6X10

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

ברור שזה לא היה פרק חזק כמו קודמיו. אבל הוא עדיין טוב! העונה השישית לא יורדת מהגל. הפרקים מעניינים, עשויים טוב ויש עלילה מתקדמת. הדמויות נשארות בדמותן [לא כמו לוק בעונה החמישית.>< ורורי..איפה שהוא בדרך.
] ולא יודעת..אני נהנת!
בכלאופן. ממש עצוב לי על לוק ולור.
הוא כ"כ חייב לספר לה. לפני שהוא מדבר שוב עם אפריל..או אנה!! קודם לורליי!
בלה. נו היא תבין..זה לא שהוא שיקר, הסתיר, בגד..וזה לא שהן רוצות שהוא יהיה אבא עכשיו! לא צריך להיות שום סיבוך פה!! אוקיי, הקטע הכי מצחיק בפרק הזה, לדעתי לפחות[
] היה מישל אומר "רורייייייייייייייי!" במבטא צרפתי כבד..ואז מתכחש לרגע ואומר שזה "בסדר שאת פה"
סוקי פסיכית..אבל זה כיף.^^ ג'קסון נעלם קצת..
והילדים..?
הו!! גם לוק.
לוק אמר יאיי כשרורי נכנסה ואז כזה "אמרתי יאיי? אני לא חושב שאי פעם אמרתי יאיי..זה היה מוזר
"
זה היה מבדר.
פריס הייתה ממש קצת, אבל איכותית.:X מספיק כדי להראות לנו שהעניינים בעיתון מתנהלים מוזר..ושרורי חזרה שם..מה שפותח חלון הזדמנויות להחליף את תפקיד פריס כעורכת.
..לא?
גם..אממ..הרגה אותי האדישות של פריס להכרזתה של רורי על החזרה לייל.XDD מה עוד? הלהקה. אוקיי..זאת רק אני או שעד עכשיו ריאן [ככה קוראים לו?
] ניגן על גיטרה בכלל..ופתאום פסנתר..?:S
נמנ. זק כ"כ עיצבן אותי. אוווף נו.
למה הוא לא היה יכול פשוט לדבר על זה עם ליין לפני השואו קייס. אני ממש כמעט בכיתי. מביא נגן חדש [WTF? תוף מרים?
] וקנה את האוזנייה היקרה- אוזניית גוון סטפאני.
וזה שהוא חיסל את הרשימת שירים הרג אותי.
ולליין לא עדיף שלא יהיה שיר על שמה? זה נראה לי נורא מביך כשזה עליך..ובשמך..ככה שיודעים שזה עליך! לא משנה כמה מפרגן זה..o_0 כנראה שזאת רק אני.
אוף. זה היה כזה עצוב.
ומה..הם נפרדו עכשיו? ורורי ולוגן נפרדו?
איזה באסה שרורי לא ידעה את זה.
אבל איזה כיף שהם נפרדו!!
נראה לכם שהיא תסתיר את זה מלור..או פשוט תספר לה? כי גם ככה לור רק מחכה לשמוע משו כזה.
XDD פול אנקה.
פשוט יציאה גאונית לעונה השישית. רציני. אין. אני מתה על הכלב הזה..ועל כל הבדיחות שהם מכניסים לעלילה בזכותו. וזה לא צחוק, חיות מחמד באמת משתלטות על החיים ככה, בלי שנרגיש. [שותה לה מכוס המים.
] לדודים שלי יש תוכי שאוכל להם מהחביתה..כל פעם שמכינים והוא משוחרר בבית..אין סיכוי שהוא לא יגש לנקר אותה!
והם ממשיכים לאכול אחרי זה
אבל זה כבר סתם פסיכי..:X מה עוד? בלי אמילי וריצ'ארד בכלל..אני תוהה איך הם יסתדרו בהמשך עם כל סיפור הרורי עכשיו.
מה יקרה כשהם ישמעו על ייל.
|
כריס- אמ. לך.
סתם, הוא באמת לא היה מזיק כזה.
[דייויד משו. משתתף ב"בנעליה" נכון? אני לא מדמיינת!
] נמנ. בכל מקרה. הוא עשיר.
חהחה. יפה שרורי ניצלה אותו ככה..מגיע לה אחרי הביזיון עם המילון הענק אי שם בעונה הראשונה..XDD אהבתי שלוק לקח את זה ברגוע. כמובן שלור לא מבינה למה. אה. כן. ליז. אני לא מתה עליה. היא לעיתים מעצבנת..אבל הקול שלה..הוא פשוט נוראי.><
. אבל הפרק היא הייתה חביבה..רק עשתה בלאגן ללוק. היא לקחה את הסיפור עם אפריל ממש ברגוע..כאילו זה הדבר הכי נורמלי בעולם!! מה זה?
הזוי לחלוטין. עכשיו רק שלור תיקח את זה ככה ואנחנו מסודרים.
אהבתי את שיחת חדר האמבטיה הנחשק. אהבתי את שיחת ההורים [את סבלת אותם רק שלושה חודשים! כן, אבל לך הם לא עשו שיחת -אל תשכבי עם בחורים- עם כומר!! הו, הם כ"כ עשו..5 פעמים!! (מזה 5 פעמים?
) ועוד עם כומר, רב ולאיודעת מה היא אמרה עוד. ממש כמו דיחה.
] נחמד לראות את רורי ולור שוב ביחד.
אההההההההה..גם בדיחת הפריקי פריידי הייתה מעולה [הו אני תוהה מה יקרה עם לוק.
] לורליי הזאת.
נמנ. זהו.:X
אני צריכה להתחיל לקצר את התגובות שלי.

saritoosh22

New member
לאאאאאאאאאאא, אל תקצרי

פספסתי את הפרק של אתמול ואני לא מתעסקת בהורדות ואילולא התגובה שלך, לא הייתי יודעת מה בדיוק קרה בפרק.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אני כל כך אוהבת אותך.
וליז לקחה הכל באיזי כי היא ליז.

נ ט ע ש ה

New member
את ממש משעשעת ../images/Emo6.gif

הן מזכירות לי תמיד את הדברים המצחיקים בפרק אחרי הצפייה... אל תקצרי אותן

o0Invisible0o

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gifאם אתם כ"כ מתעקשים.XD../images/Emo122.gif

אני לא אקצר את התגובות.

iahshai

New member
../images/Emo58.gifעדכון מהיר../images/Emo58.gif

תקשיבו... הם עושים תרגיל כמו לפי הפרק עם ג'ס. שבוע הבא יש את פרק 2 במקום 11. תנחומיי, לעצמי לפחות כי הפרק האחרון פתח המוני סימני שאלה... והוא היה מעולה אגב, אני חושבת שרק עם אנשים כמו הפלדינואים בתור מפיקים ועוד... והקאסט המעולה והכל, סדרה יכולה להישאר כ"כ טובה במשך 6 עונות.

Jason2

New member
תקופת החגים מתחילה

עוד מעט הפגרה הגדולה יותר, בערך עד אמצע ינואר.

Sweet Misery

New member
כבר מעכשיו הפגרה הגדולה.

פרק 11 ישודר רק בינואר (בשבועיים הראשונים של החודש).

saritoosh22

New member
זה לא תרגיל מתוקה,

כל הסדרות יוצאות לפגרת חגים. היום זה THANKSGIVING ומכאן מתחילה תקופת חגים עד ה 2 לינואר.

Sweet Misery

New member
זה באמת לא תרגיל,

אבל לפני 608 הם הכניסו פרק בשידור חוזר כדי לשדר את הפרק החדש במסגרת הנובמבר סוויפס.

למעלה