6X07

The Human

New member
../images/Emo58.gif6X07../images/Emo58.gif../images/Emo99.gif

הפרק השביעי מביא איתו מגמת שיפור מאווווווווווד משמעותית...
עכשיו כשסיימתי לראות אותו.. אני יכול לומר לכם בבטחה שאני הולך לראות את העונה הזו עד הסוף.. אני לא אגלה לכם מה בדיוק קורה בו.. אבל רק שתתעניינו... אחת הדמויות מתה במהלך הפרק ויש כמה טוויסטים מאווד מעניינים.... הסיפור של וואליד מקבל את הטון שלו בהתפתחות העלילה ולא כפי שחשבתי לאחר הפרק ה-6.. בכל מקרה.. למי שלא ראה עדיין... זה לטעמי הפרק הטוב ביותר של העונה ה-6 עד כה... ומומלץ בחום.. אגיב תגובה מפורטת לאחר שאנשים נוספים בפורום יביעו את דעתם כי פשוט אני לא רוצה להרוס לאף אחד.. bye for now..

טוב אני מאשר לעצמי :)

שבוע הבא יש פרק של שעתיים. כלומר שתי פרק ברצף. :D למי שרוצה את הפרומו לפרק הבא: http://feeds.feedburner.com/24Season6Promos

FxTrade

New member
../images/Emo58.gif 607

פשוט פרק ענק במיוחד הקטע של האבא והבן בסוף , התסריטאים פשוט גדולים והטריק שעשו למוריס ,ואו .................... אין לי מלים , אני עדיין בהלם להתראות חברים , יש לי את נמלטים עוד לראות

omricn

New member
../images/Emo58.gifאין ספק..../images/Emo58.gif

ללא ספק הפרק הכי טוב של העונה הנוכחית (בינתיים), בקטע אחרי שחטפו את מוריס וג'ק עלה למסוק פתאום הרגשתי שוב את הrush הזה של האדרנלין כמו בעונות הקודמות, שכחתי כבר מה ההרגשה!.. וכמו רובכם (אני מאמין) לקראת אמצע הפרק כבר הבנתי שמשהו עם אבא של ג'ק לא בסדר ושעניין החטיפה שלהם היה מפוברק.. בקיצור אחלה פרק שבעולם! מומלץ! תהנו! מחכה בקוצר רוח לפרק שבוע הבא, או אולי אני צריך להגיד שני פרקים.. yay!!

Nino Schibetta

New member
../images/Emo58.gif607

סוף סוף פרק חזק בעונה המעצבנת הזאת ! הטוויסט בסוף עם אבא של ג'ק היה מצויין. היה ברור שהוא הולך להרוג את הבן שלו, אבל לא היה ברור שהוא שותף ל"חגיגה". ישבתי סתם הוא כעס עליו והחליט להרוג אותו
מוריס.... קטע חזק בהחלט שרואים את הפרצוף שלו על המסך. הפרק הזה בהחלט החזיר לנו את הדרמה הגדולה לסדרה. משהו ששכחנו כבר הרבה זמן. ומשהו קטן לסיום... בקטע שקרן הייז נכנסה למעלית, ראיתם את השומר שהיה שם במעלית ? באמא שלכם, זה לא אלון בו דוד ?

cj20

New member
../images/Emo58.gif607../images/Emo45.gif

גמני חשבתי שהוא הולך להרוג את גריי כי הוא כעס עליו, ולא חשבתי על זה שהוא בעצם עובד עם גריי.. משפחת באוור מפחידה אותי. הגזימו לגמרי. החלטתי שג'ק מאומץ. דווקא קלטתי שזה יהיה מוריס ברגע שהוא יצא מ-CTU לבי"ח. בהתחלת הפרק חשבתי שזה יהיה דווקא מיילו אבל אז כל הקטע של האח הגוסס היה יותר מידי עונה-5-אמא-של-אדגר וזה די הסגיר את העניין.. כמה פלאשבקים: אבא של ג'ק מסרב להפנות את הגב ודורש מזה שהולך להרוג אותו שיסתכל לו בעיניים - נינה עשתה אותו דבר לג'ק בעונה 1. כל ענייני הנשיא, הסגן נשיא וג'ון קייג' פוקיפסי - מריח כמו מה שעשו לפאלמר (המקורי!) בסוף עונה 2 כשהדיחו אותו לפרק וחצי מהתפקיד. היה פרק טוב רק בגלל הסצינה של ג'ק וגריי (שפשוט מרוח עליה "מועמדות לאמי") והסצינה בסוף הפרק. שורה תחתונה: מתי מרילין תגיד לג'ק שג'וש זה הבן שלו? ומתי נראה את קים? והאם יש מצב שיהרגו אותה ביחד עם אח שלה? אני מוכנה לספק את הפומה.

|ספויילר|

מתי אמרו שג'וש הוא הבן של ג'ק? היה נחמד שמרילין אמרה לג'ק "כן ראיתי מה קרה לאלה שאתה מנסה להגן עליהם", הטוויסט בסוף היה נחמד, אני מניח שמר דונלד סאטרלנד יטיח את האשמה כלפי ג'ק כאילו הוא זה שגרם למות גריי בגלל החומר עיניים במינון גבוהה, אבל הוא מניח את המזרק, תביעות אצבעות וכולי זה משהו שכבר די פסה בסיטיו אבל עדיין משתמשים בו מדי פעם, לא?

../images/Emo58.gif 607

ברגע שהסקוטי אמר לפאיד שהוא מעביר אליו את התמונה של המהנדס, אני וחברה שצפתה בפרק איתי, התחלנו לחשוב - את מי מהעונות הקודמות הולכים להחזיר לנו? בסוף היא הציעה שזה יהיה אבא של ג'ק. וכשהיה את הקטע עם אח של מוריס, התלוננתי על מיחזור החומר... איך? איך פספסתי?

haunter

New member
../images/Emo58.gif 607

מה נסגר אתכם אנשים, איזה אבא יבוא להרוג את הבן שלו רק כי הוא הביא לו את הג'ננה? בטח לא אבא חביב שכזה..! אני מודה שלא חשדתי בכלום כשהוא נכנס לחדר של גריי, חשבתי שהולכת להיות שיחת התאכזבות-אבהית שתסגור את הפרק. התבדיתי, לטובה. באמת התפתחות נאה בעלילה. כן, בעניין מוריס גם אני נזכרתי באדגר, גם אני חשבתי 'הם חוזרים על מקרה שכבר היה, אין בושה?' וגם אני נוכחתי לגלות שהפעם זה עסק אחר לגמרי (התבדיתי לטובה כבר אמרתי?) ובלי קשר, גם אני חיכיתי שעוזר הנשיא יזרוק איזה 'פוקיפסי' תוך כדי דיבור =] בסך הכל: two thumbs up.

Y. Welis

New member
את השחקן הזה (מק'ריאה) ראיתי בפעם

הראשונה ב'רובוקופ' הראשון - שם הוא חטף חומצה בפנים ונראה כמו עוגיה... עוד אפקט מזעזע בזמנו, אבל היה בו משהו מעניין ואנרגטי. אח"כ הוא חזר בגדול ב-ER כמנתח המומחה שאין לו בעיה לומר לכל אחד מה הוא חושב עליו, ושטיפח את המנתח השחור ההוא (אריק לה-סאל). החיסול שלו בעונה הקודמת (9) של ER היה מצער, כי הסידרה איבדה את אחת הדמויות היותר מרתקות שם - לא חושב שראיתי מנתח כ"כ משכנע בטלוויזיה עד שהוא הופיע. מרושע, אבל מוכשר ביותר. השינוי בקול שלו בתוך שניה בפרק הקודם (6), מחטוף למי שחוזר לעניינים וממשיך את העבודה, היה מדהים. הוא ישכנע בכל דבר שהוא רק יעשה.

RYaniv

New member
דווקא הזכיר יותר ../images/Emo58.gif

צבי יחזקאלי. סתם. לא יודע למה, אבל בסוף הפרק פשוט רציתי לצעוק "בן ז*נה!" על אבא של ג'ק.עוד מישהו שותף להרגשה ?

Y. Welis

New member
הבעיה שיש חור רציני ../images/Emo58.gif

בסיפור - מה עם שני המחסלים שנועדו לחסל אותם? גראם ואביו החליטו להקריב אותם רק לטובת ג'ק? לא הגיוני. אפשר היה לסכם איתם על התעלפות ולשים באקדחים כדורי דמי. גם ג'ק היה צריך לחשוד, אחרי שראה את אביו מחסל אחד מהם ביריה מדויקת בלי היסוס. אדם שלא ירה מימיו לא היה נוהג כך (וגם מי שכן - צריך קור רוח של מחסל).

dm101

New member
איפה אפשר לשרשר דיון על אח של ג'ק

יש לי שאלה מאוד לא ברורה לגבי האח

למעלה