../images/Emo58.gif 6X16 ....
מצטער על השירשור החדש אבל פחדתי שהקודם לא יעלה כבר... טוב, ראיתי את הפרק בשעת לילה מאוחרת כזו ואין לי מושג איך אני ארדם עכשיו. כמובן שהפרק היה מצחיק בכל הקטע של האינטראקציה בין המשפחה של זאנדר למשפחה של אניה (אחחח.... קלם
). ובהחלט אפשר לראות איפה כאן המפלצות האמיתיות. אבל בסוף הפרק ממש הייתי על סף בכי בשביל אניה, זה היה כ"כ עצוב
מסכנה... חוץ מזה שנשארתי עם פה פתוח ובגלל זה אני הולך לראות את הפרק הבא עכשיו (ולעזאזל עם העבודה מחר!!!!
) עכשיו למה זאנדר באמת ברח? האם כמו בפרקים הקודמים שבהם נחשפנו לקשר שלו עם המשפחה הוא עדיין לא משתחרר מהטראומה של ההורים שלו? במקום להסתכל על היחסים של הוריו כמדד וכשיעור לאיך לא להתנהג בעתיד ולא לחזור על הטעויות שלהם, הוא בטוח שזה בגנים והוא פוחד שזה יוביל לעתיד דומה. מעניין אם הוא בורח מהחתונה בגלל פחד לעצמו ורגליים קרות, או בגלל שהוא ממש אוהב את אניה ולא רוצה שהיא תיפגע? אני חושב שיש בזה מכל אחד... ממש עצוב לי על שניהם...
ידעתי שהוא יקבל רגליים קרות (ותודה לכל מי שכתב את הספוילר הזה!!!
הלוואי ותרקב בקבר עמוק ולח, קבור בחיים עם תולעים שיעכלו אותך לאט לאט...
). אבל עד הסוף עוד קיוויתי שהספוילר היה רק לחלק עד שהוא חוזר ובעצם הם ימשיכו אח"כ... ועוד מישהו שם לב לחולצה של באפי בסוף שהיה עליה ציור של שד והיה כצוב "I SURVIVED"?
מצטער על השירשור החדש אבל פחדתי שהקודם לא יעלה כבר... טוב, ראיתי את הפרק בשעת לילה מאוחרת כזו ואין לי מושג איך אני ארדם עכשיו. כמובן שהפרק היה מצחיק בכל הקטע של האינטראקציה בין המשפחה של זאנדר למשפחה של אניה (אחחח.... קלם