6X11

j h o n y

New member
האחיין של ג'ק

לג'ק היה רומן עם מרילין לפני שנים רבות, אני מנחש שג'וש הוא הבן שלו

ramiyohay

New member
../images/Emo58.gif דווקא נחמד :)

הקוד להפעלת הפצצה - 624 שם הסידרה - 24 מס' עונה - 6 :)

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

ממצולות יגון הוציאתני ואת רגליי הצבת על קרקע יציבה את דרכי הורית לי צעד אחר צעד, צ'ארלס צעד אחר צעד

cat food

New member
../images/Emo58.gif6.11

אוקיי . תודה לך. אבל מי הוא חושב שהוא? קוהלת? P:

RoyBO

New member
../images/Emo58.gif

סתם נראה לי חזר בתשובה. בנוסף איך שהוא התסתכל על התמונה של אישתו נראה לי הוא מחכה לחנוק אותה או משהו.

CANDY MAN

New member
זה רק אותי מעצבן....

הפתרונות של הכותבים פשוט לא הגיוניים.... איך מישהו רואה כמה טיפות מים (או מה שזה לא היה) ומבין שיש שם פצצה (אומנם הוא טרוריסט עם רקע מרשים אבל עדיין...) אני בטוח שהכותבים יכלו לחשוב על משהו יותר הגיוני כמו זמזום או משהו שאסד היה שומע.... זה אומנם לא כזה קריטי לעלילה אבל זה הדברים הקטנים שבסופו של דבר אתה אומר לעצמך "נו באמת..." במקום "WOW".

The Human

New member
../images/Emo58.gif

הוא מן הסתם ראה גם את המכשיר עצמו מהבהב ומצפצף כשנוזל ממנו חומר כימי מסויים.. תחבר אחד ועוד אחד ותבין שמדובר בפצצה..

Tinty

New member
../images/Emo58.gif למעלה וכאן

זה ממש לא קריטי, אבל הטפטוף היה של החומר שהמתנקש הסווה בתוך המרקר כדי לעבור את בדיקות האבטחה של השירות החשאי. כתבו לפני, אסד ראה משהו מטפטף מתוך מכשיר מהבהב, ובהתחשב בכך שאמר לנשיא עוד קודם שהם ינסו להתנקש בו הדבר הוסיף לחשדות. אתה בעצמך אמרת, שאסד הוא טרוריסט עם רקע מרשים. אם הוא רואה מכשיר עם נורות מהבהבות, שמוסתר מתחת לסטנד השמור מאוד שעליו אמור לנאום הנשיא, ומתוכו דולף חומר אדום, הוא יכול להבין שמדובר בפצצה. יש הרבה דברים לא הגיוניים ב24. זה לא אחד מהם.

Boran

New member
דוקא ../images/Emo58.gif

באותו זמן ראו את ג'ק בסלון או משו פותח איזה ברית חדשה שהיה שם על השולחן, הוא פתח את הספר בעמוד שהיתה בו סימניה, ובעמוד הזה היו מסומנים במרקר השורות האלה שלוגן אמר. ולמה, הו, למה החוסר עקביות המשוועת בין האופי של לוגן בעונות הקודמות לאופי שלו בעונה הזו? זו הדמות הכי לא עקבית מבחינת משחק בכל הסדרה הזאת. בסוף עונה 4 הוא לוגן כמו שצריך להיות- מהוסס ופוחד לבצע דברים, וחסר שיקול דעת בריא. בתחילת עונה 5 הוא ממשיך עם זה, ואז פתאום כשגילו שהוא הבחור הרע, אז פתאום נעלמה כל ההססנות הזאת, והוא בטוח בעצמו וכאלה. זה מתבטא לא רק במה שהוא עושה, אלא גם באיך שהוא מדבר ושפת הגוף שלו. עכשיו הוא בכלל בנאדם אחר לגמרי, ממש סוג של פאלמר, אבל רע. אני לא יודע אם זה פאק של הבמאי או של השחקן. כך או כך- זה רע.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif דווקא

עכשיו, כשלוגן לא מתחפש לדמות אחרת והוא יכול להיות הרע בלי שום בעיה יש לו המון ביטחון עצמי. אחרי הכל הוא הגיע להיות נשיא ארה"ב והססנות זוהי לא תכונה מצויה באנשים מסוג זה. אני דווקא אוהב.

Y. Welis

New member
../images/Emo58.gif תהילים מ' 2-3

וַיַּעֲלֵנִי מִבּוֹר שָׁאוֹן מִטִּיט הַיָּוֵן: וַיָּקֶם עַל-סֶלַע רַגְלַי כּוֹנֵן אֲשֻׁרָי. חבל לתרגם מחדש... נחמד היה לראות את גרגורי 'איציק' איטזין חוזר, ועם זקן. נראה בלתי צפוי מתמיד.

Y. Welis

New member
ואגב הבימוי ../images/Emo58.gif של הפרק הזה

היה מעולה - איזו אוירה, מתח, ובעיקר דיאלוגים - השיחה של הנשיא עם השגריר הערבי היתה מצויינת ('זכור שיש לי קבוצת נושאת-מטוסים במרחק 35 דקות מארצך'...). השם של הבמאי לא היה מוכר, אבל הוא בלי ספק מבטיח.

../images/Emo58.gif 611

לאף אחד לא הפריע שעברו 7 דקות מרגע השיחת טלפון של ג'ק עם לוגן עד שהוא התחיל לרדת במדרגות מהגג?

CANDY MAN

New member
עוד משהו ענק שעליתי עליו...

שימו לב שלוגן דומה שתי טיפות מים לסאדם חוסיין אחרי שתפסו אותו... אני היחיד שמצאתי את הקשר?

למעלה