6X07

Jason2

New member
אממ

יש לי בערך 20 כאלה (אני טכנאי מחשבים לא חובב ספקי כוח). לא נראה לי שיש בעיה להשיג.

Jason2

New member
6X07 ../images/Emo58.gif

אח, איזה פרק מצויין! פעם בכמה זמן מגיע פרק שגורם להעריך מחדש את הסדרה המצויינת הזאת ומוכיח שעדיין אין עייפות חומר והסדרה לא נמרחת כמו הרבה סדרות שמגיעות לעונתן השישית. מה עושה את הפרק הזה מצויין? הכתיבה המצויינת שנעה על הגבול הדק שבין קומדיה מתוקה לדרמה קורעת לב, המשחק המצויין של כל השחקנים שמסוגלים לשחק אהבה מהולה בעצב ובמבוכה והסיפור המצויין שמושך אותך לתוכו לחלוטין. ולפרק עצמו, נראה לי שגם לורלי וגם רורי קיוו לשבירת קרח במסיבה הזאת ובסופו של דבר הבינו שזה לא יקרה. שום דבר לא יכול לקרות במסיבה שנכפתה על שתיהן, הרי הן תכננו דבר הרבה יותר משמעותי ליום הולדת הזה ושום דבר לא משתווה לתוכניות שנעשו לפני הרבה זמן ועוררו ציפיות גדולות כל כך. שתיהן היו מעדיפות להיות באטלנטיק סיטי ולא במסיבה הזאת, אך לאף אחת לא היה אומץ להגיד את זה בקול (ושוב המשחק המצויין מראה את זה). שבירת הקרח תגיע ובד"כ היא מגיעה ממקום לא צפוי ולא ממסיבה צלופנית כזאת. ריצ'ארד יצא מההכחשה שהוא היה שרוי בה כל כך הרבה זמן ומבין שהציפיות הגדולות שלו מרורי עלולות להעלם ואפשר להבין את האכזבה שלו. ולסיום, מדליין אולברייט אמרה פעם אצל ג'יי לנו שהיא מעריצה של הסדרה אז נראה לי שהיא הסכימה להשתתף בשמחה.

Martha

New member
טוב..סוף סוף ראיתי את הפרק ../images/Emo3.gif

אגב, אני בעד לדחות את הדיונים על הפרקים בשבוע
אם הייתי רואה את הפרק יחד איתכם והייתי רוצה לתרום לשרשור,הייתי אומרת שלעזאזל אמילי משחקת נהדר. אני ממש אוהבת אותה למרות שהדמות שלה מעצבנת ולה ולבעלה יש רעיונות מצחיקים...ולוק, אחח...האהבה שלו ללורליי מעוררת הערצה. הוא מעניק לה תמיכה אינסופית, כזו שיש בסרטים. לריצ'רד סוף סוף נפל האסימון ותוך כדי נפילה, הוא גם העליב את אמילי. מעניין אם היא תזכור לו את זה בפרק הבא
והמסיבה. גם אני הייתי מעדיפה להיות באטלנטיק סיטי במקום במסיבה (למרות שאטלנטיק סיטי קצת משעממת..). הריב שלהן נגרר כבר די הרבה זמן והכמו שרורי אמרה "הרבה השתנה". קירק היה חסר לי
אבל דיברתם כבר על הכל ולי נשאר רק להגיד "סוף סוף ראיתי את הפרק"

GinGerit

New member
פרק מצויין../images/Emo58.gif

רורי כבר בת 21? וואו איך שהזמן טס כשנהנים
אני לא מאמינה שהסבא והסבתא חשהו שהיא עדיין בתולה! כל השיחות על סקס הרגו אותי! ולורליי שאמרה שרורי עשתה סקס עוד לפני זה...היה מצחיק! הן דיברו! לא הרבה אבל זאת כבר התקדמות! החבר של ליין טיפש! פריס מצחיקה
מעניין אם סבא וסבתא שלה יודעים שהיא עושה סקס :-\

o n o f f

New member
אוף!!!!!!!!!

די נימאס לי כל שבוע אותו דבר כשכבר יש לי את הפרק הוא לא עובד!!!! ראבק עם העונה השישית הזאת!!!

Sweet Misery

New member
כנראה שזו בעיית תוכנה.

נסי להוריד קודקים של וידאו או גירסא יותר מתקדמת של המדיה פלייר.

o n o f f

New member
לא זה ממש לא עניין של תוכנה,

גם הdivx לא מראה את הקובץ, ובפעם השניה ראיתי את הפרק בלואו מושן! מרגיז!!!!!!!! אבל אני אספר בכל זאת על ההתרשמויות.....היה פרק טוב...לאן פול אנקה הלך?
המממ ואני שמחה שריצ'ארד סוף סוף עבר לצד של לורלי....ואמילי איזה מרגיזה!!!! אין לה גבולות....עיצבן אותי שכשלורלי הגיעה וממש התרגשה לראות את רורי, רורי פנתה והלכה...מרגיזה....אבל לפחות הם דברו והשלימו פערים..ואיזה יופי שרורי מתגעגעת לייל...הפיוס בטח ממש קרוב... ולוק איזה חמוד שהוא נתן לרורי שרשרת.......המממממממממממ טוב היה פרק לא רע בכלל.....אהה ובבט ומורי
אההה שהם תלו אותו!!! גדול!!!!אהה אני שמחה שעדיין אחרי 6 עונות עדיין יש את העחוש הומור!!!

Martha

New member
מכירה את הבעיה ../images/Emo4.gif

אני יכולה לספר שאני מורידה 8000 קבצים בו זמנים רק כדי שקובץ אחד יהיה בסדר ואוכל לצפות בפרק. לא כיף.

iahshai

New member
../images/Emo58.gif היה ממש אדיר ../images/Emo58.gif

איך שלורליי אומרת לרורי מה השתנה ואיך רורי מגיבה. עם הבית והכלב ("הוא חי?!?!?!"... "אני לא אדון שוב בעניין האוגר!"). היה גם אדיר איך ששתיהן דיברו על התוכנית שהייתה להן ליומולדת שלה בדיוק באותו אופן (משהו עם 21 בחורים שכבר לא יהיה הולם עכשיו כש אני איתך/מאורסת לך). אני שונאת את לוגן!!! לוק היה מקסיייייייייים!!! איך הוא ידע בדיוק איך להגיב כל פעם שהיא הייתה מצוברחת ובסוף במיוחד ("את יכולה להוציא ממני נקניקיות"... או משהו בסגנון). וסוף סוף הם התנהגו כמו זוג אנשים מאוהבים ומאורסים! הפרק גם ענה על מלא דברים שלא היו ברורים כמו אם אמילי וריצ'רד יודעים על האירוסים או מודעים לזה שרורי מקיימת יחסי-מין. ברכותיי: הם הגיעו לרמה של טמטום ואטימות שאפילו אני לא חלמתי עליה, וזה רק מוכיח כמה לורליי צודקת בקשר אליהם. ומה אמילי חושבת לעצמה??? שהחיים המשעממים-חסרי-התוכן-נובעים-מעושר-מופרז-שלה זה מה שטוב לרורי?! ברור שריצ'רד יהיה מתוסכל מזה! ורורי פשוט השתנתה... וזה קצת עצוב כי כל הקטע של המלאכית-קצת-חנונית-אבל-מקסימה שלה פשוט נעלם, וזה כאילו שהיא לא עצמה...

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

מה שאני אוהב בלוק שהוא החבר של לורלי זה שזה לא הורס את הסדרה כי עד עכשיו כל גבר שהיה עם לורלי זה תמיד הרס את הסדרה לדעתי כמו גייסון בעונה 4 זה תמיד היה צריך להוסיף סיפוירם לסדרה שלרוב היו מיותרים אצל לוק זה לא ככה כי הוא היה תמידג בקונספט של החיים של לורלי ורורי ככה שלורלי ולוק מתאימים.

למעלה