6x07,
6x08.

לiלה

New member
אחת שתיים שלוש ו... ../images/Emo58.gif לפרקים

לדעתי אי אפשר להשוות את המיזיקל לטאבולרסה- הם שונים והם משלימים אחד את השני... המיוזיקל זא להראות לנו מה כולם מרגישים ושכל הדמיות ידעו פתאום הכל אחת על השניה... טאבולראסה לאומת זאת הוא פרק שאמור להראות מה הדמויות באמת היו רוצות לעשות אם לא היו להן מגבלות או בעיות (ווילו וטארה לדוג´) ומה באמת בסדרה אמור לקרות או מה לא אמור לקרות ולא נועד לקרות (ג´יילס ואניה (איווו!)).... מאוד קשה לי להחליט מה אני יותר אוהבת... מבחינת תוכן את טאבולרסה (כי הוא יותר עוזר ומפתח את העלילה) אבל אם הייתי צריכה לבחור לראות אחד מהפרקים שוב, ושוב ושוב ושוב (וכך הלאה...) הייתי בוחרת מיוזיקל כי הוא יותר כיפי, מצחי, עצוב ו.... זהו.

android

New member
בקשר לפרקים (מן הסתם../images/Emo58.gif6x07,08

הפרקים היחידים שראיתי על המחשב הישן שלי(166מגה הרץ...) היו 6x07ואז 6x08 ורק אז 6x06 כך שכשראיתי את tabula rasa בפעם הראשונה הייתה לזה עוד משמעות חוץ מהפרק המדהים בפני עצמו הייתה לזה גם משמעות נוספת מכיוון שזה היה מאד נדיר לראות פרקים "כמו שצריך" על המחשב הישן שלי והוא ומאיזה שהיא סיבה הוא הריץ את הפרק בצורה נורמלית וגם השיר של הסוף בדיקו התקשר עם מות הכלבות שלי (באמצע החופש הגדול האחרון) כך שהייה לפרק הזה 3 משמעויות 1. המשמעות שג´יילס עוזב לאנגלייה וטארה וווילו נפרדות (וזה שספייק ובאפי התנשקו כמובן...) 2. משמעות שזה היה הפרק הכמעט אחרון שראיתי על המחשב הישן כך שזה היה מן פרק פידה מהמחשב הישן 3. השיר בדיוק התקשר למות הכלבות שלי אשר היו לי כמו אמהות שניות ואחיות.... אם כתבתי יותר מדי או יותר מדי שלא קשור לבאפי אני מתנצל פשוט הייתי חייב להוציא את זה מהמערכת....

IDOffryn

New member
רוצים לשמוע משהו מעניין...6x08

בפרק של מכושפות הבא בארה"ב תופיע מישל בראנץ´ ואפילו עם אותו השיר..

super joby

New member
נצל"ש ושאלה ../images/Emo58.gif6X07

אךי קוראים לשיר שספייק עושה בו (בערך) first i´ll kill her then i´ll save her ?

android

New member
../images/Emo58.gif6X07

עד כמה שידוע לי קוראים לשיר Walk Through The Fire וזה first he´ll kill her and then I saver her

IDOffryn

New member
השורה הנכונה היא:6x07../images/Emo58.gif

first i´ll kill her then i save her

talrv

New member
זה שניהם.. ../images/Emo58.gif6X07

ANYA: She came from the grave much graver SPIKE: First he´ll kill her, then I´ll save her TARA: Everything is turning out so dark SPIKE: No, I´ll save her, then I´ll kill her WILLOW: I think this line´s mostly filler GILES: What´s it gonna take to strike a spark?

IDOffryn

New member
אבל מדברים..

על הפעם הראשונה שהוא אומר אוקיי זה מוזר שמעתי את זה עכשיו וזה באמת נשמע כמו he´ll אבל בדיסק כתוב i´ll.... נו שיהיה כך או כך השיר שולט...

super joby

New member
ואם אני כבר בשוונג של לאלות אז

6X22 ספוילר קטנצ´יק אבל עדיין.
למה קוראים לפרק grave? אף אחד לא בדיוק נקבר (באפי ודון?) אף אחד לא מת... אולי ג´וס עשה את זה כדי להטעות אותנו????

../images/Emo58.gif 6x22../images/Emo58.gif

אני חושבת שהשם הזה אמור להיות נורא עמוק.. שאלה טובה. אולי זה מדבר על ווילו, על מה שה´קבר´ של טארה מסמל בשבילה, על מה שהוא גרם לה לעשות.. אני אחשוב על זה ואחזור אליך.. אני די בטוחה שאנשים כאן ידעו לתת תשובה יותר טובה. ואל

Schnickelfritz

New member
לדעתי זה (../images/Emo58.gif סוף 6)

המצב של כולם בפרק (מבחינה נפשית ואפילו פיזית- דון ובאפי). כולם מרגישים ב down עם כל מה שקורה. אני לא בטוחה איך לנסח את עצמי כאן- מקווה שתבינו.

למעלה