6X12

../images/Emo58.gif 6X12 ../images/Emo58.gif

טוב, הפרק פשוט מ-ז-ע-ז-ע! לא יודעת...העונה לא משהו, ואני רוצה כבר לראות את הסוף אבל חברתי בעלת המחשב (והממון:)) והפרקים לא מוכנה..אני לא ממש חושבת שזה פייר מצידה, אבל שיהיה... בקיצר, למה באפי חושבת שמה שהיא צריכה לעשות בהפסקה שלה זה ל"השתחרר" עם ספייק?! כאילו, אוקיי, היום קלטתי שהקטע שלה עם ספייק והמחזמר זה כי היא רוצה להרגיש, וזה מה שמעורר אצלה אההממ...רגשות...ואפשר להבין והכל, אבל, יש דרכים יותר טובות..לא יודעת...הרעיון טוב והכל, אבל אני לא אוהבת לראות את באפי ככה..הם מתבגרים כל כך מהר..*סניף סניף*
ועוד משהו ששמתי לב אליו, הייתי חולה לא מזמן ועשיתי לי מרתון של עונה ראשונה עד שלישית, ומסתבר, אני לא יודעת אם יש לזה סיבה, אבל דון וווילו של עונה ראשונה ממש דומות...בעיקר בשיער:) ועוד משהו, אם תשימו לב בפרק דאבל מיט פאלאס, אז כשהם מדברים במג'יק בוקס מידי פעם יש הצצות למדפים שמאחוריהם ולמעלה אז יש שם את הפסל שאית'ן השתמש בו בפרק ההאלווין להפוך אותם לתחפושות שלהם:) הדברים ששמים לב אליהם. ואת האלפרק בכלל לא אהבתי - ממש לא! ציפיתי שהיא תשנה צורה לבחורה האנושית כמו אניה, אבל היא נשארה ורידית והכל...בלאהה..בכל מקרה, אני יודעת מה הולך לקרות לקראת סוף העונה
סוף עונה ואם כבר עכשיו אני לא מחבבת אותה, אני בטח אשנא אותה עד סוף העונה.. סוף
ספוילר והמפלצת הזאת מילה אחת א-י-כ-ס!!!!והקטע שהיא נטחנה מאוד הזכיר לי את החומה של פינק פלויד...וסוף הפרק היה סופר מדכא, לא יודעת מה אתכם, אבל השאיפות של באפי ממש עצובות..וממש לא אהבתי את היחס של זאנדר כשהוא דיבר עם דון, כאילו הוא משלים עם זה שלא ייצא כלום מבאפי!חוצפה! באפי דגולה! טוב, נראה לי שסיימתי..תודה שהקשבתם:))

smgfan

New member
../images/Emo58.gif 6x12

לדעתי העונה הזו היא הכי טובה שהיתה עד עכשיו!!!! תשמעי, עונה 6 היא בכלל לא כמו האחרות- היא הרבה יותר בוגרת, הם כבר לא נערים ונערות מתבגרים- הדמויות פה הם כבר אנשים בוגרים, ועכשיו הם כבר לא מתמודדים עם נושאים כמו בי"ס, הורים ואיזה בגד ללבוש מחר לבי"ס, עכשיו הם מתמודדים עם חשבונות, עבודות ודאגה לבית ולדון. כמו שאמרו פה כבר, אין להם הרבה זמן לדאוג אחד לשני כמו בעונות הראשונות! אל תדאגי, למרות שהעונה לדעתי היתה מדהימה בכל אחד מפרקיה!!!!! את תראי שבמשך הזמן היא רק משתפרת יותר ויותר. היא פשוט מתאימה למבוגרים יותר. באפי העונה ממש מסכנה ודכאונית, היא רוצה להרגיש- אבל היא לא יודעת איך ומה להרגיש! היא מרגישה ריקנות ענקית שגורמת לה לעשות טעויות. כן, גם הקוטלת שלנו חלשה לפעמים...ובניגוד לעונה-5 שבה ראינו את הקוטלת והציידת החזקה והמחושבת! פה אנחנו נתקלים בדיוק בהפך- בקוטלת חלשה יותר (במובן הנפשי), ומאוד מבולבלת. הריקנות שהיא מרגישה לא מביאה לה שום סיפוק בחיים. כל דבר שהיא עושה בחייה (כמו לעזור לחבריה, לקטול, לטפל בדון או לעבוד) לא מביא לה שום סיפוק ולא עושה לה טוב על הלב ועל הנשמה, אז היא מחליטה לפנות לספייק רק כדי להרגיש אפילו סוג כזה של סיפוק- שטחי ולא חשוב בעיניה. העיקר להרגיש משהו, משהו שמספיק טוב כדי להצדיק את חזרתה ל"גיהנום" הזה... אני דווקא ממש אהבתי את האלפרק! איזה מושפלת היא, חבל"ז.... בקטע איתה אני פשוט נפלתי על הרצפה מרוב צחוק!!!!
ובקשר לפרק- פרק נחמד , לא רע. אבל הוא לא שיא העונה.

../images/Emo58.gif 6

את יודעת, למרות כל הקטע של ה'חזרה מהמתים' אני פשוט לא מצאתי ב<b>באפי</b>-הדמות בעונה הזאת שום יופי. שום דבר שהסתכלתי וחשבתי 'וואו'. לא חייבים שדמות תהיה חזקה בשביל שהיא תעביר לך את התחושה הזאת. ואני חושבת שמה שעשה את העונה הזאת טובה היה ווילו, נקודה. באפי פשוט המאיסה את עצמה. ולגבי הפרק- אני מסכימה לגבי הסצינה(אם אפשר לקרוא לזה ככה) מחוץ למסעדה, ובכלל, כל הפרק, היה נחמד, אבל לא פרק שתרצי לצפות בו שוב. ואל.

smgfan

New member
../images/Emo58.gif6

ווילו באמת היתה גורם מאוד חשוב בעונה הזו! זאת היתה העונה שלה, ולא של באפי...

matanbu

New member
../images/Emo58.gif 6

מה אתם מדברים הסצינה שהיא מזיינת את ספייק היתה הסצינה הכי שווה בכל הפרק המזעזע הזה.

לiלה

New member
לדעתי... (../images/Emo58.gif 6)....

הדמות של באפי בעונה הזאת היא הדמות של באפי שבכי אהבתי איפעם... היא הוציאה אותי מדיכאון (אבל די הכניסה אותי לאחד חדש...). סוף סוף לבאפי היה עומק. כל שאר העונות הרגשתי שהיא רדודה וחלולה כזאת ושלכל שאר הדמויות קורים כל הדברים המעניינים וסוף סוף באפי קבלה קצת אופי שאני יכולה להתחבר אליו.

הייזל

New member
../images/Emo58.gif6 באפי

אני יודעת שאנשים לא אוהביםת את ריילי אבל פרק 6X15 הוא פרק כל כך חשוב, במיוחד סצינת הפרידה של באפי מספייק. עכשיו מאוחר ואין לי את הסבלנות נראה אם תבינו על מה אני מדברת לבד. או שאני אהיה מאד רעה
ואחכה שכולם יהנו ממנו קודם בסטארוורלד.

למה, למה, שתפי.. ../images/Emo58.gif 6x15

אני חושבת שהפרק היה טוב בכללי, אבל למה את חושבת שהסצינה של הפרידה כל כך חשובה? היא היתה עוצמתית, אבל.. ? ואל.

הייזל

New member
../images/Emo58.gif6X15 כמובן!

זה די פשוט ויכול להיות שזה רק בראש שלי אבל כשראיתי את באפי יוצאת מהקריפט של ספייק ופתאום היא מוקפת אור לא יכולתי שלא להזכר במה שאנג'ל אמר לה כשהוא עזב. הוא אמר לה שהוא רוצה שהיא תלך באור(בין היתר) ולמרות שעם ריילי היא הלכה באור ובשמש ויצאה איתו לפיקניקים ולים היא לא היתה באור. היא היתה לדעתי רק פעם אחת באור וזה כשאנג'ל הפך לאנושי והיא לא זוכרת את זה כך שזה לא נחשב. היא לא קיבלה את מה שאנג'ל אמר לה בעונה השלישית, היא יצאה עם ריילי כי היא ניסתה לחיות באור בשבילו בשביל הסקובי גנג ובשביל ג'ויס רק כאשר היא התעמתה עם עצמה ועם ספייק מול ריילי היא בחרה במודע לחיות באור וויתרה למעשה על גן העדן שהיא חיה בו. זה הפרק שבאפי מתחילה להשתחרר בו סופית מבאפי של העונה הראשונה שלא רצתה להיות קוטלת ולכן הצורה שהיא נלחמת אחר כך ובעיקר בעונה השביעית מרשימה כל כך. היא אולי הקוטלת והיא אולי עושה את רוב העבודה שלה בחושך אבל עכשיו היא באור.

IDOffryn

New member
כל הדיבורים האלה על אור1x08 אנג'ל

מזכירים לי את הנשיקה של באפי ואנג'ל ליד הים בi will remember you אני יודע שזה א ממש קשור אבל סתם הייתי חייב להביע ד(מ)עה הנה:
(טוב זה לא בדיוק דעה..)

לiלה

New member
יש לי שאלה... (יכול להיות ספוילר)..

זה יכלו להיות ספוילר לכל מי שנכנס ולא רוצה לקרוא.... לא להמשיך הלאה... מתי אנג'ל היה בן-אדם?

הייזל

New member
בפרק 1X08 באנג'ל

וכמובן לפני שהוא הפך לערפד אי שם באמצע המאה ה 18.

לדעתי הפרק הזה../images/Emo58.gif 6x15

הוא ה-closure של באפי וריילי. באמת לא חשבתי על השיחה שלה ושל ספייק כנקודת מפנה, אבל עכשיו כשאני חושבת על זה.. הממ. ואל.

למעלה