6X07

MiriOrit

New member
../images/Emo58.gif607../images/Emo58.gif

אחלה פרק! טוב, נו... לא אחד הפרקים החזקים אבל פרק חשוב. הקטע עם מדלין אולברייט.. הייתי בטוחה שלקחו מישהי שנראת כמוה אבל לא היא עצמה. עכשיו יש לי הערכה חדשה לפרק
יפה שהם הצליחו להשיג אותה... עכשיו לפרק עצמו... לוק חמווד
לוגן יותר חמווד
הקטע עם זה שרורי מקיימת סקס היה קורע
מה הם חשבו שהיא ולוגן עושים?! הלו?! איפה אתם חיים?! המסיבת יומולדת של רורי - כ"כ ריחמתי על לור.. מסכנונה. אהה, והסצינה שאמילי מבחינה בטבעת של לור - ענקית! ראיתי אותה 3 פעמים!! המבט שלה - שחקנית מדהימה! מה עוד?! ריצארד - בוקר טוב אליהו. מה לורוליי אמרה עד עכשיו?! לפחות הוא מודה שהוא עשה טעות ענקית - לאנשים קשה להודות בזה.. גם הקטע שהם סגרו לה את הפול האוס - לא יפה מצידם! הם יכולים להגיד לה לא לקיים יחסים בבית, הם יכולים לדבר איתה אבל לא בצורה כזאת - הם חושבים שהיא לא מבינה?! היא לא ילדה קטנה. טוב, זה כל מה שיש לי בראש כרגע...

dalida1988

New member
../images/Emo58.gifאו..../images/Emo58.gif

יותר גרוע להביא כומר שיסביר לה שהיא צריכה לתת את המתנה רק פעם אחת ולא היא תתן לו סוודר...חחח זה היה חזקקקק! וכשרורי סיפרה ללוגן שסבא וסבתא שלה יודעים הוא כזה לא ידע איפה לקבור את עצמו מצחיק בטירוףףף תאמת בקשר למדלין..לא ממש הבנתי למה הביאו אותה... כאילו סבבה אני יודעת שככה לורלי אומרת כל פעם אבל למה ספיציפי את מדלין?טוב נו שיהיה...אני חושבת שהקטע הזה מיותר..

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

שמתם לב שרורי אמרה ללוגן שהיא נתנה לו את ה"מתנה" שלה ולבחור הבא היא תצטרך לקנות סוודר? היא שכחה שהפעם הראשונה שלה הייתה עם דין?

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לא נראה לי שהיא שכחה, פשוט אין צורך להזכיר סקס עם חברים לשעבר, במיוחד לא לחבר הנוכחי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

עדיף שלא תזכיר את זה בכלל מאשר שתגיד למישהו משהו שהוא לא נכון.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

לכי תדעי, התקשורת עד עכשיו בין לוגאן לרורי לא ממש ברורה. עושה רושם שהם מדברים על הרבה דברים, אבל לגבי דברים מאוד אישיים נראה לי שיש שם הרבה סודות והרבה דברים שלא ממש מדברים עליהם.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

אני לא יודעת. אולי הוא סתם חושב שהיא, וסליחה על המילה, שרמוטה (בהתחשב בפעם הראשונה שלהם). אבל עדיין, אתם מפספסים את הנקודה שלי - אני לא שואלת את לוגן יודע שהוא לא הראשון שלה, אלא למה היא אומרת משהו שהוא פשוט לא נכון (זו לא באמת שאלה. אי אפשר להסביר את רורי לאחרונה. אבל אפשר להבין אותה - אם הפעם הראשונה שלי הייתה עם דין, גם אני הייתי מנסה להדחיק את זה^^).

Jason2

New member
אולי ../images/Emo58.gif

התסריטאים או בכלל וורנר לא רוצים להזכיר את דין יותר. אולי כדי לא לבלבל את הצופים שמייד אחרי בנות גילמור רואים אותו לוחם בשדים ושאר מפלצות.

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אבל הזכירו אותו בערך שבוע שעבר.
או שזה היה את ג'ס. אנחנו עדיין בדילמה. :X (וזה בגלל שרורי הזכירה שמישהו פעם אמר לה שהוא אוהב אותה ממש משום מקום. והיי, פה לא הייתה לה בעיה להזכיר חברים קודמים.^^)

GinGerit

New member
אני חושבת ש...../images/Emo58.gif

היא רצתה לספר לו את הסיפור עם הכומר, לא באמת לדון בחיי המין שלה.

VicMackey

New member
הכי גדול עם הכומר../images/Emo58.gif

זה שרורי בסוף השיחה שולחת אותו לראות את הסרט "רווק בן ארבעים"....

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

אהבתי מאודדד את הפרקקק לאחרונה כל פרק אני בוכה.. אני רק רואה את לורלי עם עינים דומעות או רורי שהיא עצובה ישר דמעות... לוק כזה חמודדדדד(ומצחיקקק) פשוט לאכול! אהבתי שהם סוף סוף דיברו... ושסוף סוף ריצארד קלט שזה היה טעות להתנגד לתוכנית של לורלי אהבתי מאוד מאוד את הפרק הזה...

למעלה