6X08

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצויין מצויין מצויין. כמה כיף היה לראות שוב את מיילו, לראות את רורי מורדת והפעם לטובה, ולראות את לורליי נשברת (כאילו, לא היה כיף, אבל היה חזק). ולוק!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif6X08

כן, פרק מצויין. לפעמים צריך אדם (כבר) לא קרוב שיגיד את האמת בפנים ואז אפשר לראות את הדברים בצורה ברורה מבלי שהרגשות יפריעו (וואוו אני מתחיל להישמע כמו מאסטר יודה).

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אני מוכרחה להגיד שהפתיע אותי כמה שהיא הייתה מוכנה להקשיב לג'ס בעניין. בדרך כלל היא הייתה מתעמתת עם מי שהעיר לה על זה, הפעם היא פשוט שתקה והקשיבה. כנראה שהוא באמת העלה בה געגועים לחיים שהיו לה פעם... מישהו הזכיר שהוא באמת הוציא בה את הרורי "הישנה" וראו את זה בבירור כשהיא דיברה איתו על אומנות והתמונה בניו יורק טיימס וכל זה.

hbam

New member
לא ראיתי עוד :(

אולי מחר.. אם יהיה זמן.. יש גם אבודים
מקסימום בסופ"ש :]

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif608../images/Emo58.gif

פרק טוב.. לורולי הייתה כ"כ מרגשת.. כמעט התחלתי לבכות איתה
זה כ"כ ברור שהיא התכוונה לרורי ולאו דווקא לפול אנקה.. רורי - יאללה... התבין כבר שהיא הורסת לעצמה את העתיד. אבל רק שלא תחזור לג'ס
די.. שתעזוב כבר ת'עבר. אוף.. אני חייבת ללכת.....

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שאחרי מה שג'ס ראה, למה שרורי הפכה להיות, הוא ירצה לחזור אליה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif לא מסכימה.

אמנם ראו שג'ס התגבר על מה שהיה לו עם רורי, אבל רואים שהיא עדיין חשובה לו ושהוא עדיין חושב עליה (ההערה בסוף עם יום ההולדת שלה, לדוגמא). אני חושבת שגם רורי מעבר לכל הקטע עם ג'ס והייתה מעבר לזה כבר הרבה מאוד זמן, אבל הפרק... פעם ראשונה שרורי זהרה כל כך, רואים שלאלקסיס ומיילו פשוט יש את הכימיה הדרושה, שלאלקסיס אין עם אף אחד אחר. חוץ מזה, גם היא וגם ג'ס השתנו המון. ג'ס התבגר, רורי... השתרללה, נוצר ביניהם מן מצב של היפוך תפקידים, הפעם ג'ס הוא זה שעושה עם עצמו משהו ורורי היא זו שלא לומדת ו"מבלה" כל היום. אבל אני חושבת שדווקא זה יכול להביא למצב שמשהו כן יתעורר שוב ביניהם - ג'ס הוא עכשיו הבחור שרורי תמיד רצתה שיהיה, וזה ברור שלג'ס עדיין יש רגשות לרורי. יש לי הרגשה מטורפת שעוד נראה אותו בסדרה.

GinGerit

New member
אני חושבת...../images/Emo58.gif

שג'ס לא בא סתם כדי לבקר אותה, הוא התבגר והפך לבחור שרורי תמיד שצתה שיהיה אז אני חושבת שהוא בא דווקא כדי שיווצר בניהם משהו, אבל כשהוא ראה מה שהיא הפכה להיות לא נראה לי שהוא ירצה להמשיך... דווקא יהיה נחמד לראות אותו יותר בסדרה
למרות שאני אוהבת את לוגן, אני לא חושבת שהוא אחראי להדרדרות שלה, הוא בחור טוב...אני מקווה שהמריבה בפרק הזה לא תגרום לפרידה.

iahshai

New member
|ספיולר| אני מקווה...

שכן. אני שונאת את לוגן. הוא מתייחס אליה יפה, זה נכון, אבל הוא לא מתאים לה. הוא לא בטוח בעצמו מספיק כדי להיות איתה, בדיוק כמו דין. ג'ס (למרות שאני יודעת את זה רק בדיעבד) הכי מתאים לה. וג'ס לא תמיד "בילה", הוא תמיד עבד במקום ללכת לבצפר. הוא חסך כסף בשביל מטרה שאפילו הוא לא היה בטוח מה היא. הוא פשוט ידע שהמסלול הנפוץ (בצפר, קולג', עבודה...) זה לא בשבילו. לא נראה לי שג'ס יחזור... זה יהיה פשוט הזוי מדי. זה שהוא חזר עכשיו היה עלול להיות מפגר אם זה לא היה "גילמור" ועשוי כ"כ טוב. הוא נראה שם כ"כ טוב! האווירה של הפרק הזה הייתה שקטה, יותר ממה שאי פעם היה בסדרה... זה היה פרק קצת שונה לטעמי...

dalida1988

New member
נכון..../images/Emo58.gif

זאת באמת הייתי אווירה שקטה.. ולהיפך אני ממש רוצה שג'ס יחזורר ומיילו נראה מצויןןןןןן

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

באמת היה די שקט (אמנם לא שקט כמו 2x17, אבל עדיין). לפחות בחלקים של רורי וג'ס (אני ליטרטי, עזבו אותי
) ראו הבדל ניכר בדיאלוגים שלהם מהדיאלוגים שהיו להם בעבר... שרר שם כל כך הרבה מתח, באמת הרגישו את זה, ושוב, זה בגלל המבוכה והשוני בהתנהגות של שניהם. ואני לא חושבת שזה יהיה הזוי. בפרק הזה ראו בבירור שעדיין יש משהו, גם אם זעום, בין רורי לג'ס (המבטים, המגע, הלחץ), והכותבים תמיד יכולים למצוא דרך להחזיר את ג'ס לסדרה, כי הוא קשור לא רק לרורי אלא גם ללוק ולליז. לא יהיה הזוי אם יחזירו אותו. אמי שרמן-פלדינו תמיד אומרת שאם מיילו יתפנה היא תחזיר אותו לסדרה בלי לחשוב אפילו.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif אבל

הוא (מיילו) אמר שהוא לא יחזור עוד פעם אלא אם כן ג'ס ימות... ומה היה בפרק 2X17???

למעלה