../images/Emo58.gif לדעתי...
זה היה קאמבק מטורף של הבנות הטובות ביותר בטלוויזיה!!! ופרק הבא יהיה אפילו יותר מטורף (נראה לי... אני לא ממש יודעת...)
הריב עם לוק ולורליי היה מעולה. הם צריכית לריב יפה (והם רבים ממש יפה) ונכון שלוק היה מניאק ומרושע אליה, אבל הוא יכול היה גם לא להגיב כמו בפרק 5X09 או להגיב בשקט ואז שהכל יתפוצץ להם בפנים והם יפרדו... לורליי תמיד לא שמה לב עד כמה היא קרובה לגברים גם את היא לא יוצאת איתם, ועוד יותר לא שמה לב לכמה לא הולם זה עלול להראות או להיות אפילו, אז זה טוב שהיה ביניהם הריב הזה. חוצמזה הם השלימו גם יפה וזה היה כ"כ חמוד... רורי הייתה מצויינת. הבטחון העצמי הזה שלה שחזר אליה סופסוף. שתפרד כבר מלוגן... הוא דביל ואבא שלו דביל ואני לא רוצה שיהיו לה חיים של עשירים רדודים כמו של ההנצברגרז וה-(דר איי סיי=שאני אעיז להגיד...)-גילמורז. זאק טיפש
לוק! אני אפילו לא יודעת איך להתחיל את מה שיש לי להגיד על מה שהלך שם לעזזאל! אני תארתי לעצמי שיהיה משהו כזה, וחשבתי שזה עלול להיות הזוי וסבוני ומטורף ומטומטם מדי... אבל IN PALLADINOS I BELIEVE (לא מקורי שלי אבל נכון), ומסתבר שזה משתלם. זה היה גילמורי ומצויין כרגיל... אני חושבת שהאופן המבריק שבו הם מראים את הקונפליקטים בחיים זה חלק מהקסם של הסדרה. האמביוולנטיות הזאת בבעיות שלהם למשל, שלוק לא מספר לה על מה שקרה לו אחרי שהם מבטיחים NO SECRETS, אבל מצד שני איך לעזזאל הוא אמור לספר לה
והריב שהיה להם, היא מנתקת ישר אז יש בזה איזשהו מסר, אבל מצד שני אולי הוא הגזים ו... את/ה לא באמת יכול/ה לבחור צד. פרק מצויין
. סליחה על האורך של התגובה...