6X16 ....

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6X16 ....

מצטער על השירשור החדש אבל פחדתי שהקודם לא יעלה כבר... טוב, ראיתי את הפרק בשעת לילה מאוחרת כזו ואין לי מושג איך אני ארדם עכשיו. כמובן שהפרק היה מצחיק בכל הקטע של האינטראקציה בין המשפחה של זאנדר למשפחה של אניה (אחחח.... קלם
). ובהחלט אפשר לראות איפה כאן המפלצות האמיתיות. אבל בסוף הפרק ממש הייתי על סף בכי בשביל אניה, זה היה כ"כ עצוב
מסכנה... חוץ מזה שנשארתי עם פה פתוח ובגלל זה אני הולך לראות את הפרק הבא עכשיו (ולעזאזל עם העבודה מחר!!!!
) עכשיו למה זאנדר באמת ברח? האם כמו בפרקים הקודמים שבהם נחשפנו לקשר שלו עם המשפחה הוא עדיין לא משתחרר מהטראומה של ההורים שלו? במקום להסתכל על היחסים של הוריו כמדד וכשיעור לאיך לא להתנהג בעתיד ולא לחזור על הטעויות שלהם, הוא בטוח שזה בגנים והוא פוחד שזה יוביל לעתיד דומה. מעניין אם הוא בורח מהחתונה בגלל פחד לעצמו ורגליים קרות, או בגלל שהוא ממש אוהב את אניה ולא רוצה שהיא תיפגע? אני חושב שיש בזה מכל אחד... ממש עצוב לי על שניהם...
ידעתי שהוא יקבל רגליים קרות (ותודה לכל מי שכתב את הספוילר הזה!!!
הלוואי ותרקב בקבר עמוק ולח, קבור בחיים עם תולעים שיעכלו אותך לאט לאט...
). אבל עד הסוף עוד קיוויתי שהספוילר היה רק לחלק עד שהוא חוזר ובעצם הם ימשיכו אח"כ... ועוד מישהו שם לב לחולצה של באפי בסוף שהיה עליה ציור של שד והיה כצוב "I SURVIVED"?

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif 6X17; 6X18

פשששששש.... יש לי הספק היום, כבר 4 פרקים היום, מחר עוד 2 וביום שיש את השניים האחרונים !!!! טוב, נתחיל מ NORMAL AGAIN דבר ראשון, אני שונא ששמים בסדרות פרקים בנושא כזה, זה כבר נטחן לאבק דק יותר מערפד מת. החל בכוח המחץ בפרק שבו גורמים לבן-גל לחשוב שהוא השתגע עם כל מיני רפליקות של החברים שלו שפונות נגדו(
) ועד לDS9 עם הפרק בשנות ה-20 שגורמים לסיסקו להתחרפן. אבל למזלם עשו את זה מאוד יפה בבאפי. באמת יש הרבה טיעונים למה היא דווקא פסיכית בעולם שלה "And a sister that's a giant ball of energy that can explode the universe"
וגם היה נחמד לראות שוב את ג'ויס (ועוד יותר נחמד לראות את המסקינ-טייפ על הפה של דון
). כמו שBETTERMAN אמר בהודעה אחרת, זה היה יכול להיות סוף מצויין לסידרה, גם לי זה גרם לתהות קצת במהלך הפרק, ואהבתי את הסוף הלא סגור של זה... מי יודע? יכול להיות מעניין. וצדקו בהסתכלות על העונה כמו שהרופא אמר לבאפי, שהפעם הכל מתמוטט (זה התחיל בעונה הקודמת). שכל החברים נעלמים לה לאט לאט... שאין לה מפלצות עצומות ואלים להילחם בהם. פרק 18... GOD כמעט בכיתי בסוף... אני כ"כ מתעב את אניה פתאום (לפחות על ווילו זה עבר לי
). מסכן זאנדר, חבל שהיא לא מקשיבה לו כשהוא מנסה להסביר לה למה הוא עשה את זה... ממש חבל לי עכשיו. היורמים האלה כבר מתחילים לעלות על העצבים, JUST NUKE THEM ALREADY!!! אבל ממש חבל לי לראות שככה היחסים של אניה וזאנדר מסתיימים ככה, הם היו כ"כ חמודים ביחד. אבל אפשר לראות את זה כבר מהמיוזיקל כשהם שרים על הפחדים שלהם. אבל היי, הסידרה עוסקת בהתבגרות ובבעיות של המבוגרים עכשיו, חתונה כן נחשבת בעיה כזו. אני רק מקווה שבעתיד נוכל להסתכל על הסידרה ולהרגיש שלמדנו ממנה משהו, אולי זה היופי בה... סדרות אחרות אתה שוכח אחרי הפרק של השבוע, אבל בבאפי יש מעין אמת אוניברסלית כזו לבעיות של כל אחד מאיתנו. היה קטע יפה אבל שטארה חזרה
הגיע הזמן באמת (הנה משהו בשביל סטאר לצנזר
)

B a n j o

New member
Holy F*CK !!!! ../images/Emo58.gif 6X19

אני חזק ביומיים האחרונים בקטע של המרתונים
חשבתי כשהפרק התחיל... טוב נו... סתם עוד פרק כזה בשביל לפתור רגשות. היה כיף לראות את ווילו וטארה ביחד, איך התגעגעתי
לא נראה לי שאניה תמשיך הרבה זמן בתפקיד שדת הנקמה לפי איך שזה הולך לה. אבל אני לא מבין, מה עבר לספייק בראש כשהוא ניסה לאנוס את באפי? ולמה לכל הרוחות היא לא פוצצה לו את הצורה? טוב שהטריו נלכדו סופסוף, הם עלו לי על העצבים. טוב, לקטע המעניין באמת! WTF???????????
איך?איך?איך?איך?איך? וורן... אקדח...בסוף...באפי...טארה...
OH GOD!!! כשראיתי את הכדור שפגע בחלון ישר חשבתי שווילו וטארה שם ואז כשראיתי את הדם שניתז על ווילו חשבתי "
טארה !!!
" וכשראיתי את החור בחזה שלה... ישבתי עם פה פעור (בחיי, אני נשבע) ומילמלתי OH F*CK, OH F*CK, OH F*CK.......... הרגליים ממש רעדו לי ולא מהקור, לא יכלתי להביא את עצמי לסגור את הDVD.
האם זה הסוף של טארה? אני מאמין שבאפי יכולה לצאת מזה (SUPER POWERS וכל זה) אבל טארה, מעניין אם ווילו תוכל להוציא אותה מזה...
אני לא מאמין!!!! ווילו וטארה רק חזרו! בכל מיקרה, לפי המבט של ווילו בסוף שכבר נהיה אדום ולא שחור... אני לא ממש מקנא בוורן
לא נראה לי שהוא כבר יצא מהעונה הזו בחיים (לפחות לא באותו מצב צבירה). ואיזו חמודה דון בהתחלה!!!! טוב, לא ייצא לי היום לראות עוד פרק אבל מחר אני אסיים את העונה ונתחיל עם השביעית כבר!!! ולמה אף אחד לא מגיב להודעות שלי חוץ ממני????

הייזל

New member
אני מה זה שמחה

שאף אחד לא הרס לך את סוף העונה הזאת. ואני לא אומרת אף מילה עד שלא תסיים את העונה הזאת!

B a n j o

New member
תתפלאי

כבר הרסו...
רק את 7 עוד יש לי משהו
(לא לפתוח פה לשטן
) יאללה, מחר מרתון של השלושה האחרונים. עדיין יש לי תיקווה לטארה ואני לא יודע מה קורה עם ספייק וזאנדר ואניה

emily play

New member
המלצה/הזהרה מכל הלב (בלי ספוילרים)

קח תזמן. באמת. חכה לפחות יום בין הפרקים. גם אני נכנסתי לטרוף של הארועים בסוף העונה וראיתי הכל בסחרור מהיר ומטורף. ואני ממש ממש מצטערת. המסקנה הראשונה שלי מהצפיה היתה שיש סיבה טובה שהפרקים משודרים פעם בשבוע, והם גם מתוכננים לפי ההגיון הזה. צריך את הזמן בין פרק לפרק, לא רק כדי לבנות את המתח, אלא גם כדי לעכל, להבין, לחשוב, לפתח תאוריות, ורק אז לראות איך הכל מסתדר. בייחוד בפרקים כ"כ עמוסי ארועים והרי גורל כמו אלה. עכשיו אני מנסה קצת לתקן ורואה הכל החל מ-616 שוב, לאט, ועם גיבוי של הרבה הרבה חשיבה (בערך 90% מהאנרגיה המנטלית שלי מוקדש לבאפי עכשיו, וזה קצת חבל כי יש לי עבודה ענקית להגיש ביום שני....) וקצת קריאה של דעות של אנשים אחרים באינטרנט. חוץ מזה שהחלטתי לכפות על עצמי הפסקה של לפחות חודש, אם לא יותר, לפני עונה 7 (הפרקים פשוט יושבים פה ומתגרים בי....) אחרי צפיה רצופה בעונות 5 ו-6. בקיצור, תאט קצת. זה רק משביח את הטעם, למרות שאני יודעת כמה זה קשה. ואחרי שתסיים לראות הכל בא לדבר על זה, כי יש לי בטן מלאה על הפקינג סיום עונה הזה, שעוד לא יצא לי לאוורר.

Ditto-

גם לי יש דבר או שניים לומר על הסיום, ובאמת מומלץ לחכות לפחות כמה ימים בין פרק לפרק בסוף העונה הזה. ואל.

מזל טוב:)

שלא תעיז לחתוך את היד, אני לא זוכרת מה קורה בדיוק באיזה פרק ולכן אני יחכה שתסיים את העונה מחר לתגובה:) מזל טוב, תהנה, תשמור על היד, ותחכה עד מחר, שיהיה טיפונת של מתח...

B a n j o

New member
אני דווקא

מספויילר קשות לסוף העונה וחבל זה היה יכול להיות ממש מפתיע אבל אני די יודע רק קווים כלליים יותר, ובכל זאת אני תמיד די מופתע בסוף כשזה קורה כי תמיד יותר מעניין לראות את המשחק

astrix

New member
6x19../images/Emo58.gif

מה שעצבן אותי בפרק הזה זה איך שהתעללו בנו (בצופים), אחרי כל התקופה שכולנו רצינו שווילו וטארה יחזרו ביחד בדיוק בפרק שהן חוזרות אז עושים משהו כזה.ועוד דוגמא להתעללות בצופים היא העובדה שהפרק הזה היה הפרק היחידי שבו אמבר בנסון הופיע בקרדיטים בההתחלה ואלא בתור כוכבת אורחת כמו שהיא היתה עוד מהעונה הרביעית. ואנחנו תמיד נופלים לדברים האלה ומטפחים ציפיות ובום מנפצים לנו אותם. ואחרי שהוצאתי את זה מהמערכת אני אלך עכשיו ויעניש את עצמי על דבריי נגד אדוננו מלכינו ושליטנו גו'ס,מי יתן והוא יסלח לי על סטייתי מהדרך. עופר.

למעלה