6X02

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכימה איתך שאמרת שהיא הכניסה המון דיכאון(רורי)גם אני הלכתי עם תחושה לא טובה לישון הכלב חחח באמת היא הייתה צריכה לשאול אותו אבל מה זה היה ממש ספונטי מצד לורלי לקחת אותו שאלה טובה בקשר ללוגן גם לא הראו אותו וגם באמת לא יודעים מה הוא קיבל בתור עונש....

../images/Emo58.gif

כן אבל לוגן אמר בעונה הקודמת שיתנו להורים שלו ולעורך דין שלו לטפל בזה. כנראה שיש לו שם איזה סידור |שוחד| או משהו . והוא תמיד יוצא מזה בלי כלום.

קרן שרף

New member
../images/Emo58.gif

קראתי איפשהו, אני כרגע לא זוכרת איפה, שלוגן נמצא פשוט באיזשהו טיול באירופה נראה או משהו כזה, והוא יחזור בפרק של השבוע.

dalida1988

New member
../images/Emo58.gif

חחחח אני מכתחילה חשבתי שהעונה הזאת טובה.. רגע איפה את עכשיו?בחו"ל? או שסתם היה בא לך לדבר באנגלית?...

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif פרק טובבב

אין לי כוח להסביר בדיוק מה חשבתי על כל דבר, אבל אהבתי כשלוק התפרץ בסוף הפרק לורליי הבינה אותו ולא התחילה לריב (מה שציפיתי שיקרה). וכל הקטעים עם הכלב פשוט קרעו אותי מצחוק
במיוחד כשהוא נכנס בסוף לאוטו ונעל את הדלת... גדול! אהה, ורק לי היה מצחיק לראות את אלקסיס מנסה לדבר ספרדית עילגת כששפת האם שלה היא בעצם ספרדית?

o0Invisible0o

New member
כן, זה ידוע..

i saw her speak spanish on one of the talk shows she's been.. or maybe she just talked about her ability to speak spanish..
anyway something like that..

odelia a

New member
הלווווווו

על מה אתם מדברים???? באיזה ערוץ יש את העונה הזאת? אני רואה בערוץ 10...זה עונה 4 בערוץ 10 לא? אם אתם שמים ספויילר אז תרשמו ספויילר!@!!! תודה

dalida1988

New member
ורגע מה זה בדיוק נראה לך?

כל השרשור הזה הוא ספוילר וכל ההודעות פה שמכילות ספוילרים רשומות ככה בלי לחץ! העונה הרביעית משודרת בארץ אבל כמו שהיה כתוב בכותרת אנחנו מדברים על העונה השישית שמשודרת בח"ול משמע יש עוד שתי עונות שעדיין לא ראית....

o0Invisible0o

New member
XDDDDDXDXDXD

there a spoiler worning on every subject in this thread!
and it's in the wb channel in the u.s... channel 10 does air the 4th season these days..
oh my english is so lame..

למעלה