6X17

MELAMED

New member
../images/Emo58.gif 6X17

שתדעו לכם, שברגע שהעבירו לו את השיחה... חשבתי שזו היא. הרי ככה הסתיימה העונה הקודמת... הסינים האלו וההתחכמויות שלהם. אז הרי לה נגמרה עונה נוספת של "17" - מקווה שנהנתם נתראה בטיסה הבאה

newbiee

New member
../images/Emo58.gif טוב אז מה הם רוצים?

אני יוצא מנק' הנחה שהעניין עם הסינים ימשך עד סוף העונה. כלומר עוד 7 פרקים = די הרבה.. אז מה הסינים רוצים שג'ק יעשה? יהרוג את הנשיא? יגנוב את אחת מהפצצות ויפוצץ אותן בלוס אנג'לס? לא.. יותר מדי פרקים בשביל זה.. המלצה שלי: נשארו 7 פרקים. למה לבזבז את כולם על הסינים? מספיק 2 על הסינים, עוד 2 על איזה ניצול מהדרייזנים שחוטף את קים, עוד אחד על האח של ראין שאפל שרוצה לנקום בג'ק ועוד 3 על הסוכן הבריטי ההוא שחשב שקיבל את הווד ליסט מג'ק ובסוף נדפק - אז שינסה לנקום בג'ק. איפה עונה 3 ביצירתיות, איפה??

meetAmeet

New member
הוא עסוק ב-../images/Emo58.gif אבודים עונה 3.

בלהציל את צ'ארלי ממוות בטוח. אין זמן לסוכן לרדוף אחרי ג'ק באוור.

G J S

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

עונה שלישית מ ד ה י מ ה!!!

cat food

New member
ממש הגזמת

עלילת הקורדילה ויירוס היא אחד הקווים היותר טיפשיים שהיו בסידרה לטעמי. ולשים את קים כעובדת ממשלה זה אמין בדיוק ואולי אפילו פחות מעלילת קים והפומה שכולם כל כך נהנים לצחוק עליה. אני די בטוח שאם עונה 3 הייתה מתחלפת עם עונה 6 וכעת הייתה משודרת עונה 3, אז היית אומר בדיוק ההפך ממה שכרגע אתה אומר. הבעיה של 24 היא שהסידרה מיצתה את עצמה ולא היו צריכים לגרור את זה כל כך הרבה עונות. וגם עם אבודים הולכים לעשות את הטעות הזאת לפי מה שאני מבין. כסף כסף כסף.

saryle

New member
ווואוו! קצת כבוד לעונה שלוש

עונה מצוינת- סמים, וירוס, רשע מגניב, טוויסטים מצוינים והכי חשוב---טוני חי! היא צודקת- עונה שלוש שולטת חיחיחייחיחי- יצא לי חרוז

cat food

New member
אני אשאר בשלי

עונה 3 הזויה, לא הגיונית, עם המון פרקים משעממים ועלילה מופרכת. לא שבעונה 6 לא חסרים שטויות, אבל תמיד היו שטויות ב- 24. זה לא חדש.

RYaniv

New member
../images/Emo58.gif

אני אישית די מרוצה מהפרק. 24 חזרה להיות משוגעת כמו שאנחנו אוהבים, כשכולם עובדים עלינו ורק אחרי מס' דקות (והפסקת פרסומות חתוכה) אנחנו מגלים שאשכרה יש מישהו שחושב איך עוד אפשר לתקתק את הצופים. אגב, אחלה טיימינג יש לסינים האלה. כמו שעון שוויצרי. עוד דקה והפרק היה נגמר.

Evil_Nookie

New member
האמת היה פרק ממש טוב

לדעתי. בלי יותר מידי אופרות סבון, בלי שטויות לא הגיונות, הרבה הפתעות והרבה אקשן. מזמן לא נהניתי ככה מפרק של 24, בטח לא בעונה הנוכחית...

למעלה