6X02

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif6X02../images/Emo58.gif

טוב למה אף אחד לא פתח שרשור? איזה מגניב פעם ראשונה שלי על פרק חדשש טוב בהמשך ספוילרים רצינים!
יואו איזה פרק !טעון רגשות ברמותתת החלק האחרון היה הכי יפה שלוק ולורליי רבים על הקטע עם רורי ואיזה חמודים איך הם משלימים כזה באותו רגע ושהיא רואה אותה בכביש והשיחה בינהם זה רק עקיצות אחת על השניה אני פשוט ציפיתי לחיבוקים ונשיקות וכל הכבוד הם התעלו על עצמם! עשו את זה הרבה יותר טוב בכל מקרה רואים את סוקי אבל ממש לכמה דקות למה? מה עם לין?פריס?מישל? חבל... איזה מצחיק הקטע עם הכלב שהוא נכנס והוא עוד נועל את הדלת של המכונית אבל מהמדרגות הוא לא יורדד קורעעעע ואמילי שתהיי לי בריאה מה לעזאזל זה DAR או משהם אמרו שם? בכל מקרה פרק חזק בטירוףףףףף:!! אנשושים אל תגידו לי שלא ראיתםםם תגיבוווווווו

../images/Emo58.gif602

אחלה פרק, שבוע שעבר לא אהבתי, אבל השבוע ממש נהניתי. קצת ריחמתי על רורי בפרק הזה, כי היא כל כך אבודה ולא יודעת מה היא רוצה מעצמה. והקטע שהיא נכנסה ללוק והוא מספר לה שהוא ולורלי מאורסים עכשיו היה קצת עצוב. אהבתי את הקטע שכולם הזכירו ללורלי את כל החיות שהיו לה ושהיא "הרגה"- האוגר הזה היה פגום חחחחחח טי.ג'י היה מצחיק ממממממ מה עוד היה לנו.... רורי הולכת מכות ?? חחחחח שהיא ישבה שם עם היועץ הזה או ווטאוור מהשירות הקהילתי, היא נראתה כמו איזה "עבריינית צעירה (בעצם היא באמת עברינית צעירה ...lol). הריב של לורלי ולוק היה מצחיק, נקרעתי מזה שהוא התעצבן עליה שיש לה פריסבי על הגג. סצנת הסיום היתה טובה, כמיטב מסורת גילמור- מגיעים לחלק הטוב ואז עוצרים הכול ומחכים לפרק הבא. פרק טוב-אהבתי

dalida1988

New member
אנשים תתעורררווווווווווווווו|ספוילר

גם אני חושבת שזה היה באמת פר טוב ונכו בקטע של החיות אני חשבתי עוד רגע לורלי מתחילה לבכות ולא יודעת למה טי ג'י מעצבן אותי או שהוא משחק מאוד טוב או שהוא מעצבן!! אני לא יכולה איתו מישהו ראה פעם את הסרט אבא המלאך ואני? בכל מקרה יש שם אחת אומנת ששיחקה היום בפרק היא הייתה אחת מהחברות של אמילי וישבה הכי קרוב לרורי זאתי שבסוף קרצה לה כזה.... זהו רק רציתי לשתף אתכם אנשים תתעורררווווווווווווווו

קרן שרף

New member
DAR

לא ראיתי עדיין את הפרק אז אני לא יודעת בדיוק למה התכוונו אבל אם באמת השאלה היא מה זה DAR אז ככה: Daughters of the American Revolution

dalida1988

New member
תודה

ואולי זה באמת זה... אני מחכה כבר שכולם יראו ויגיבו אני לא מבינה איפה כולם??

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצחיק. הרבה אזכורים תרבותיים ל"מלחמת הכוכבים" (קצת קשה לי להאמין שלוק שהיה טרקי בצעירותו, לא ממש מבין את ההיגיון מאחורי סרטי מד"ב ופנטזיה ועוד קורה לחרבות האור האורות המנצנצים האלה). יש כאן שתי מערכות יחסים מאוד עדינות ושבירות אך עם זאת גם מאוד יציבות ועם שורשים עמוקים שאין שום ספק שימשיכו להישאר לתמיד למרות הקשיים. אני מדבר על מערכת היחסים בין לוק ולורליי וכאן אין ספק שיהיו ויכוחים אך מדובר בשני אנשים שמכירים אחד את השנייה בצורה טובה מאוד ושניהם יודעים איך לגשר ולפתור את כל המחלוקות. מערכת היחסים השניה היא של רורי ולורליי, גם כאן שתי נשים שמכירות אחת את השניה טוב. אבל כאן מדובר במצב שונה וחדש בו הן לא מצליחות להגיע לדיאלוג קצר וסתמי מבלי לריב. אני מאמין שיהיו נסיונות של שני הצדדים להתקרב ובסופו של דבר יהיה פיוס מוחלט, בכל זאת הן משלימות אחת את השניה. אם אתם לא מסכימים יש לכם בעיה, אני גר בקומה הרביעית ולכן אני יותר גבוה ואני מנצח.

iahshai

New member
אני מסכימה עם הכל ו... ../images/Emo58.gif

קודם כל: וואו!!! אני נשמעת פתטית (ואני גם לא מכירה אותך כי אני יחסית חדשה ולא כותבת הרבה פה) אבל כל הכבוד! זתומרת, אני לא מכירה הרבה בנים שרואים GG, ברצינות לפחות, אז זה קצת מפתיע. ספויילרים (ראיתי שמורידים כמה שורות... אני חדשה בכל סצנת הפורומים בכלל, לא רק כאן)
בכל אופן, נורא אהבתי את הדיון בסרטים שהיה להם בהתחלה, וכל הקטע הזה עם ה"קרקע הגבוהה" או וואטאבר ואיך שהוא השתמש בזה בכאילו-ריב בסוף. אני מתה על לוק ולורליי, ולמרות שפעם חשבתי על כריסטופר לטובה, אני מקווה שזה נגמר, כי נמאס לי ממנו (אני לא אוהבת את הבנים בסדרות שצריך לחכות להם ושזה תמיד יותר מדי מסובך בשביל להתגשם). אהבתי מאוד מאוד גם את השיחה של לורליי וסוקי בהתחלה. טוב, אין לי משהו חשוב או חדש להוסיף, אז כל הכבוד גם על המבט המעמיק, כי (ושוב, כמה שזה נשמע פתטי) אני לא מכירה הרבה בנים שיראו ככה את הסדרה [רוב הבנים שאני מכירה יראו אותה אולי בגלל איך שהבנות נראות, אבל עודף המילים והשנינות יבלבלו אותם והם יוותרו]. עכשיו יש לי כמה שאלות: 1) מה עם האקסים הבאים - ג'ייסון (דיגר) סטיילס, דייב ריגלסקי (נראה לי... אדם ברודי בקיצור) והמכוער ההוא שלורליי יצאה איתו בעונה השלישית. לא היה איזכור לפרידה או משהו כזה (למרות שברור שהייתה), או שהייתה ופספסתי??? (אני יודעת שהיה איזכור רציני עם דיגר אבל איך זה שהוא לא חזר או משהו?) 2) שכחתי, אבל כשאני אזכר אני אחזור.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo58.gif

קודם כל, היי יש בנים!
אנדי וירון הם קבועים פה הרבה זמן ורואים את הסדרה..!
בקשר לשאלות.. 1. ג'ייסון עזב. בתחילת העונה החמישית גם נימקו איך סוקי נפטרה ממנו [אמרה לו שביתן הקיץ שלו נשרף או משו בסגנון..
] דייב נסע לקולג'.
ואוסי חטפו אותו.
אלכס [היי, אהבתי אותו.
] אמ. הוא פשוט נעלם..אבל ממש!XD 2. אוקיי.

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif

ראיתי את הפרק אתמול אבל לא היה לי כח להגיב כי היה מאוחר
אז ככה... הכלב הרג אותי מצחוק! ונורא אהבתי איך שלוק הסביר את כל החסרונות של כלבים! ככה צריך אני מסכימה איתו |נא לא לסקול אותי, אני לא אוהבת כלבים|... אבל מה? לורליי לקחה את הכלב כדי שיקח את המקום של רורי בלב שלה? הרי זה לא יקרה! והיא הייתה צריכה להתייעץ עם לוק לפני...הרי הם יגורו ביחד באיזה שהוא שלב. חחח רורי באמת הייתה עבריינית צעירה עם הפני מלחמה שהיא עשתה
אבל למה השירות שלה לקהילה זה לנקות כבישים? לא הייתה עבודה יותר נקייה לעשות? אה, תגידו, למה לוגן לא עמד למשפט ורורי כן? החור בקיר! חחחח ענק ענק ענק! איך שהם לא הצליחו להוציא מילה מהפה! המריבה של לורליי ולוק ושל לורליי ורורי הכניסה די הרבה דיכאון לפרק, כשהוא נגמר הלכתי לישון בתחושה של באסה...לא כיף :-\ ולורליי ורורי- שישלימו כבר!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושב שמה שהיה בין לורליי ללוק נחשב מריבה. הוא רצה להבהיר לה נקודה כלשהי והוא עשה את זה בדרמטיות כזאת כמו שהוא תמיד עושה כשהוא יודע שהוא צודק. אני לא חושב שצריך להילחץ ויכוחים כאלה עוד יהיו וכמו שמוניקה אמרה לצ'נדלר "ברוך הבא למערכת יחסים של מבוגרים".

ברוך הבא למערכת יחסים של מבוגרים../images/Emo127.gif

חח... ענק ! אממ כן זה לא היה מריבה בדיוק. וויכוח! אבל בין לורלי לרורי זה רציני!! ומצחיק באותה עת! כאילו המשפטים אחת לשניה הרגו אותי!! אבל מה שבאמת שבר אותי זה איך שרורי אמרה בסוף " you hurt me . ואז well, you 2 " וסך הכל פרק מצחיק !! חוץ מהקטעים עם אחותו וטי ג'י - פשוט לא מעניין!!

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

כן גם אני אמרתי שבסוף היה מאוד כואב ועצובב והפרק באמת היה טוב לפי דעתי יותר טוב מהראשוןןן לא שהראשון לא היה טוב אבל השני היה יותר... וטי ג'י אני לא אוהבת אותו וגם את אחות של לוק זה לא מענין! וזה אפילו מחרפן אותי

GinGerit

New member
נכון...../images/Emo58.gif

שימי לב שליז וטי ג'יי תמיד נמצאים שם כדי להרוס ללוק ולורליי את מערכת היחסים...

למעלה