6X08

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הוא אמר את זה מזמן. אאל"ט, לפני שהוא הגיע להופעות אורח בעונה הרביעית (או אחרי זה, אבל לפני ההופעה הזו). בראיון מלפני בערב שלושה שבועות מיילו הזכיר את מה שהוא אמר, ואמר שהוא רצה שג'ס ימות בעיצומו של מעשה טוב כדי "להיגאל", אבל מבחינתו העלילה שהצמידו לג'ס עכשיו היא גאולה מספיק טובה לדמות. ובגלל זה אני רואה שיש דלתות פתוחות לחזרתו. ו-2X17 זה הפרק שדוד של לוק נפטר... הקצב שלו היה מוזר, רגוע יותר.

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה! היה שווה לחכות שבועיים! ג'ס! וואו, הוא השתנה לטובה ובגדול! הוא כתב ספר! מגניב
חח לוק ממש נכנס לקטע הזה עם הקבוצה, כנראה שהוא ממש אוהב ילדים, יאללה הגיע הזמן לכמה משלו... הקטע עם הנעליים היה הזוי, אבל זה רק נתן ללורליי סימן להכנס לחדר של רורי רחרי הרבה זמן...נו שישלימו כבר! אני מתחילה לאהוב את הכלב יותר ויותר כל פרק שעובר, רק שלא תהרוד אותו כמו את שאר החיות
וכמובן! רורי- הגיע הזמן! חבל שהפרק לא המשיך עוד חמש דקות ולא ראינו איך היא באה ללורליי והן משלימות...כנראה שנצטרך לחכות לפרק הבא... ואמילי, חחח הרג אותי איך שהיא דיברה לרורי כאילו היא הבת שלה, מה לא צפוי שבת תגדל להיות כמו אמא שלה?

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif אני לא יודעת למה

אבל הייתי בטוחה שבסצינת סיום יראו את לורליי ורורי ישנות במיטה ביחד.. יעני השלימו.. אבל הסצינה שהייתה ביחד הייתה יותר חזקה

dalida1988

New member
יואוווווו../images/Emo58.gif

זה בדיוקקקק מה שחשבתי ובקטע שלורלי התחילה לבכות היו לי פשוט דמעות בעייני לורן גראהם פשוט מרגשתתתתתתתתתתתתת

o0Invisible0o

New member
בדיוק בדיוק מה שחשבתי!../images/Emo58.gif

במיוחד כי הראו ששתיהן לא במיטה.:X אבל הבכי של לורליי שבעצם כוון לרורי ולא לפול אנקה [מקסים ככל שהוא יהיה.
] היה פשוט קטע טוב.
לורן גרהם שחקנית מעולה.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif

וואו... המלט-דאון של לורליי היה מדהים! אני חושבת שדווקא בגלל שהיא מן דמות חזקה כזאת שאף פעם לא נשברת ותמיד הסתדרה לבד, כשהיא כן נשברת זה שובר ת'לב. היו כמה קטעים כאלה, גם בשאר העונות... ואמילי! בדיוק כמו שלורליי ראתה את זה! בפרק הראשון היא אמרה את זה: "a new and improved lorelai... you get the daughter you always wanted". כל פעם שאני חושבת שכן, הם מרגיזים, אבל היא מגזימה, בא פרק שמוכיח כמה היא צודקת. עכשיו כשרורי היא לא מה שאמילי ציפתה, היא מנסה את אותה התנהגות שהייתה לה עם לורליי, כזאת שממש לא עבדה... ג'ס היה מדהים, באמת. כל השנים הקודמות לא אהבתי אותו, ורק בעונה הרביעית התחלתי. אכזב אותי נורא שלא היו לו סצינות עם לוק! אחרי כל הפיוס הזה שהיה ביניהם פעם אחרונה שהוא היה... אציתי לראות את התגובה שלו לאירוסים... אני כמעט בטוחה (ואני לא ממש קוראת ספויילרים מפורטים אז זה לא הכי ספויילר אבל ליתר ביטחון...)
רורי הולכת לעבור פרק הבא. אני כמעט בטוחה. רואים שנמאס לה, שאחרי שג'ס אמר את מה שאמר סביר להניח שהיא כבר קלטה שזה לא החיים שהיא רוצה. שזה באמת לא מסובך...

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

זה ברור שהיא הולכת לעבור, היא אמרה לאמילי שהיא לא גרה בבית שלה יותר. אבל השאלה היא לאן היא תעבור? *עם לוגן היא רבה *לעבור לגור עם לורליי? לא נראה לי שזה יקרה כזה מהר... *לגור בדירה של ליין? יכולה להיות... *לגור בדירה של פריס ודוייל? חח זה יכול להיות משעשע... *לחזור למעונות של ייל ולהתחיל ללמוד? היא בטח לא הפסידה יותר מדי...

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gif

למי שלא רוצה לדעת לאן רורו עוברת שיסגור את הפוסט................... רורי ולורליי משלימות! לורליי מודיעה ללוק שרורי חזרה ואפשר לקבוע תאריך, אבל ללוק יש סוד שמאפיל עליו, זה מתחיל להיות קצת כמו אופרת סבון וזה מרגיז.

saritoosh22

New member
../images/Emo58.gifאופס ......... רורי |ספוילר

ע"פ הפרומו היא חוזרת הבייתה. לורליי אומרת ללוק, רורי חזרה אפשר לקבוע תאריך לחתונה, אבל............... ללוק כנראה יש סוד. לא שנראה לי שזה מה שיפריע ללורליי, קטן עליה הסוד שלו. רק שתדעי שלא בכדי, הביאו את סיפור קבוצת הכדורגל.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gifלפרק הבא.

את לא צריכה לחזור על התקציר, אני יודעת מה קורה הלאה.
ומה שהולך לקרות איתם הלאה זה לא רק ה"סוד" של לוק (שזה לא בדיוק סוד כי לוק לא ידע על זה לפניכן) לפי מה שהבנתי. וד"א, התקציר לפרק אומר שהיא עוברת לגור עם ליין.

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

התאכזבתי... ציפיתי ליותר קטעים עם ג'ס.. זה דבר ראשון ודבר שני שום דבר מענין...לא קרה חוץ מהחלקים של רורי וג'ס שהיו קצרים..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gif6X07.

אני פרק אחד אחורה.
אוי, זה היה פשוט פרק מעולה! מצחיק בטירוף.
אוקיי. לוק מותק, אני לא יכולה יותר.
רורי דרינק.
השוקולד!
רורי קולד!! rory said hell! i didn't know she even knows this word.. אמילי וריצ'ארד..והכומר..והסקס.
סבתא שלי יודעת שאנחנו שוכבים ביחד.. לוגן: "מה??
" "גם סבא שלך יודע?" "כן!" "מה?" "הייתי חייבת לספר לכומר.."
בלה. כן כ"כ נהניתי מהפרק הזה.
והתגובה הזאת לא ברורה בכלל..אבל עדיין. חה. אני רוצה לראות את לורליי הורגת את לוק ושולפת ממנו נקניקיות.
מה עוד? אה..לורליי ורורי. "יש לי כלב!" "הוא חי?" "כן, ושלא תעיזי לציין את המקרה עם האוגר!" "באבט משגיחה עליך שתאכילי אותו כל בוקר..?" "היא לא צריכה.
" "ואוו כ"כ הרבה השתנה.." "כן. ובכל זאת..כמעט כלום" ובלה. אמילי בשוק שלוק ולורליי מאורסים.
טוב נו, לפחות לורליי לא הייתה צריכה לספר לה ולעבור את החוויה הנוראית הזאת.
ריצ'ארד מופרע. כאילו..בעיה שלך שבגדת בלור.
לאמשנה..:X ואממ..ידעתי שהוא התחיל לדבר על הDAR שהוא יסתבך עם אמילי. חה. אבל למה שהיא תהיה כמוך? היא כ"כ הרבה יותר חכמה.
בלה. זה בערך מה שהוא אמר לה..אז היא צודקת שהיא כועסת..אבל זה ילדותי. ולוק. מה זה דאר?
חה. איזה מותק.
טוב, אני צריכה להפסיק עם זה.
איזה תגובה מוזרה. אבל פרק מעולה!^^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo58.gifהבנתי על מה כל המהומה סביב

הפרק הזה..
. מי היה מאמין, אבל אני מרוצה מחזרתו של ג'ס. הוא השתנה.
נקווה שלא יהרסו אותו..בנתיים אני די אוהבת את ג'ס החדש..
ואני לא חושבת שהוא יעלם ככה וביקר רק לפרק אחד..[בלי ספוילרים על ליהוק, בבקשה.] אני אוהבת שעשו את השינוי בתפקידים שלהם, כמו שכבר אמרתם פה..רורי לא עושה כלום..ג'ס עובד ומתפתח ואפילו הוציא ספר!
חה. מי היה מאמין?
מה קרה לוגן חזר כ"כ מהר? זה היה נראה כאילו הוא לא נסע בכלל. ואיזה מצחיקה רורי, לא מכירה מקומות לצאת בהרטפורד? לאן היא יוצאת עם לוגן..? מה היה הקטע המוזר הזה? אוקיי..יש לי כ"כ הרבה דברים להגיב עליהם.
לאט לאט. רורי ואמילי בהתחלה, גאד. היא הייתה צריכה ישר להבין את הרמז ברגע שפתאום ביתן הבריכה הפך להיות מחסן..שהיא לא תצא מהחדר הזה בקרוב ושזה בלתי אפשרי שהיא תחיה שם. אני מצטערת, אבל אמילי חסרת חיים אומללה, צריך להודיע על העדרות מארוחת ערב 24 שעות מראש? WTF? טוב ואז לוגן משתכר לו עם חברים שלו, סצינה מעצבנת, כ"כ. הם הרסו את ההופעה של ההיא.
ואני שונאת שיכורים מגעילים. ואני שונאת סנובים עשירים..והאמת שמעולם לא אהבתי את לוגן.
טוב נו..רק בפרקי הבריגדה..שזה עוד היה מגניב שהוא קרא לה אייס.XD והאמת..פין היחיד שעוד איכשהו מצליח להצחיק אותי.
כשהם יצאו לה מהאוטו..
ואז לוגן נוסע, ג'ס מגיע. זה מגניב.
יש לו ספר, הוא עצמאי, הוא בביקור ואפילו לוק יודע על זה.
נשמע מצויין. היא לא ציינה שיש לה חבר! [נכון?
] אבל היא ציינה שהיא לא לומדת יותר, היא בהפסקה והיא כמובן, לא גרה בבית, זמנית.:X ואז הם יוצאים- האבן בחלון, קלאסי.
תארו לכם הוא היה שובר את החלון? מה רורי הייתה אומרת לאמילי?
ואז לוגן מגיע.
ומגעיל מגעיל..ושוב..הולכים להשתכר. לרדת על ג'ס על הספר [אני יכולה להבין למה, הוא לא מכיר את ג'ס והוא מניאק.
] בקיצור. אהבתי שרורי יצאה אחרי ג'ס ואמרה ללוגן לא לבוא [צעד חכם.
] ואהבתי את ההרצאה של ג'ס, הדבר היחיד שהפריע לי בה..הוא שהיה קטע שהוא פשוט שיחק גרוע..לאיודעת..זה היה מוזר ופתאום נשמע מאוס..
אני אחפש את הציטוט.
ואז רורי סופסוף קולטת.:X DAR? מה, היא אמילי? והיא רבה עם לוגן,אני אל מבינה..היא בכלל לא האשימה אותו..היא פשוט כעסה עליו שלו יש כל אפשרות והיא צריכה להלחם על שלה, אבל היא חכמה..מה זה מטריד אותה בכלל..? ואולי באיזשהו מקום היא כן מאשימה אותו..בגלל שכשאבא שלו אמר לה שהיא לא תהיה כתבת טובה..לוגן לא סתר, הוא רק אמר שאבא שלו בוטה מדי..או משו בסגנון..o_0 ואז היא נעלמת, ידעתי שהיא לא תהיה שם. ואז כשגם לור נעלמה..קיוויתי שהן רדומות יחד במיטה של רורי..או..שהן מדברות ככה כל הלילה.
אופטימית שכמותי.
חה. ואז רורי הקדימה!! ואמילי דיברה המון שטויות. [את אשכרה בוחרת מה נערה בת 21 תלבש לאירוע? מגיל 5 הפסיקו לבחור בשבילי בגדים.XD ואממ..מקרקעת אותה?
ואת פסיכית.>< ובאמת חשבת שהיא ישנה אצל פריס??XDDD חה. כן..כמו זה שהיא עוד לא קיימה יחסי מין.:X] קטע טוב, סיום חזק.
פרק מעולה..^^ הרבה התקדמות בעיניין רורי..ונראה שהכינו לנו את שתי הדמויות להשלמה. לוק, לור ופול אנקה.
צבע לבית.
אוקיי..פשוט קטע מבדר שנמשך לאורך הפרק.
הילדות והכדורגל, שוב מבדר. אהבתי שהוא נכנס לכל הקטע..ולורליי והחליפות..גם לכלב במידה מדיום, כן..כלב!
בכל מקרה, לוק מותק. והמשחק היה מבדר. והארוחה אח"כ שהוא אמר להן שהן בנות..XDDD קורע. אחח..הן אכזריות!
ופול אנקה והנעליים..כמה הזוי. במקום להרוס לה את הנעליים..הוא הוריד לה אותן..וסידר..ושמר עליהן! איזה כלב!
מופת. ואמ. מה עוד? היא הכניסה אותו לחדר של רורי..הי בקושי הביאה את עצמה ללפתוח את החדר של רורי..ואותו? נתנה לו לישון על המיטה שלה! ואז בלה. הסצינה שהיא בכתה הייתה ממש מצויינת ועצובה.ולוק היה שם..
והוא כ"כ הבין שהיא דיברה על רורי ואפילו לא הזכיר את השם שלה..כל הכבוד לו! הייתי בטוחה שהוא ישבר! מה עוד? אה, כן. עבודה נוספת של קירק, מעון יום לכלבים.
ג'ס זכר את תאריך יום ההולדת שלה! סליחה, אבל ג'ס הישן בטוח לא היה זוכר.
אה, ליין צריכה להיות עם משקפיים, תמיד! אחרת זה מוזר.
ראיתי היום שלושה פרקים של גילמור, כמה נחמד לי.
באבט דמות מצויינת שמופיעה יחסית הרבה העונה לא? בהתחשב בעובדה ששודרו בנתיים רק שמונה פרקים..
מקווה שלא יעלימו אותה..היא מבדרת.
ואוף, לא מצאתי את הציטוט שרציתי לשים..של ג'ס. שחשבתי שמיילו לא שיחק משו בכלל..
מי שהחזיק מעמד עד פה..ח"ח לו.
אהבתי והסכמתי עם רוב התגובות שלכם לפרק..
אהההההה..ודבר אחרון, באמת! מבטיחה!!
לדעתי רורי תדבר רק עם לוק ותשאל אם היא יכולה לישון למעלה בדיינר [גם ככה לוק ישן אצל לור.
] והיא בטוח בטוח חוזרת ללימודים..עכשיו? אין סיכוי שלא! אז בלה. אבל זה לא הגיוני שהיא תגור אצל לוק בסטארס הולו ותיסע כל בוקר עד לייל? אולי היא תעשה את זה תקופתי? אולי היא עוד שוקלת אם לחזור ומנסה להשלים חומר ולסר דירה/חדר במעונות? אולי היא תפרד כבר מלוגן?
וכל זאת, בשבוע הבא!
אני שותקת, מבטיחה.:X ובאמת שבמציאות אני יותר שקטה.XD

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

הללויה! הללויה! הללויה! הללויה! הללויה!
אני לא מאמינה! את לא שונאת את ג'ס!
צריך לחגוג את זה!! (אה, והבנתי איזה משפט אמרת שנשמע כמו משפט רע. הוא פשוט חזר על "What's going on?!" ו"This isn't you" איזה עשר פעמים בהרצאה הזאת.
ונכון שהם חייבים להחזיר אותו לעוד פרק עכשיו? זה מה שאני מנסה להגיד לאנשים! ווהו! יש תקווה! ווווהווו!
פין!
הוא הורג אותי.
ונמ נמ נמ מה עוד... אה, אם היא חוזרת לייל אולי היא יכולה לגור עם פריס ודויל
(זה לא ספויילר, רק רעיון
). ואני חושבת שהבר הזה שרורי ולוגן כל הזמן יוצאים אליו הוא בניו הייבן.
וזהו.

o0Invisible0o

New member
אבל לא משנה.../images/Emo3.gif../images/Emo58.gif

הוא במרחק נסיעה כזה..
כי עובדה שהם יצאו אליו כבר..
ובסוף..גם עם לוגן הם יצאו..והוא כאילו כן מכיר מקומות באזור..
ואמ. כן אבל לגור עם זוג שהוא זוג..כאילו..שהם עושים את הקטע של לגור ביחד..נראה לי קצת מביך..
ובדיוק- זה הקטע!! גאד, הרבה יותר מדי פעמים..זה כבר היה נשמע מגוחך.
ואני מתה שגל תראה את ההודעה ותדע שאני כבר לא שונאת את ג'ס.
כאילו, אבל את ג'ס של העונות הראשונות אני עדיין שונאת.
ולכן אני לעולם לא אוכל ממש לאהוב את ג'ס..
אבל ככה זה בסדר, שלא ישתנה שוב.
ואני לא מאמינה שקראת את כל התגובה שלי.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif את צודקת...

הבר זה בניו-הייבן. הם אמרו על זה משהו כשהם יצאו משם שיכורים... ג'ס היה מעולה... מי זה פין ומי זה קולין
אני אף פעם לא יודעת מי זה מי (לא שאכפת לי במיוחד כי אני לא סובלת את לוגן וחבורתו
)

o0Invisible0o

New member
*אומנות השרשור*../images/Emo58.gif

פין- יש לו מבטא, והוא מצחיק גבוה ורזה כזה. קולין זה השני..הוא פחות חשוב..XD
לפין תמיד יש את הקטע עם הבחורות.
[פין לא התחיל איתי הערב..ושהוא אומר שהוא עוד לא התחיל עם אחת הבנות.נו..קטע כזה.
]

למעלה