../images/Emo58.gif 6X12 ../images/Emo58.gif
טוב, הפרק פשוט מ-ז-ע-ז-ע! לא יודעת...העונה לא משהו, ואני רוצה כבר לראות את הסוף אבל חברתי בעלת המחשב (והממון
) והפרקים לא מוכנה..אני לא ממש חושבת שזה פייר מצידה, אבל שיהיה... בקיצר, למה באפי חושבת שמה שהיא צריכה לעשות בהפסקה שלה זה ל"השתחרר" עם ספייק?! כאילו, אוקיי, היום קלטתי שהקטע שלה עם ספייק והמחזמר זה כי היא רוצה להרגיש, וזה מה שמעורר אצלה אההממ...רגשות...ואפשר להבין והכל, אבל, יש דרכים יותר טובות..לא יודעת...הרעיון טוב והכל, אבל אני לא אוהבת לראות את באפי ככה..הם מתבגרים כל כך מהר..*סניף סניף*
ועוד משהו ששמתי לב אליו, הייתי חולה לא מזמן ועשיתי לי מרתון של עונה ראשונה עד שלישית, ומסתבר, אני לא יודעת אם יש לזה סיבה, אבל דון וווילו של עונה ראשונה ממש דומות...בעיקר בשיער
ועוד משהו, אם תשימו לב בפרק דאבל מיט פאלאס, אז כשהם מדברים במג'יק בוקס מידי פעם יש הצצות למדפים שמאחוריהם ולמעלה אז יש שם את הפסל שאית'ן השתמש בו בפרק ההאלווין להפוך אותם לתחפושות שלהם
הדברים ששמים לב אליהם. ואת האלפרק בכלל לא אהבתי - ממש לא! ציפיתי שהיא תשנה צורה לבחורה האנושית כמו אניה, אבל היא נשארה ורידית והכל...בלאהה..בכל מקרה, אני יודעת מה הולך לקרות לקראת סוף העונה
סוף עונה ואם כבר עכשיו אני לא מחבבת אותה, אני בטח אשנא אותה עד סוף העונה.. סוף
ספוילר והמפלצת הזאת מילה אחת א-י-כ-ס!!!!והקטע שהיא נטחנה מאוד הזכיר לי את החומה של פינק פלויד...וסוף הפרק היה סופר מדכא, לא יודעת מה אתכם, אבל השאיפות של באפי ממש עצובות..וממש לא אהבתי את היחס של זאנדר כשהוא דיבר עם דון, כאילו הוא משלים עם זה שלא ייצא כלום מבאפי!חוצפה! באפי דגולה! טוב, נראה לי שסיימתי..תודה שהקשבתם
)
טוב, הפרק פשוט מ-ז-ע-ז-ע! לא יודעת...העונה לא משהו, ואני רוצה כבר לראות את הסוף אבל חברתי בעלת המחשב (והממון