6x09

shnukit

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

OMG!!!! מה? מה לעזאזל קורה פה?!?!? ללוק יש בת? הא?!?!?! באמת צדקו כשאמרו שיהיו פרקים טובים... היה פרק מעולה! אמילי הייתה טובה-לשם שינוי-והיה עצוב הקטע עם המטוס :( וגם קצת מוזר
גמני רוצה מטוס פרטי
הריב של לורליי ולוק היה גם עצוב, אבל לפחות היה לו סוף טוב
הם חמודים ביחד
ממש אהבתי את רורי בפרק הזה. היא הייתה חמודה אצל המנהל הזה(שחכתי כבר ת'שם)
וההשלמה של לורליי ורורי!! שנים חיכיתי לרגע הזה. סוף סוף! רורי כבר התחילה לעלות לי ממש על העצבים עם ה-DAR שלה.. איזה כייף שהיא קיבלה קצת שכל ועכשיו היא חוזרת לייל
וגם לא היה לוגן- אז בכלל היה מעולה
אבל הכי עצוב ומוזר זה הקטע עם אפריל ולוק
מעניין איך לורליי תקבל את זה כשהיא תשמע (אם היא תשמע..
) האמ... מעניין
ודרך אגב- גמני חושבת שהרהיטים של לוק ממש מכוערים

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

וואי. אני חוזרת לצחוק בפרקים של בנות גילמור. זה סימן טוב. רורי הייתה כל כך חמודה! אני לא מאמינה שאני אומרת את זה. אבל היא הרגה אותי עם ה...זה! ויפה לה שוב חלק. וכל כך ירדו לי דמעות כשהיא חזרה הביתה! הריב של לוק ולורליי היה מטופש, לוק הסיק מסקנות לפני שלורליי הספיקה להסביר. והוא מדבר על אמון? תקשיב לארוסתך, לעזאזל! אמון זה דבר הדדי! ואפריל. ידעתי על זה אבל זה עדיין היה מלחיץ. מעניין מה יקרה עם זה. ופין.
יש לו לק שחור.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif609

זה היה פרק תזזיתי משהו, גם רורי והעבודה (היא הזכירה לי את צ'יהירו מ"spirited away", גם הבת של לוק עם הקסדה (רק אני חושב שהיא ממש מתוקה?) וגם הקטע עם זאק והכסף. חוץ מזה יש כאן התפייסות גם של רורי ולורלי וגם איזושהי התחלה של התפייסות עם אמילי. הקטע של הריב הטפשי נועד רק לתת אפשרות להכניס סוד מהעבר בסצנה הבאה. נראה מה הלאה...

morini77

New member
אני חייבת לציין../images/Emo58.gif

שהבת של לוק ממש חמודה!!! אבל ממש, אבל ממש ממש. אני מאוהבת בה.
היא כזאת, חכמה ולא פקאצה ויש לה משקפיים! והיא לא בלונדינית כמו כל הבנות! אחחח. איזה כיף זה לגלות שיש לך בת?!

דוררה

New member
מה זה "נמנ" לעזאזל?אני כבר זקנה?

אני רק בת 29 וחצי מהמילים והסמלים שלך אני לא מבינה

o0Invisible0o

New member
קול?../images/Emo12.gif

זה כזה כמו שאומרים "אההה.." אז אומרים "נמנ.." מעין תמיהה..

דוררה

New member
נו..אבל אל תשאירו אותי במתח../images/Emo58.gif

ידוע אם היא הבת שלו או לא?

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

איזה פרק מעולה! בכיתי וצחקתי ביחד! רורי הייתה מצחיקה ביותר עם הבוס חחח ידעתי שבסופו של דבר היא תקבל את העבודה... וזאק...בכלל מבדר! כשלורליי דיברה עם אמא שלה במטוס, התחלתי לבכות...ואני לא בוכה בסרטים.! היה חסר לראות מה קורה עם לוגן, תגידו לי שהם לא נפרדו!!! ומעניין מה החדשות הטובות של כריס...אני כל כך מתגעגעת אליו! וואו- ללוק יש בת, אהבתי אותה, מתוקה ביותר, מזכירה לי את רורי באיזשהו מובן. אבל היא לא נראתה יותר מדי שאכפת לה מי האבא, כנראה אמא שלה היא מאלה שרצו רק זרע ולא היו משתפות את האבא בתפקיד...אבל מוזר שהילדה בת ה11 ידעה מי ה3 אפשרויות פוטנציאליות יש לה לאבא, חח אמא שלה די שרמוטה, לא? נקווה שימשיכו את הסיפור הזה לעומק... וההתפייסות! אההההההה בכיתי וצחקתי ביחד! נו, מתי כבר יגיע הפרק הבא?

למעלה