלי, הם הפכו אותה לקשקשנית מעצבנת ולקחו לה את החן שהיה בעונות הקודמות. מזל שהיא לא התחילה לקשקש אחרי הכרזת האהבה של כריסטופר. ושוב פעם נראה שהיא תחזור לכריסטופר לכמה זמן ושוב תשבור לו את הלב בסוף. ליין וזאק לא רוצים את התינוק אבל בכל זאת יהיה להם ילד, למה? כי הם חיים בסטארס הולו המקום היחיד בעולם שלא שמע על המושג הפלה, בעד או נגד זה לא משנה לא דנים באפשרות הזאת ולא חושבים עליה בכלל. אני משער שבית החולים היחיד בעיירה עוסק רק בלידות. והנשף שאמילי ארגנה היה די נחמד אבל כבר זה נראה העתק של דברים שראינו בעונות הקודמות. עצה שלי שיפסיקו להתאמץ כל כך כדי שלא נרגיש שהכתיבה השתנתה ופשוט שיכתבו מה שהם חושבים אולי זה יעבוד.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo3.gifרק רוצה להוסיף..

שאני באמת חושבת שעם כריס הפעם זה יהיה יותר מביחד והיא תשבור לו את הלב..הפעם, הם פשוט ימחקו את לוק, לדעתי.
ובקשר להפלה, גאד..כ"כ קיוויתי שליין תחליט לעשות הפלה!! אבל הם באמת לא חשבו על זה אפילו. אולי עוד פרק? עכשיו כשהם לגמרי בטוחים שהם לא רוצים אותו? נהה..בגילמור אף פעם לא תהיה הפלה. o_0 הזה של אמילי היה נחמד. לפחות היה משהו בפרק מעבר ללור ולוק.:X

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif 703

קודם כל - אני חייבת לציין שכל הפרק חברה שלי ואני היינו עסוקות בלהתווכח אם לורן גרהם בהריון או אחרי הריון או סתם השמינה היא כ"כ נראת בתחילת הריון! או ממש אחרי הריון. למרות שהיא יפיפיה כרגיל.... עדיין - מוזר שכזה - יכול להיות שהיא ילדה וזה נעלם מהרכילות?!?!?! טוב..נחזור לעיניינו- אני דווקא צחקתי דיי הרבה בפרק הזה אבל העונה הזאת בנתיים דיי מאכזבת. וכן. אני יודעת שזה רק הפרק השלישי.. אבל עדיין זה כאילו נהייה מיני אופרת סבון ואני לא אוהבת את הכיוון הזה :-\ אני לא חשבתי שארגיש כ"כ חזק את השינוי של התסריטאי כי בעונה שעברה הפרק שהוא כתב היה מעולה. אבל עכשיו אני מבינה שמה שהיה בו טוב זה זה שהוא שיתף אותנו ברגשות של לוק וזו גם הבעיה של העונה הזאת - יותר מדי רגשות! מהזהקורהפה?!?!?!!? אהה- ונכון שהכובע של לוק היה נוראי?! לא התאים לו והיה גדול עליו
טוב..יאללה...אני כ"כ עייפה ומדברת שטויות. לילה טוב
|

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifהכובע היה ממש נוראי!!../images/Emo2.gif

לא נראה לי שהיא ילדה וזה נעלם מהרכילות!!
גם מי לעזאזל האבא?
היא לא יכולה להסתיר חבר/בעל/מערכת יחסים סתמית+הריון+לידה+ילד!!
לדעתי היא סתם השמינה..
לא נראה לי שהיא בהריון.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif 703

קראתי ב TV.COM משהו נכון לוק היה עם הכובע הזוועתי כי את הכובע הקודם לורליי נתנה לו אז הוא זרק אותו.

DarkMagic17

New member
אבבבללללל../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

זה לוק, ממתי הוא קונה משו חדש להחליף משו בלוי בלי שלורליי תחפור לו על זה שעתיים לפני זה

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif

הקטע הוא, שהשחור גם חדש!! אז אם כבר לקנות חדש, למה השינוי? הוא לא מהבחורים האלה שמשנים דברים בעצמם, כמו לבוש. אז למה שישנה את הכובע? כבר קנה חדש? שיקנה כמו של פעם! כשלורליי קנתה לו חדש, היא קנתה בדיוק כמו הקודם..כי היא ידעה שהוא לא ילך עם משהו אחר..אז איך פתאום הוא מחליף ככה לכובע שונה לחלוטין?

Alaithlos

New member
זה קשה לקבל, אבל זה הגיוני.../images/Emo15.gif

כל הקטע של להפרד מהעבר. את הקודם הוא החליף כי היה צריך, כי היה ישן. עכשיו הוא מחליף כדי.. להחליף. כי הוא לא רוצה שזה יזכיר לו, לא?

n a t u r e

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שקצת פספסתם עם הקטע של הכובע. בסצנה של הדיינר רואים את שתי הנשים (סליחה, אני לא זוכרת את השמות) מתווכחות מה חדש בדיינר ומשגעות את לוק בשאלות. ורורי לעומתן, פוסעת אל הדיינר בצעדים קללים מברכת את לוק לשלום ושואלת אותו האם הכובע חדש. מה שכל כך הצחיק אותי אח"כ שלוק לא קלט שזה מה שהפריע לשתי הנשים (ושוב סליחה) ואפילו לא מציין בפניהן שמה שנראה להן כל כך שונהת בדיינר הוא בסך הכל הכובע, גם אחרי שרורי הלכה.

o0Invisible0o

New member
וואלה!!../images/Emo2.gif

חה. באמת פיספסנו אז.
שכחתי לגמרי מהקטע של מה שונה.:X

יסמין@

New member
../images/Emo58.gif ככה לוק

הרי גם קודם הוא ידע שיש לו כובע חדש. אבל מה פתאום שהוא ישתף אותן פעולה? הוא הרי סגור כזה והן רכלניות כאלה. הוא גם לא רצה שיבינו שיש לו כובע חדש. הוא כנראה חשש שישאלו מדוע החליף ואולי יגיעו למסקנה הנכונה.

למעלה