6x07,
6x08.

גרר ארג שונאת את האתר

התחלתי וזה עלה לי על העצבים... הבנתי את הפרק והבנתי שהלאיש גבינה למשל אין שום פואנטה הבנתי את הקוטלת הישנה הבנתי את טארה הבנתץי את הדוון וה5 בבוקר והמשהוא ימים אבל מעבר לזה לא הבנתי בגרוש איך זה קשור לפרק שלנו?

IDOffryn

New member
וזה לא הכל..

XANDER:You gotta have something. Gotta be with movin´ forward. BUFFY: (like a proud little kid) Like a shark כמו כריש?? חחחח וגם המשפט הראשון נורא מתאים ל6x08

B a n j o

New member
|למה אין אייקון של מחיאות כפיים???|

היה ממש מתאים לי פה אחד כזה. אמרת בדיוק מה שחשבתי על הפרקים האלו. הפרקים היו ממש משלימים אחד של השני ושניהם היסוו את האמת שלהם מתחת למעטה לא מציאותי. כל הכבוד על הניתוח !!!

Lady of Buffdom

New member
../images/Emo98.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif 6X08

כרגע סיימתי לראות את הפרק "טאבולה ראסה". וואוו! איזה פרק מעולה! אני מאוד מסכימה עם מה שאמרת. השילוב הזה בין רגעים עצובים ורגעים מרגשים פשוט מדהים. גם אני הייתי בשוק כשטארה נפרדה מווילו, גם אני הרגשתי את הבריחה מהמציאות כשווילו עשתה את הכישוף. אוי, אבל כל כך צחקתי בפרק הזה! היה ענק!
הדמויות התחילו לגלות את עצמן מחדש. באפי הבינה די מהר שהיא super hero ותכננה תוכניות, ספייק גילה שהוא ערפד ובעצם הזכיר לנו את זה, ווילו גילתה שהיא לסבית (גם אני חושבת שטארה ידעה לפניה, כמו שקרה במציאות). היי, לעוד מישהו היה פלאשבק ל"דופלגנגלנד" כשווילו אמרה על Vamp Willow: "I think I´m kinda gay"? וגם כאן באפי תומכת ומעודדת את דון. אפילו כשהם לא יודעים מי הם, הסקוביס עדיין מרגישים את הקשרים ביניהם (טוב, חוץ מכמה מקרים יוצאי דופן כמו אניה, ג´יילס וספייק
) ציטוטים מצחיקים במיוחד: GILES: We´ll all get our memory back, and it´ll all be right as rain. SPIKE: Oh, listen to Mary Poppins. He´s got his crust all stiff and upper with that nancy-boy accent. (everyone looking at him) You Englishmen are always so... (pauses) Bloody hell! (ticks off on his fingers) Sodding, blimey, shagging, knickers, bollocks, oh God! I´m English! GILES: (puts glasses on) Welcome to the nancy tribe. SPIKE: You don´t suppose you and I ... we´re not related, are we? GILES: Older brother? SPIKE: (scoffs) Father. (Giles looks outraged) Oh, god, how I must hate you. GILES: What did I do? SPIKE: There´s always something, and what´s with the trollop? (indicates Anya) ANYA: Hey! GILES: Her? SPIKE: I saw you! Sleeping together. GILES: Resting together. GILES: Um, son. (Spike stops) Come here. Um, please. SPIKE: Um... GILES: Yes, um ואז הם מתחבקים
ואז הקטע עם הארנבים
SPIKE: I must be a noble vampire. (Buffy looks dubious) A good guy. On a mission of redemption. I help the hopeless. (chuckles) I´m a vampire with a soul. BUFFY: (frowning) A vampire with a soul? (beat) Oh my god, how lame is that? זה כל כך נכון ש-2 הפרקים משלימים זה את זה, ושניהם מדהימים

matanbu

New member
ואל!

נורא אהבתי את הפרשנות! אני לא מתייחסת לפרקי באפי כאל פרקים עצובים או שמחים אבל אני יודעת שאהבתי את 2 הפרקים האלו, ושהם בין הטובים בעונה. נהניתי לקרוא.

תודה ../images/Emo13.gif ../images/Emo58.gif 6x08

שמחתי לפרשן, והנה עוד התייחסות בפרק הזה לרסטלס- In that same segment of the "Restless" dream where Spike is shown wearing a tweed suit, there is some discussion of "a shark, but on land. A land shark." Sound familiar? וכן, lady of(עבד בסוף?:))זה היה מ´ווילו הכפולה´ , האזכורים האלה ממש חביבים. ואל. ואל.

matanbu

New member
חחחחחחחח

לא חשבתי על זה בכלל!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק יוווווווווווווו כמה שאני אוהבת את הסדרה הזו!

Lady of Buffdom

New member
הממממ ../images/Emo58.gif 6X08

מאיפה כל ההתייחסויות האלה מרסטלס? הם מעולים! העובדה שווילו "מגלה" שהיא לסבית בכל מני מצבים מחזקת את הגישה שווילו היא בעצם לסבית ולא דו מינית (למרות שלדעתי היא כן, אל תשכחו את אוז!). היא רואה את ווילו הערפדית בתור לסבית (למרות ש-vamp Willow דו מינית - זאנדר, אנג´ל), כשהיא מאבדת את הזיכרון היא חושבת שהיא לסבית. מה שאני מנסה להגיד זה, שווילו במצבים האלה מזהה את עצמה בתור לסבית, אולי כי ככה היא רואה את עצמה באמת, גם בעונה השלישית כשהיא עם אוז. אבל שוב, זה מקטין מהיחסים שלה עם אוז. לדעתי הייתה שם אהבה אמיתית. וכן, זה עבד בסוף. תודה רבה!

matanbu

New member
אממ למה להיות שטחי ומקובע

למה אי לא יכולה לאהוב את אוז, אהבה שלמה בוגרת (לא בטוחה בקשר לבוגרת, בכל זאת) ואמיתית, כוללת משיכה וכל החבילה. וגם להיות לסבית חצי שנה אחרי? הרי מה שמתאים בתקופה מסוימת לא חייב להתאים בתקופה אחרת. זהות מינית זה דבר דינמי, משתנה. לתקופה היא הרגישה סטרייטית (כברירת מחדל, כל הדמויות בבאפי כאילו נוצרו סטרייטיות, כמו בחיים, נולדנו עם שאיפה סטרייטית מהחברה, זהו תו התקן), ותקופה אחר כך הבינה שהיא לסבית (לתקופה שאחרי!) אי אפשר להסתכל ולראות בדיעבד שלא היתה שם משיכה. אבל אפשר להסתכל על עכשיו ולומר שעכשיו היא רואה את עצמה כלסבית. היא אמרה את זה בכמה מקומות (את המילה "גיי" היא לא אמרה "בי"), אז למה לא לקבל את זה, בלי לנסות לשפוט את היחסים שלה בהווה מול היחסים שלה בעבר.

בוגרת.. :)

כשאני מסתכלת אחורה על המערכת יחסים שלה עם אוז, היא היתה מתוקה ותמימה, ואהבה ראשונה, כי היא אהבה אותו, לא נראה לי שיש בזה ספק(רק תסתכלו על הפרידה ב-wild at heart..) אבל האמת שעכשיו, אני פשוט לא יכולה לראות את אוז עם ווילו. ווילו כל כך השתנתה וגדלה לאדם אחר מהעונות השניה-שלישית, ואוז.. הוא פשוט אוז. יכול להיות שאם סת´ גרין היה נשאר, אז היו מפתחים את הדמות שלו במקביל לווילו, אבל קשה לי לראות אותו כמשהו אחר מלבד האוז המוכר לכולנו. ולגבי האהבה עצמה..
כל העונה השישית- ס פ ו י ל ר ע ו נ ה ש ש טארה וווילו פשוט נראו כל כך מושלמות ביחד, מערכת יחסים מתוקה נורא, ששינתה את שתיהן. קשה לי לדמיין את ווילו יוצאת למסע נקמה סטייל Tough love אם מישהו פוגע באוז, וקשה לי לדמיין אותה נהיית רעה ומלאת נקמה שמקורה בכאב כל כך גדול ועמוק סטייל סוף השישית על אוז. אני חושבת שאלו באמת, 2 מערכות יחסים שונות מאוד, ומערכת היחסים עם טארה בהחלט היתה הרבה יותר בוגרת. ואין כמעט מה להשוות. ואל.

Donutz

New member
בקשר לווילו..

כולנו מכירים את ווילו החמודה והאוהבת ונורא מתאים לה להיות בן אדם שמתאהב במישהו בגלל שהיא מכירה אותו. לדעתי ווילו לא ממש מתאהבת במישהו ורק אז היא מתייחסת למין של הבן זוג שלה. בקיצור אני מסכימה שווילו "בי" למרות שכרגע (עונה 4 והלאה) היא מרגישה לסבית אולי בגלל טארה...

matanbu

New member
אם הייתם מדברים על מישהי אמיתית

זה היה נורא פוגע שאתם מחליטים בשבילה שהיא "בי" למרות שהיא אמרה בבירור מספר פעמים שהיא "לסבית". היא אמרה את זה, תקבלו. די לשפוט כבר...

prophecy girl

New member
וואו ואל, כל הכבוד!!!!

|מחיאות כפיים|!!! אני מסכימה עם כל מילה שלך!!! זה כל כך נכון שהפרקים משלימים זה את זה, אני כל כך צחקתי מהנשיקה של אניה וג´יילס ועם זאת כל כך בכיתי כשטארה עזבה וכשג´יילס עזב!!! ונורא בכיתי כשטארה ווילו גילו שהן מאוהבות כי ידעתי שעכשיו יקרה משהו נורא, ג´וס לא ייתן לזה להגמר טוב! זה מזכיר לי את המשך העונה
6x18 והלאה כשווילו וטארה התנשקו נורא בכיתי כי ידעתי שטארה תמות! (הספויילרים הארורים האלה!!!)

לגבי ../images/Emo58.gif סוף העונה

מזדהה..
גם אני ידעתי.. מצד שני, מי יודע איך הייתי מרגישה אם אחרי כל ה´YEY! WILLOW & TARA BACK´ פתאום הייתי מאבדת את טארה.. גם ככה הייתי באבל למחצה מאז שגולה לי הספויילר הזה. ואל. ואל.

prophecy girl

New member
זה נורא מצחיק, ספויילר סוף עונה 6

שאמור להיות קטע (אני מתכוונת בכל הסידרה) שמח אבל כולם בוכים ובוכים ובוכים כי יודעים שג´וס יהרוס את זה!!! כשווילו וטארה התנשקו אני הייתי אמורה לשמוח אבל בכיתי, כל כך בכיתי עד שיצאו לי העיניים!!! למה ג´וס עושה לנו את זה, למה???

matanbu

New member
ככה זה, מעריצי באפי כבר אוטומטית

ברגע שיש משו שמח בוכים כי בטוח יהרסו לנו.

למעלה