6X07

MineraL

New member
פרק מעולה../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

הטוויסט עם ג'ק וגראהם היה פשוט מצויין, זה עשה את כל הפרק:$ בכלל לא חשבתי שהמהנדס יהיה מישהו מCTU, אבל אולי זה בגלל השעה... ומה המשפחה הזאת שיש לג'ק, זה היה צפוי מהרגע שאבא שלו סגר את הדלת, אבל כל הקטע שהיה שותף לעלילות בעונה שעברה...
פרק מעולה בקיצור

Jason2

New member
../images/Emo58.gif607

לא הבנתי משהו. מוריס וקלואי מה הם בדיוק בעל ואישה, אח ואחות? למה יש להם אותו שם משפחה?

FxTrade

New member
../images/Emo58.gif 6X07

ראית פעם אח ואחות מתנשקים בפה ????

cj20

New member
../images/Emo58.gif

בעל ואישה, או לפחות היו. בעונה הקודמת נראה לי אמרו שהוא בעלה לשעבר. אבל בזמן האחרון אני מפשלת, אז יש מצב שגם פה אני לא זוכרת נכון

FxTrade

New member
איפה יש פרומו לפרק 8?

איפה מתפרסמים הפרומואים בדרך כלל , חיפשתי ב YOUTUBE ולא מצאתי

FxTrade

New member
../images/Emo58.gif פרומו פרק 608

http://youtube.com/watch?v=BeJRCttbKj0 http://youtube.com/watch?v=TURqZKxH54s

יש איזה קישורים ישירים יש ל 24????

אנשים חביבים!!!!!! אני עוקבת בצורה דרוכה ביותר אחר הפרקים של 24. אבל, אני מורידה אותם דרך האמיול וזה לוקח 4-5 ימים!!!!! אני ממש במתח אחרי פרק 6 שאגב היה קצת משעמם (כמו שרבים מכם כבר אמרתם..) אז יש מישהו שיכול להגיד לי איזה קישור מהיר יש????אני יכולה לספר לכם על קישורים מהירים לפריזון ברייק.. אודה לכם מאוד על היחס.. תודה רבה.

The Human

New member
אני לא מאמין... ../images/Emo10.gif ../images/Emo16.gif

אבל הורידו את האתר... אני כ"כ מקווה שהוא יחזור...

omricn

New member
יש ויש..../images/Emo3.gif

כנסו ללינק הבא: www.peekvid.com, כאן תוכלו לראות בstream (ללא הורדה, בזמן אמת) את הפרקים, הם מתעדכנים כל כמה זמן, חוץ מזה יש ים גם המון סרטים ותוכניות אחרות.. תהנו

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif :( מופרך , ממחוזר, לא אמין

אוף.. דווקא לפי מה שקראתי כאן, היה צריך להיות פרק שמהווה שיפור. דווקא עד כה הייתי על הגדר לגבי העונה, ואמרתי שהיא סבירה (לאור הרף הגבוה שהציבה עונה 5 המעולה). אבל הפרק היה ממש מופרך , שום דבר לא הרגיש נכון. הסבוניה עם המשפחה מאוד מאולצת, מאוד מהירה, ועשוייה בצורה שמנסה להציב את הטוויסט מעל הכל, אפילו מעל אמינות ותחושת אמיתיות כלשהי. כל תחושת הריל טיים REAL TIME, שניסו להקפיד עליה בסידרה כבר פגה, אין תחושה של לחץ ופעולה של "דבר שנובע מדבר" כמו בעונות הקודמות, הקטע עם מוריס אומנם מאוד הפתיע , ככה שזה פלוס מאוד גדול. אבל כל הטוויסטים עם אבא של ג'ק וגרהאם - לא מחזיק מים. אפשר לסתור שם כמעט כל דבר. אגב, אולי לא שמתי לב, אבל איזה "טון" קיבל הסיפור של וואליד ? זה די נסגר בפרק הקודם לא, חוץ מזה שראינו אותו שוכב בבית החולים הפרק...

The Human

New member
../images/Emo58.gif תשובה..

הסיפור של וואליד השפיע במידה ניכרת על ההחלטה של וויין שלא לקבל את התוכנית של טום בנוגע לטרנספרים, גטאות של ערבים מוסלמים, מזרח תיכוניים.. מתקני מעצר המונייים וכד'... זה בניגוד לכך שה-"דבר שנובע מדבר" שלטעמך לא מופיע.. אני מסכים שבאמת יכול להיות שהם באמת הגזימו כשהם עירבו את אביו ואחיו של ג'ק בפרשה הזו.. כי זה באמת מאוד מופרך שהמשפחה של אחד הסוכנים הטובים במדינה מעורבת בקנוניית טרור ועוד ביום שמחזירים אותו בחזרה לשטח ארה"ב אז גם האבא הורג את הבן.. רק מה שלא הבנתי.. ודרוש הבהרה.. כמה שהעלילה הזו מופרכת.. מה אתה עוד יכול לסתור בה(חוץ ממה שציינתי כבר בשירשור אחר)?

טיי 1

New member
המ.. תחושה של מופרכות :)

התכוונתי , מופרכות בתור הלוגיקה עצמה של הסידרה . כלומר , אני לא מדבר שהסידרה מופרכת ברמה הזאת של "כמה ארועים יכולים להיכנס ב 24 שעות". את הלוגיקה הזאת כבר בנינו מהעונה הראשונה - הבנו שאף אחד שם לא הולך לעשות את צרכיו, לאכול , או לישון והארועים שם קורים בקצב לא אנושי. קיבלנו. זו הסידרה. אבל ברגע שקניתי את זה , אני רוצה להרגיש כמו בעונות הטובות שאירוע נובע מאירוע, שפעולה שג'ק עושה היא מחוייבת , בגלל שקרה משהו . שאם מישהו נחטף או נהרג, זה לא בגלל שרצו לעשות טוויסט, זה כי כאילו , זה היה הדבר המתבקש מאותה התפתחות עלילתית . אם יש סידרה שיש בה גיבור שיש לו כוחות על של קריאת מחשבות. אז לא הגיוני למשל, שהוא יעמוד ליד אויב ולא יידע שהאויב עומד להרוג אותו. זה הגיון בתוך הסידרה. העונה הזאת גם מופרכת מבחינת זמנים (זמני הגעה ממקום למקום, טלפונים, תמונות לווין שפועלות מתי שנוח או שלא, יכולות טכנולוגיות מופרכות ,או שלעיתים פועלות טוב במצב אחד ולא טוב במצב אחר. פאייד למשל נמצא כל כך קרוב לכל ההתרחשות (מכיוון שמלא "רעים" מגיעים אליו עשר דקות אחרי שהם פוגשים את ג'ק. (תבדקו, לפחות שני מקרים כאלה), ועדיין אי אפשר לאתרם.אישורים לפעמים מגיעים תוך שניות, החסימות של ההרשאות לנאדיה שהגיעו במהירות הבזק... כל מיני דברים כאלה. לא זוכר ספציפית כרגע. זה בא תוך כדי צפייה :)

טיי 1

New member
המ.. תחושה של מופרכות :)

התכוונתי , מופרכות בתור הלוגיקה עצמה של הסידרה . כלומר , אני לא מדבר שהסידרה מופרכת ברמה הזאת של "כמה ארועים יכולים להיכנס ב 24 שעות". את הלוגיקה הזאת כבר בנינו מהעונה הראשונה - הבנו שאף אחד שם לא הולך לעשות את צרכיו, לאכול , או לישון והארועים שם קורים בקצב לא אנושי. קיבלנו. זו הסידרה. אבל ברגע שקניתי את זה , אני רוצה להרגיש כמו בעונות הטובות שאירוע נובע מאירוע, שפעולה שג'ק עושה היא מחוייבת , בגלל שקרה משהו . שאם מישהו נחטף או נהרג, זה לא בגלל שרצו לעשות טוויסט, זה כי כאילו , זה היה הדבר המתבקש מאותה התפתחות עלילתית . אם יש סידרה שיש בה גיבור שיש לו כוחות על של קריאת מחשבות. אז לא הגיוני למשל, שהוא יעמוד ליד אויב ולא יידע שהאויב עומד להרוג אותו. זה הגיון בתוך הסידרה. העונה הזאת גם מופרכת מבחינת זמנים (זמני הגעה ממקום למקום, טלפונים, תמונות לווין שפועלות מתי שנוח או שלא, יכולות טכנולוגיות מופרכות ,או שלעיתים פועלות טוב במצב אחד ולא טוב במצב אחר. פאייד למשל נמצא כל כך קרוב לכל ההתרחשות (מכיוון שמלא "רעים" מגיעים אליו עשר דקות אחרי שהם פוגשים את ג'ק. (תבדקו, לפחות שני מקרים כאלה), ועדיין אי אפשר לאתרם.אישורים לפעמים מגיעים תוך שניות, החסימות של ההרשאות לנאדיה שהגיעו במהירות הבזק... כל מיני דברים כאלה. לא זוכר ספציפית כרגע. זה בא תוך כדי צפייה :)

nova

New member
../images/Emo58.gif 607 ../images/Emo58.gif

סוף קצת מופרך, אבל בגדול פרק טוב. אגב, הנה קטע וידאו משעשע. מי ששמע שבארה"ב היה סיפור סביב מכשירים אלקטרוניים שפוזרו כפרסומות למשהו, אז הנה תגובה חמודה לנושא...

shayavr1

New member
פרק חלש חלש !!!../images/Emo58.gif

איזה פרק מעפן עוד בפרק הוקדם זה היה ברור לי שהאקסז של קלואי זה המהנדס, שאמרו בפרק קודם שיאלצו להכריח אותו. מה גם שברגע שהוא קיבל שיחה לגבי האח החולה זה היה כבר ודאי שזה הוא. גם הקטע של אבא של ג'ק היה צפוי, שהוא הרג את האדם שהתכוון להרוג אותו ואת ג'ק והצורה שבה הוא הסתכל בעינוי שג'ק עשה לאחיו קיצר, פרק מעפן עונה מעפנה ביותר.. זה התחיל עם ההתחלה הגרועה שתוך 2 דקרות ג'ק משוחרר ולא מתייחסים בכלל למה שהיה בסין ונמשך בשיעמום הזה נראה לי אני חוזר לעונה הראשונה

למעלה