6x09

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifOMG יש לי דמעות בעיניים.

זה לא מצחיק! מה..??? מה בת עכשיו? מה..??
כן, היא אכן חמודה בטירוף וחננה כיפית כזאת. אבל אני עוד שנייה בוכה פה..אני כולי רועדת. מה בת...?? ורורי קרעה אותי מצחוק כל הפרק.
אבל אני לא אוהבת את החלק הדר.
אבל זה לא משנה, היא חוזרת ללימודים, היא מצאה עבודה.[
כל הפרק היא קוראת לו בוס..ואיך שהיא התיידדה עם הפקידה.
] ובלה. זה טוב. אבל מה בת?
והריהוט לא היה עד כדי כך נורא..
ואני חושבת שעשו את הריב המיותר הזה רק בשביל הקטע של האמון..שכאילו עכשיו לוק לא יכול להסתיר ממנה את זה. ואני לא מאמינה שרורי חזרה!
כ"כ התרגשתי, כמעט בכיתי.
ואיך היא הלכה ללוק מאושרת והוא עוד שנייה מת.
אני לא מאמינה! איזה פרק, פאק איזו עונה.
הוו..הוו. ואמילי הייתה מעולה! סופסוף הדמות של אמילי קצת חוזרת אליה. אהבתי את לורליי מוסיפה "and u didn't lose me.." הו. אני כזאת ילדה קטנה. אני לא מאמינה שאני כ"כ מתרגשת מהפרק הזה.. ואני לא מאמינה שללוק יש בת!!! אני לא מאמינה!! והוא כזה "אז את גאון כזה?"
איזה מותק. אבל יש לו בת!!! מה???
לא רוצה! זה כ"כ תקוע ולא קשור לכלום. ואיך הוא לא ידע את זה..? חי בעיירה כזאת קטנה.
אוף. |מתה| לא יכולה לחכות לפרק הבא.:S

Sweet Misery

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo58.gif

למה לא אהבת את החלק?
היא נראתה כמו רורי של פעם כזה.
וברור שעשו את הריב רק בשביל הקטע של האמון, זה היה כתוב כמו פאנפיק גרוע.

o0Invisible0o

New member
זה לא כמו רורי של פעם עם הפוני הזה.

והוא היה קצת נפוח מדי..מוזר כזה.
כל פרק אנחנו דנות בשיער של רורי.
אממ..פאנפיק גרוע.
אהבתי.

עידיתת

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה שגם ללוק יש ילדה, זה דווקא מוסיף לסמטריה של היחסים שלו עם לורליי...לה יש ילדה, לו יש ילדה...וזה לא שהוא הסתיר את זה - הוא פשוט לא ידע. אז נראה לי שיהיה בסדר - וחתונה חייבת להיות בעונה הזאת, הם לא יכולים למתוח אותנו ככה! אגב, אתן חושבות שהסדרה צריכה להמשיך אחרי העונה הזו? אני בתחושה שהם היו מסיימים יפה אם הפרק הראשון של עונה 6 היה הפרק האחרון של הסדרה בכלל...צריך גם לדעת מתי לפרוש בכבוד.

Sweet Misery

New member
העונה מצויינת עד עכשיו.

ואני לא יודעת מה אני חושבת לגביי עונה שביעית, בהתחשב בזה שאיימי ודן פאלאדינו לא ממשיכים בסדרה.

iahshai

New member
מה זתומרת

הם לא ממשיכים עונה הבאה? זה סדרה שלהם אם הם לא ממשיכים אז לא תהיה סדרה! אני מקווה... אם הם לא יעשו את "גילמור" אז שיסתיים העונה ויפה...

Jason2

New member
נכון, צריך לדעת מתי

אבל הזמן הזה עדיין לא הגיע ובינתיים יש הרבה כבוד.

o0Invisible0o

New member
לדעתי צריך לסיים בסוף השישית.

עצוב, מאוד עצוב. אבל לא רוצה שיגמר מגעיל וטלנובלי משו.
שיגמר וישאיר טעם של עוד.^^

ilatan

New member
כמה מחשבות... ../images/Emo58.gif

הבת של לוק ממש חמודה ומוזרה, אבל אני לא ממש מבינה אותה...
בכלל לא אכפת לה שלוק זה אבא שלה, היא אומרת לו "למה" כשהוא שואל אותה אם להשאר ביריד או לא... לא נראה לי שאני הייתי מתנהגת ככה אם פתאום בגיל 12 הייתי מגלה שיש לי אבא. ומה איתכן? גם את אמא שלה אני לא מבינה
. היא מעולם לא פנתה ללוק בהודעה שיש לו ילדה אבל לא אכפת לה לתת לילדה ללכת אליו (הרי היא בטוח ידעה על זה)ולבקש שער ו"לגלות" לו על הילדה בדרך זו. זאת דרך משונה לספר לו על העניין. אני מקווה שלוק ינסה לחפש אותה ולא יניח לעניין.
וגם אני, כמו כולם, שמחתי מאוד לראות התפייסות סוף סוף! הללויה!

למעלה