../images/Emo58.gifהבנתי על מה כל המהומה סביב
הפרק הזה..
. מי היה מאמין, אבל אני מרוצה מחזרתו של ג'ס. הוא השתנה.
נקווה שלא יהרסו אותו..בנתיים אני די אוהבת את ג'ס החדש..
ואני לא חושבת שהוא יעלם ככה וביקר רק לפרק אחד..[בלי ספוילרים על ליהוק, בבקשה.] אני אוהבת שעשו את השינוי בתפקידים שלהם, כמו שכבר אמרתם פה..רורי לא עושה כלום..ג'ס עובד ומתפתח ואפילו הוציא ספר!
חה. מי היה מאמין?
מה קרה לוגן חזר כ"כ מהר? זה היה נראה כאילו הוא לא נסע בכלל. ואיזה מצחיקה רורי, לא מכירה מקומות לצאת בהרטפורד? לאן היא יוצאת עם לוגן..? מה היה הקטע המוזר הזה? אוקיי..יש לי כ"כ הרבה דברים להגיב עליהם.
לאט לאט. רורי ואמילי בהתחלה, גאד. היא הייתה צריכה ישר להבין את הרמז ברגע שפתאום ביתן הבריכה הפך להיות מחסן..שהיא לא תצא מהחדר הזה בקרוב ושזה בלתי אפשרי שהיא תחיה שם. אני מצטערת, אבל אמילי חסרת חיים אומללה, צריך להודיע על העדרות מארוחת ערב 24 שעות מראש? WTF? טוב ואז לוגן משתכר לו עם חברים שלו, סצינה מעצבנת, כ"כ. הם הרסו את ההופעה של ההיא.
ואני שונאת שיכורים מגעילים. ואני שונאת סנובים עשירים..והאמת שמעולם לא אהבתי את לוגן.
טוב נו..רק בפרקי הבריגדה..שזה עוד היה מגניב שהוא קרא לה אייס.XD והאמת..פין היחיד שעוד איכשהו מצליח להצחיק אותי.
כשהם יצאו לה מהאוטו..
ואז לוגן נוסע, ג'ס מגיע. זה מגניב.
יש לו ספר, הוא עצמאי, הוא בביקור ואפילו לוק יודע על זה.
נשמע מצויין. היא לא ציינה שיש לה חבר! [נכון?
] אבל היא ציינה שהיא לא לומדת יותר, היא בהפסקה והיא כמובן, לא גרה בבית, זמנית.:X ואז הם יוצאים- האבן בחלון, קלאסי.
תארו לכם הוא היה שובר את החלון? מה רורי הייתה אומרת לאמילי?
ואז לוגן מגיע.
ומגעיל מגעיל..ושוב..הולכים להשתכר. לרדת על ג'ס על הספר [אני יכולה להבין למה, הוא לא מכיר את ג'ס והוא מניאק.
] בקיצור. אהבתי שרורי יצאה אחרי ג'ס ואמרה ללוגן לא לבוא [צעד חכם.
] ואהבתי את ההרצאה של ג'ס, הדבר היחיד שהפריע לי בה..הוא שהיה קטע שהוא פשוט שיחק גרוע..לאיודעת..זה היה מוזר ופתאום נשמע מאוס..
אני אחפש את הציטוט.
ואז רורי סופסוף קולטת.:X DAR? מה, היא אמילי? והיא רבה עם לוגן,אני אל מבינה..היא בכלל לא האשימה אותו..היא פשוט כעסה עליו שלו יש כל אפשרות והיא צריכה להלחם על שלה, אבל היא חכמה..מה זה מטריד אותה בכלל..? ואולי באיזשהו מקום היא כן מאשימה אותו..בגלל שכשאבא שלו אמר לה שהיא לא תהיה כתבת טובה..לוגן לא סתר, הוא רק אמר שאבא שלו בוטה מדי..או משו בסגנון..o_0 ואז היא נעלמת, ידעתי שהיא לא תהיה שם. ואז כשגם לור נעלמה..קיוויתי שהן רדומות יחד במיטה של רורי..או..שהן מדברות ככה כל הלילה.
אופטימית שכמותי.
חה. ואז רורי הקדימה!! ואמילי דיברה המון שטויות. [את אשכרה בוחרת מה נערה בת 21 תלבש לאירוע? מגיל 5 הפסיקו לבחור בשבילי בגדים.XD ואממ..מקרקעת אותה?
ואת פסיכית.>< ובאמת חשבת שהיא ישנה אצל פריס??XDDD חה. כן..כמו זה שהיא עוד לא קיימה יחסי מין.:X] קטע טוב, סיום חזק.
פרק מעולה..^^ הרבה התקדמות בעיניין רורי..ונראה שהכינו לנו את שתי הדמויות להשלמה. לוק, לור ופול אנקה.
צבע לבית.
אוקיי..פשוט קטע מבדר שנמשך לאורך הפרק.
הילדות והכדורגל, שוב מבדר. אהבתי שהוא נכנס לכל הקטע..ולורליי והחליפות..גם לכלב במידה מדיום, כן..כלב!
בכל מקרה, לוק מותק. והמשחק היה מבדר. והארוחה אח"כ שהוא אמר להן שהן בנות..XDDD קורע. אחח..הן אכזריות!
ופול אנקה והנעליים..כמה הזוי. במקום להרוס לה את הנעליים..הוא הוריד לה אותן..וסידר..ושמר עליהן! איזה כלב!
מופת. ואמ. מה עוד? היא הכניסה אותו לחדר של רורי..הי בקושי הביאה את עצמה ללפתוח את החדר של רורי..ואותו? נתנה לו לישון על המיטה שלה! ואז בלה. הסצינה שהיא בכתה הייתה ממש מצויינת ועצובה.ולוק היה שם..
והוא כ"כ הבין שהיא דיברה על רורי ואפילו לא הזכיר את השם שלה..כל הכבוד לו! הייתי בטוחה שהוא ישבר! מה עוד? אה, כן. עבודה נוספת של קירק, מעון יום לכלבים.
ג'ס זכר את תאריך יום ההולדת שלה! סליחה, אבל ג'ס הישן בטוח לא היה זוכר.
אה, ליין צריכה להיות עם משקפיים, תמיד! אחרת זה מוזר.
ראיתי היום שלושה פרקים של גילמור, כמה נחמד לי.
באבט דמות מצויינת שמופיעה יחסית הרבה העונה לא? בהתחשב בעובדה ששודרו בנתיים רק שמונה פרקים..
מקווה שלא יעלימו אותה..היא מבדרת.
ואוף, לא מצאתי את הציטוט שרציתי לשים..של ג'ס. שחשבתי שמיילו לא שיחק משו בכלל..
מי שהחזיק מעמד עד פה..ח"ח לו.
אהבתי והסכמתי עם רוב התגובות שלכם לפרק..
אהההההה..ודבר אחרון, באמת! מבטיחה!!
לדעתי רורי תדבר רק עם לוק ותשאל אם היא יכולה לישון למעלה בדיינר [גם ככה לוק ישן אצל לור.
] והיא בטוח בטוח חוזרת ללימודים..עכשיו? אין סיכוי שלא! אז בלה. אבל זה לא הגיוני שהיא תגור אצל לוק בסטארס הולו ותיסע כל בוקר עד לייל? אולי היא תעשה את זה תקופתי? אולי היא עוד שוקלת אם לחזור ומנסה להשלים חומר ולסר דירה/חדר במעונות? אולי היא תפרד כבר מלוגן?
וכל זאת, בשבוע הבא!
אני שותקת, מבטיחה.:X ובאמת שבמציאות אני יותר שקטה.XD