701

handlessman

New member
זה היה נראה כאילו... ../images/Emo58.gif

היה לה את הצמיד פעם, ואחרי כמעט 20 שנה בתוך המים היא חוזרת למי שהיא הייתה באמת ולובשת בגדים נורמליים, ובקיצור חוזרת להיות עצמה. רק השערה.

הייזל

New member
../images/Emo58.gifעונה 7

לא,היא לא היתה תינוקת. באף גירסה של סופרגירל (והיו כמה, חלקן במקביל) היא לא הגיעה לכדור הארץ כתינוקת. היא תמיד מגיעה בוגרת או לפחות בת שש-עשרה. ומסתבר שב"סמולוויל" היא לא שונה. היו פה הערות כאילו הבלונדה היא וונדר וומן. אז נכון שלבלונדי יש שני צמידים אבל הם לא זהים. וונדרוומן היתה תמיד שחרחורת, הצמידים שלה יותר ארוכים, מקיפים את כל היד ועשויים מזהב. בלונדי של "סמולוויל" היא סופרגירל. לא סביר שוונדרוומן תופיע בסדרה ממש כמו שבטמן לא יופיע ופחות או יותר מאותן הסיבות, לשניהם מתוכננים פרוייקטים לקולנוע וDC מעדיפים לא לערבב שמחה בשמחה.

אמרתי שיש מצב שהתבלבלתי בגיבורת העל

תקרא שוב... ><
אני לא ראיתי את הפרק הראשון אבל ממה ששמעתי עליה אמרו שהיא הגיעה לכדוה"א ואז אחרי 19 שנים היא הופיעה (החללית שלה צפה וזה)

yafufa88

New member
כי ../images/Emo58.gif

מסיבה מסוימת היא כאילו נשארה באותו הגיל שבו היא נשלחה לכדוה"א

Superboi

New member
אחיינית של ג'וראל מקריפטון

היא גם תהייה בליגת הצדק

omer76

New member
יש עונה שמינית

רק לקס עוזב בסוף העונה השביעית. תקראו בkryptonsite.com

malloc88

New member
היה משהו אחד קטן שהפריע לי ../images/Emo58.gif

בפרק COMBAT עם טיטאן (עונה 6 פרק 17) ב-"קרב" של לויס נגד קלארק היא מנסה לתת לו אגרוף (בבטן אם אני לא טועה) וכואב לה... כמעט שוברת את היד :p אבל בפרק הזה היא "מצליחה" לתת לקלארק סטירה (למרות שזה היה ביזארו.. עדיין יש להם את אותם כוחות) במקום שיכאב לה... רק לי מפריעים הדברים הקטנים האלה? ואם למישהו יש הסבר לזה זה יהיה נחמד :)

handlessman

New member
../images/Emo58.gif אולי...

הוא יכול "לרכך" את עצמו בהתאם לסיטואציה חח

רזד89

New member
אגרוף באופן טבעי יותר כואב

מסתם ליטוף בתנופה של העור...

yafufa88

New member
נכון!! D-:

והכי מפריע לי שכל פעם מי שקלארק צריך להציל מקבל מכה בראש - כמה נוח!

ברודי

New member
הכניסה לו סטירונת...

אם הוא היה מתנגד לה ומפעיל כוח זה היה כאילו היא נותנת סטירה לקיר מבטון אבל בגלל שהוא זרם איתה וזה בעיקר שיעשע אותו הראש שלו זז הצידה ואני מניחה שזה לא אמור לכאוב לה יותר מדי.. אבל זה לא רק לך מפריע הדברים האלה, אני גם השקעתי בזה מחשבה כשזה קרה אבל החלטתי שיחסית לדברים שיותר מציקים לי, זה דווקא נראה אחד מהדברים שאפשר לתת להם הסבר שדי מניח את הדעת. נניח איך שהוא אידה גל עצום של מים אני חושבת היה יותר לא הגיוני.. הקרן שלו די נקודתית ואין סיכוי שהיא עוברת את מהירות האור (כי זה נראה כאילו הזמן קפא בזמן שהוא אידה את כל המים האלה) אבל שנייה אחרי זה הראו את ביזארו משתמש בקרן חום שלו והיא הייתה כולה מעוותת מה שגורם לי לחשוב שאולי קלארק השתמש בשלו רק כדי שנוכל לראות את ההשוואה בינהם. כי ת'כלס הייתי בטוחה שהוא יקפיא את הגל וככה יעצור את המים (כמו סכר חדש). אבל שיהיה..

ברודי

New member
לייתר ביטחון-שכחתי בהודעה למעלה לרשום../images/Emo58.gif

למרות שזה די מגוחך בכל זאת, שרשור ספוילרים

omer76

New member
זה לא נכון../images/Emo58.gif

אין לו אותם כוחות כמו קלארק, רק אחרי שהוא נטען בקריפטונייט. שימי לב שבתחילת הפרק הוא היה נעוץ בעמוד חשמל, כשקלארק פוגע בעמודי חשמל הם נשברים.

handlessman

New member
איזה פרק, איזה פרק... ../images/Emo58.gif

טוב אין לי הרבה דברים להגיד שלא אמרו אותם כבר, באמת פרק ממש טוב - טוב שלא סגרו את כל הקצוות ושהשאירו קצת מתח להמשך. שונא שסוגרים את כל המתחים של העונה הקודמת בפרק הראשון של העונה הבאה, ואז שאר הפרקים הם כאילו לא קשורים למה שהיה. זה היה ברור שלארק ינצח את ביזארו, ושלאנה חיה... ברגע שראו את לאנה ואז את הירח ידעתי שעכשיו יראו את קלארק - מן רגע כזה של חוטי אהבה שנקשרים ביניהם למרות המרחק. באותו רגע זה הזכיר לי את השיר של דויד ברוזה - "שיר געגועים" ("נימים הנמתחים מעבר אופק, מקצה עולם ועד קצהו מחזיקים, שני לבבות דופקים אותו הדופק, אוי המרחקים"). אז לסיכום - פרק כמעט מעולה, נותן לו 90%, מקווה להתפתחויות מעניינות בהמשך.

למעלה