6X17

meetAmeet

New member
מה תגידו עכשיו?! ../images/Emo58.gif 17

הסדרה השתגעה... הנשיא השתגע... כמו גדול תקע ספין מתוחכם שלא יבייש את דיוויד פאלמר בכבודו ובעצמו... ללא ספק הפרק הכי טוב בעונה, ולפי דעתי אחד מהטובים ביותר בכל הסדרה. סוף סוף 24 בגמירה מוקדמת! אני הסתכלתי בעיניים לא מאמינות כשג'ק הורג טרוריסט אחרי טרוריסט ואז את פאייד ומשיג את הפצצות... פעם ראשונה שהצופה מקבל סיפוק אמיתי לפני הפרק האחרון שגם הוא לרוב מכיל קליף-האנגר מעצבן זה או אחר. ללא ספק פרק ענק. ווין פאלמר בתרגיל מהסרטים. תוכנית מתוחכמת על פאייד במטרה למצוא את הפצצות. מתח לאורך כל הפרק, אקשן ללא הפסקה. וסיום כיאה ל-24. מ-ד-ה-י-ם

Y. Welis

New member
../images/Emo58.gif פרק דחוס למדי

אבל רץ קצת מהר מדי, כמו קודמיו. אפשר היה קצת למתוח עוד (ואגב השיחה על האיום על ילדיו של הגנרל הזכירה את הסצינה מעונה 3, שם ג'ק ביים איום כזה על אחד הטרוריסטים - הפעם זה היה איום אמיתי). מעבר לכך הוא שוב חרג מכל הנהלים כשלא הודיע על מקומו אלא החליט לחסל את כולם בזה אחר זה (כמו במשחק 'ריינבו סיקס' - עוד רגע משחקי בסידרה) בסגנון one man butcherhouse... וכן, ההיא חזרה בסוף. חששתי מאיזה קול מהעבר כשהשיחה הועברה אליו. מהצליל הראשון היה ברור שהיא שם. הגענו לשליש האחרון של העונה (7 פרקים). נקוה שהיא תשמור על הרמה.

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif617

פרק ענק ! הפרק הכי לא צפוי שאני זוכר בסדרה. נשיא תחמן, מחבלים סמויים ולקינוח... אודרי והסינים - פרק 2 האמת ? כשדוייל בא לפצצות, היה תיק אחד סגור, הייתי בטוח כשהוא יפתח אותו יהיה חסר שם פצצה אחת ואחד המחבלים יברח איתה. אין ספק הפתיעו אותנו בגדול עם אודרי ! פרק אחד הטובים שנראו ב"24" מאז מעולם

../images/Emo58.gif 617

החלק הראשון הזכיר את הימים הטובים של 24 - הבלוף של ווין, התרגיל של CTU וביום מות הסוכנים (כולל ג'ק). אבל אז הגיעו הדקות האחרונות והרסו הכל. המאבק של ג'ק אם פייד הזכיר לי משום מה את "מת לחיות". אולי בגלל הקטע של השרשראות. ואודרי בחיים. את זה ממש לא ראיתי מגיע. (בציניות. אם למישהו היו ספקות). לא נשמע קצת הזוי שהסינים ביימו את מותה של אודרי למקרה שאולי יום אחד הם יבצעו עיסקה עם ארה"ב להחזרת ג'ק?

Heirloom

New member
../images/Emo58.gif617

מה לעזאזל הסינים האלה רוצים? היוצרים נזהרים לא להגיד שמות של מדינות ערב תמיד, אבל את הסינים הם מוציאים האנשים הכי מעצבנים, נודניקים, קרציות שפשוט מסרבים לעזוב את ג'ק באוור. תעזבו אותו, אידיוטים, תעזבו אותו. הפרק היה מעולה, אהבתי שכל הסיפור נגמר לא בפרק האחרון, מעניין מה יקרה עם אודרי, נקווה שהיא לא תמות וג'ק יציל אותה והם יילכו לעבר השקיעה. רגע, סליחה, לעבר הזריחה. עדיין לא נראה לי שאפשר לסלוח על איזה 7 פרקים בעונה שהיו בינוניים לחלוטין, אבל אני בדרך לסלוח. בתחילת הדרך, אבל יש דרך.

BeN ShaDe

New member
פרק 17. ../images/Emo58.gif

הפרק הכי טוב של העונה ובכלל בין הפרקים היותר טובים בכל העונות. המון מתח , המון דרמה , המון אקשן וכמה דברים ממש לא צפויים עם הנשיא , ביום מות הסוכנים והערבים ולסיום השיחה מאודרי שבאמת שעברה לי צמרמורת בגוף ברגע הזה. ג'ק נגד הסינים - טייק 2. פרק מדהים.

CANDY MAN

New member
OMG - לא מאמין...

כל פעם שאני בטוח שאי אפשר להפתיע אותי יותר הסדרה הזאת מתעלה על עצמה... מאיפה אודרי צצה פתאום? והקרב האחרון עם פייד... פשוט אקשן מטורף... הרגשתי במוזיקה ובצילום את הכעס של ג'ק - עד כמה הוא שונא את פאייד ורוצה להרוג אותו לא משנה מה יהיה. לפי הפרומו של פרק 18... הולך להיות מטורף!

אופציה\ רעיון ../images/Emo58.gif

דויל מסתתכל על המזוודות- אחת פתוחה אחת סגורה, אולי התוכן שלה כבר מסתובב בדאון טאון ל.א., חכו חכו עושה רושם שעלינו הילוך לדעתי זה טוויסט נחמד אחרי שהם בטוחים רק באמצע הפרק הבא מישהו יבוא לפרק את המזוודות ויגלה שהן לא שם.

Bluestar82

New member
לא נראה שזה הכיוון

שכן הם התמקדו בפרומו כל אודרי והסינים ובנוסף על הנשיא וסגן הנשיא ששמה הולך להיות חם.

Y. Welis

New member
סגן הנשיא ../images/Emo58.gif

לדעתי לא ישרוד את העונה. יותר מדי הירואי. אבל פוקיפסי ימשיך.

למעלה