6x09

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

הסיפור עם שלושת האבות מזכיר את העלילה של המחזמר "Mamma Mia".

shik5

New member
פליזזזזזזז

משהו יכול לשלוח לי פרק 6X09 באי סי קיו בבקשה בבקשה בבקשה זה תהליך קצר מקסימום (10 דקות) זה רק לשלוח ואחרי 10 דקות המחשב כמו חדש (או לפחות כמו שהיה קודם) אני כל כך רוצה לראות כבר את הפרק

Jason2

New member
../images/Emo58.gif609

משהו לא מסתדר לי. אפריל אמרה שהיא עושה את הבדיקה למחרת ואז יש את היריד ב-16 לחודש, זה אומר לפחות שלושה ימים. יש לפני זה סצינה עם רורי בעיתון ואחרי זה יש את הסצנה שלוק נמצא ביריד. מייד לאחר מכן רורי מתקשרת ומבשרת שהיא קיבלה עבודה. נראה לכם הגיוני שרורי היתה במשרדי העיתון במשך שלושה ימים?

Jason2

New member
../images/Emo58.gifבצפייה נוספת

הבגדים שלה שונים בכל סצנה אז כנראה שזה נמשך כמה ימים.

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif609../images/Emo58.gif

אתם מוכנים להסביר לי למה כ"כ האהבתם את הפרק?! אני כמעט נרדמתי... אומנם ההשלמה של לור ורורי הייתה יפה ולא קייצית אבל חוץ מזה היה מרדים.. או אולי זה בגלל שאני עובדת כמו משוגעת ועייפה בטירוף

עידיתת

New member
../images/Emo58.gif609

טוב, היה שיפור, במיוחד הקטע עם הבת שפתאום צצה ללוק. סופסוף הבינו יוצרי הסדרה שצריך או לחתוך או להכניס דם חדש! חוצמזה שהשחקנית ששיחקה את הילדה של לוק (איך קראו לה?) הייתה ממש מעולה. יש עתיד!
רורי, כהרגלה בזמן האחרון, התנהגה כמו פקצה כפוית טובה - רגע אחד היא גונבת יאכטות, עוזבת את ייל, עוברת לסבים ולא מדברת עם אמא שלה, רגע אחרי היא מחליטה סופסוף לשים ז** על האבא של הבלונדי (כמו שהיא הייתה צריכה לעשות מהתחלה) ופתאום היא כולה חדורת מוטיבציה לחזור ללימודים, לעבודה בעיתון, לסטארס הולו - ועוזבת את הבית של הסבים בלי לומר אפילו תודה! פשוט בחורה מעצבנת.
אבל טוב שהיא חזרה. עכשיו נשאר רק לחפף את הבלונדי הזה
והכל יהיה טוב יותר

dalida1988

New member
פרק ../images/Emo58.gif

יפה ביותר.. תאמת אני לא ממש רציתי סיפור כזה של לוק שיש לו בת.. אבל נו נראה איך זה יהיה... איך אהבתי שסוף סוף הם השלימוווו אני רוצה שלרורי יהיה מישהו חדש לא יודעת למה בא לי.. היא חמודה עם לוגן אבל בא לי שיהיה לה מישהו חדשש זהו נהנתי לצפות בפרק!

otto2222

New member
../images/Emo58.gif 609

קלטתם את הירידה על "הקאמבק", התוכנית של ליסה קודרו? מצחיק ביותר.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אגב "הקאמבק", Vanessa Marano (הבת של לוק) שיחקה גם בסדרה הזאת.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif מה??

קלטתי את הירידה על "עקרות בית נואשות" שהייתה מעולה! צל"ש לפלדינו והגיע הזמן שמישהו יעשה את זה
... אני שונאת עב"ן (ראשי תיבות לעקרות...)
מה הייתה הירידה על "הקאמבק"???

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לא ממש ירידה, בקטע עם ליין ולורליי היא העירה לה שהיא עושה פרצוף של ולארי צ'ריש (הדמות הראשית בסדרה ההיא)וכשליין אומרת שהיא לא מכירה, לורליי אומרת לה לראות כי זו אחלה סדרה אבל היא בוטלה. וגם עם עקרות בית זו לא הייתה ירידה, פשוט רפרנס לסדרה.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif אחרי...

שחשבתי קלטתי. אבל באזכור ל"קאמבק" היא מחמיאה לסדרה דווקא, לא יורדת (אה בעצם אמרת כבר...) באזכור לעב"נ זו בהחלט ירידה, היא אומרת דרמה-קווין וצוחקת על הקטע המטומטם עם המגבת של טרי האצ'ר...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif אני אוהבת את עב"נ.

אבל אהבתי שהם ירדו על זה..
טוב גם לא ראיתי עדיין את השנייה..ואומרים שהיא ממש לא משו.

Jason2

New member
פחות מזה אפילו

הבנתי שהתסריטאי הראשי שגם יצר את הסדרה פוטר ממנה ועכשיו תסריטאים אחרים מנסים לשמור על הרוח של העונה הראשונה וזה בינתיים די תקוע ולא מצליח להתקדם.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif פרק מעולה

אהבתי הכל, את הבת החמודה של לוק (אהבתי את ההתפחות הזו בעלילה) וגם את רורי והעקשנות שלה במשרד העיתון... חחח היא באמת היתה חמודה
בכלל הפרקים האחרונים היו ממש טובים. אהה ושמתם לב במריבה שלה עם לוק שלורליי איזכרה את עקרות בית נואשות? היה מגניב

iahshai

New member
../images/Emo58.gif לדעתי...

זה היה קאמבק מטורף של הבנות הטובות ביותר בטלוויזיה!!! ופרק הבא יהיה אפילו יותר מטורף (נראה לי... אני לא ממש יודעת...)
הריב עם לוק ולורליי היה מעולה. הם צריכית לריב יפה (והם רבים ממש יפה) ונכון שלוק היה מניאק ומרושע אליה, אבל הוא יכול היה גם לא להגיב כמו בפרק 5X09 או להגיב בשקט ואז שהכל יתפוצץ להם בפנים והם יפרדו... לורליי תמיד לא שמה לב עד כמה היא קרובה לגברים גם את היא לא יוצאת איתם, ועוד יותר לא שמה לב לכמה לא הולם זה עלול להראות או להיות אפילו, אז זה טוב שהיה ביניהם הריב הזה. חוצמזה הם השלימו גם יפה וזה היה כ"כ חמוד... רורי הייתה מצויינת. הבטחון העצמי הזה שלה שחזר אליה סופסוף. שתפרד כבר מלוגן... הוא דביל ואבא שלו דביל ואני לא רוצה שיהיו לה חיים של עשירים רדודים כמו של ההנצברגרז וה-(דר איי סיי=שאני אעיז להגיד...)-גילמורז. זאק טיפש
לוק! אני אפילו לא יודעת איך להתחיל את מה שיש לי להגיד על מה שהלך שם לעזזאל! אני תארתי לעצמי שיהיה משהו כזה, וחשבתי שזה עלול להיות הזוי וסבוני ומטורף ומטומטם מדי... אבל IN PALLADINOS I BELIEVE (לא מקורי שלי אבל נכון), ומסתבר שזה משתלם. זה היה גילמורי ומצויין כרגיל... אני חושבת שהאופן המבריק שבו הם מראים את הקונפליקטים בחיים זה חלק מהקסם של הסדרה. האמביוולנטיות הזאת בבעיות שלהם למשל, שלוק לא מספר לה על מה שקרה לו אחרי שהם מבטיחים NO SECRETS, אבל מצד שני איך לעזזאל הוא אמור לספר לה
והריב שהיה להם, היא מנתקת ישר אז יש בזה איזשהו מסר, אבל מצד שני אולי הוא הגזים ו... את/ה לא באמת יכול/ה לבחור צד. פרק מצויין
. סליחה על האורך של התגובה...

למעלה