../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif 6X08
כרגע סיימתי לראות את הפרק "טאבולה ראסה". וואוו! איזה פרק מעולה! אני מאוד מסכימה עם מה שאמרת. השילוב הזה בין רגעים עצובים ורגעים מרגשים פשוט מדהים. גם אני הייתי בשוק כשטארה נפרדה מווילו, גם אני הרגשתי את הבריחה מהמציאות כשווילו עשתה את הכישוף. אוי, אבל כל כך צחקתי בפרק הזה! היה ענק!
הדמויות התחילו לגלות את עצמן מחדש. באפי הבינה די מהר שהיא super hero ותכננה תוכניות, ספייק גילה שהוא ערפד ובעצם הזכיר לנו את זה, ווילו גילתה שהיא לסבית (גם אני חושבת שטארה ידעה לפניה, כמו שקרה במציאות). היי, לעוד מישהו היה פלאשבק ל"דופלגנגלנד" כשווילו אמרה על Vamp Willow: "I think I´m kinda gay"? וגם כאן באפי תומכת ומעודדת את דון. אפילו כשהם לא יודעים מי הם, הסקוביס עדיין מרגישים את הקשרים ביניהם (טוב, חוץ מכמה מקרים יוצאי דופן כמו אניה, ג´יילס וספייק
) ציטוטים מצחיקים במיוחד: GILES: We´ll all get our memory back, and it´ll all be right as rain. SPIKE: Oh, listen to Mary Poppins. He´s got his crust all stiff and upper with that nancy-boy accent. (everyone looking at him) You Englishmen are always so... (pauses) Bloody hell! (ticks off on his fingers) Sodding, blimey, shagging, knickers, bollocks, oh God! I´m English! GILES: (puts glasses on) Welcome to the nancy tribe. SPIKE: You don´t suppose you and I ... we´re not related, are we? GILES: Older brother? SPIKE: (scoffs) Father. (Giles looks outraged) Oh, god, how I must hate you. GILES: What did I do? SPIKE: There´s always something, and what´s with the trollop? (indicates Anya) ANYA: Hey! GILES: Her? SPIKE: I saw you! Sleeping together. GILES: Resting together. GILES: Um, son. (Spike stops) Come here. Um, please. SPIKE: Um... GILES: Yes, um ואז הם מתחבקים
ואז הקטע עם הארנבים
SPIKE: I must be a noble vampire. (Buffy looks dubious) A good guy. On a mission of redemption. I help the hopeless. (chuckles) I´m a vampire with a soul. BUFFY: (frowning) A vampire with a soul? (beat) Oh my god, how lame is that? זה כל כך נכון ש-2 הפרקים משלימים זה את זה, ושניהם מדהימים