6X11

The Human

New member
../images/Emo58.gifשאלה למי שראה...

נראה שאסד מת... אבל וויין נשאר בחיים... אבל יהיה חסר הכרה בהמשך היום.. מה שכן... נראה שג'ק באוור הולך לשרוד את העונה הזו ואמריקה לא.. כפי שצפיתי.. לכן גם הסרט שהולך לעלות לאקרנים מצולם מחוץ לארה"ב.. במרוקו, צ'כיה ולונדון.. אז מה אתם חושבים.. יש סיכוי וויין או אסד שרדו את נסיון ההתנקשות הזה ויחזרו לתפקד בהמשך העונה? ומתי כבר נראה את אהרון?

MineraL

New member
611../images/Emo58.gif

נראה לי שווין יישאר בחיים, איך אתה יודע שהוא יהיה חסר הכרה
באמת איפה אהרון..

Tinty

New member
../images/Emo58.gif611

אתה לא באמת מצפה שהוא יחזור לכושר מלא וליכולת לתפקד כנשיא במהלך היום, נכון? אמנם לא הורידו את ויין יחד עם אייר פורס 1, אבל זו עדיין פגיעה רצינית, ו-ויין הוא לא ג'ק, מיילו או מוריס. ההשערה שלי היא שהנשיא נכנס לטיפול נמרץ לפחות ל6 השעות הבאות (אם לא לכל 13 השעות שנותרו ליום...), וימלא את מקומו סגן הנשיא (נוח דניאלס, התומך באג'נדה האנטי-מוסלמית שתום לנוקס וריד פולוק ניסו לקדם), שיפיל את האשמה של נסיון ההתנקשות על אסד (הטרוריסט הטוב, ז"ל).

MineraL

New member
../images/Emo58.gif

פרק טוב, ציפיתי מהפרק הזה לקצת יותר התייחסות לג'ק וצ'רלס. וכמובן, הקטע עם הנשיא ואסד שראה את הפצצה היה צפוי, הייתי משוכנע שמישהו יצליח "להזהיר" את ווין לפחות בכמה שניות.

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif611

אחלה פרק סוף מותח ביותר. אסד מת אבל די ברור שויין ישרוד כי רואים את המאבטח קופץ עליו ברגע הפיצוץ. כל הכבוד לשחקן שמשחק את ריד, הוא פשוט שיחק מצויין בפרק הזה עם כל מבטי הפחד שלו.

Nino Schibetta

New member
611../images/Emo58.gif ועוד משהו...

לא נמאס כבר לשמוע את ג'ק מבטיח הבטחות לילדים ולא מקיים ? זוכרים שהוא אמר לג'וש שהוא יישב איתו לשיחה שהכל ייגמר ויסביר לו הכל ? הוא אמר בדיוק אותם דברים לבן של החברה שלו (שכחתי את שמותיהם) בעונה הקודמת. חלאס ג'ק, תפסיק כבר לשחק אותה המרגיע הלאומי.

30ofir30

New member
להזכירך זאת יממה ולפעמים יש נטיה

להתבלבל ולחשוב שאילו הם כמה ימים. לכן הוא לא צריך לסגור את כל הפינות באותו היום.

RYaniv

New member
נהרסה לי התיאוריה

שכל סוף פרק בכפולות של 4 (4, 8, 12...) מסתיים במשהו "גדול". אלא אם אתם בדעה כמוני שהפיצוץ בסוף באמת לא היה משהו... איכשהו, לפחות אני, ממש לא הייתי במתח במשך רוב הפרק בגלל מחשבות כמו "וואי הנשיא הולך למות עוד כמה דקות". פשוט חיכיתי שזה יקרה כבר כדי לראות איך הם יוציאו את זה לפועל או האם משהו יקרה בין לבין. אז אני ממשיך לתמוך בתיאוריה שלי, לפחות עד סוף הפרק הבא, בתקווה והוא לא יאכזב.

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 611

פרק חלש. הכל היה צפוי מידי. קלואי מתחילה לעצבן אותי כיוון שהיא מתחילה לפתח תסמינים של קימברלי באואר. וגם לוגאן מעצבן אותי. איך הוא יצא בזול על כל מה שהוא עשה? חוסר צדק...

The Human

New member
../images/Emo58.gif וד"א.. אם מישהו שם לב...

הופעה ראשונה של ריקי שרודר בתפקיד הסוכן החדש של CTU מייק דויל... הוא הופיע לשבריר של שנייה כשג'ק ביקש ממנו לקחת בחזרה את ג'וש ומרילין בחזרה ליחל"ט..

The Human

New member
../images/Emo58.gif מש"ש

הוא לפי מה שהבנתי אמור להיות המחליף של קרטיס כראש הצוותים הטקטיים.. והוא גם הופיע בראיון של צוות 24 ללארי קינג בCNN...

ריקי שרודר היה שחקן ענקי בתור ילד

נדמה לי שהוא היה השחקן הראשי ב"סיפורו של אלוף", אבל רוב החברה פה בפורום צעירים מידי כדי להכיר את הסרט.

../images/Emo58.gif 611

את מתכוונת הבכיין מ"סיפורו של אלוף"
ולפני כמה שנים הוא גם השתתף בעונה של NYPD

Y. Welis

New member
אני זוכר, ולרעה ../images/Emo58.gif

כולל תפקידו ב-NYPD. מה שכן, האחיין של ג'ק דומה לו מאוד. אולי הם קרובים.

למעלה