6X10

Jason2

New member
הסבר

בארבעה סופי שבוע במהלך נובמבר, פברואר, מאי ויולי הרשתות מודדות את הרייטינג בכדי לחשב את תעריפי הפרסום בתוכניות. הסוויפס של נובמבר הכי חשובים, הם הקובעים אילו תוכניות ישובו לעונה הבאה (באמצע העונה אפשר להבין מה הרגלי הצפיה באותה תוכנית). בגלל זה בתקופה הזאת הסדרות מפציצות בפרקים הכי טובים ועם הכי הרבה קליימקסים. יש סדרות שמשדרות פרקים חוזרים במהלך נובמבר כדי לבנות קהל לסוף השבוע של הסוויפס.

o0Invisible0o

New member
אההה...בגלל זה עכשיו הודיעו

שזאת העונה האחרונה של זוב"י?
רגע. אבל עדיין אפשר להפתיע אותנו ולהודיע שזאת העונה האחרונה של גילמור..נכון?

o0Invisible0o

New member
אבל התפרסמה!! לזהות בדויה התפרסם

שהתוכנית יורדת..וזאת העונה האחרונה..

Jason2

New member
לא תמיד מחכים לסוויפס

לפעמים התוכנית כל כך כושלת שלא צריך להבין את זה מהמדידה הזאת (הקאמבק למשל). לפעמים היוצרים לא רוצים להמשיך והם מודיעים שזאת העונה האחרונה.

o n o f f

New member
אההה רגע רגע...

טכנית כן אפשר עדיין להגיד שהיא יודרדת, בל אסור לשכוח שגילמור נימצאת בשיא מחינת רייטינג, ולפי מה שהבנתי פרק 9 עמד גבוה גבוה בסולם הרייטינג, ולכן סביר מאוד להניח שלא יבטלו אותה השנה...אם יבטלו זו לא תיהיה הסיבה.....אבל רגע האם זה נכון שפלדינו לא ימשיכו בעונה הבאה?1 כי אם הם לא אז עדיף לבטל בעונה הזאת!!

saritoosh22

New member
הלואין,

30 לאוקטובר, חגגו בארה"ב את הלואין. הסיכוי לרייטינג גבוה באותו ערב קלוש. בשעות אחה"צ המוקדמות מתחיל איסוף הממתקים אצל הילדים הקטנטנים וממשיך אל תוך הערב. אנשים יוצאים למסיבות הלואין וכו'. פרק 608 לא שודר בסוף אוקטובר, כי היה כאן חג.

saritoosh22

New member
מה שלא בהכרח סותר את דברייך

למרות שמוזר לי לחשוב שמודדים רייטינג בתקופת חגים.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif610../images/Emo58.gif

קודם כל אני חייבת לשתף - ראיתי את הפרק בצום. זאת אומרת.. הייתי צריכה לצום לקראת בדיקות דם בבוקר ולא כ"כ הספקתי לאכול בעבודה אז יצא שאתמול בערב הייתי כבר בצום של 8 שעות כשראיתי ת'פרק... וכל מה שהם עשו בפרק הזה - זה לאכול
זה היה עינויי סיני.. העוף היה נראה כ"כ טעים.. טוב. עכשיו לפרק... אהבתי. את הפרק הקודם לא אהבתי.. אבל את הנוכחי אהבתי.. מה שלא אהבתי זה היה שלור הציגה את רורי כל פעם.. זה היה יותר מדי. לא אהבתי את השיחה של לוק עם אחותו ואת זה שהוא לא סיפר ללור על אפריל. אהבתי מאוד את הקטע עם האמבטיה ואת הקטע עם פול אנקה
איך צחקתי שסוקי העיפה את המלצר
איך צחקתי כשקירק עשה טאי-צי
שפוך.. אהה, ומישל
רוררררררררררררריייייי
הפרידה מלוגן - לא נראה לי שזה סוף הסיפור. לא נפרדים בגלל ריב אחד... מה הוא דפוק?! (כנראה שכן) אוף.. היה לי עוד משהו לכתוב.. ואז נכנס טלפון ושכחתי
אהה, הלהקה.. זה היה עצוב אבל לא ממש מעניין. נראה לי שאפילו לא הקשבתי למה שליין אמרה לזאק. אהה, עוד משהו.. הייתה פה מישהי שאמרה שעכשיו שרורי תחזור לייל היא יכולה להשתלט על העיתון במקום פריס.. גם אני חשבתי את זה. עכשיו באמת זהו

Loreleiִ

New member
../images/Emo58.gif610

רק אני לא אהבתי את הבית "החדש" שלהן? :\ יותר מדי.. מצועצע כזה.. המטבח, בעעעעעעעעעעה.

o0Invisible0o

New member
הו. שימרית?../images/Emo2.gif היי!../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

אממ..הבית שלהן תמיד היה מצועצע כזה.
לא? ואולי פשוט לא התרכזתי?
בכל מקרה חדר השינה החדש..עדיף על זה של לוק.
ואממ..השירותים שהן התלהבו..נראה סבבה..שני כיורים זה מה שצריך..וזה לא היה יותר מדי..
אני לא זוכרת את המטבח.

Loreleiִ

New member
חחחח |הדגש|שמ|סדגש|רית ../images/Emo9.gif

הוא כזה.. צהוב וירוק ו.. הנה תראי.

Loreleiִ

New member
אוי שיט.. טוב שוב.

לא זוכרת מה אמרתי קודם.. בלהבלהבלהבלה הנה תראי.
אה וגם הספה של הסלון! היא הייתה לבנה ועכשיו היא כזאת.. לא.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifקטע מצחיק!!XDD

טוב השולחן באמת פחות יפה.
אבלאבל. לאיודעת..זה לא כזה נורא..:X
וסליחה, שמרית.

VicMackey

New member
../images/Emo58.gifרק לי זה היה ?

או שכולם שמו לב לחיתוך הגס בעריכה שהיה, כשלור נפגשת בפעם הראשונה עם כריס במסעדה ?

iahshai

New member
גם אני שמתי ../images/Emo23.gif ../images/Emo58.gif

אבל יכול להיות שהפגם היה בקובץ ולא בפרק עצמו

למעלה