608 - My Road To Nowhere

Ch3nf3l

New member
../images/Emo58.gif608 - My Road To Nowhere

או, אני תמיד אוהב פרקים כאלה של Road Trip, אבל נראה לי יכלו לבצע את זה יותר טוב. אבל יחסית לעונה 6 זה פרק טוב, הם מתחילים לחזור לעצמם. אמנם זה לא פרק שקרע אותי מצחוק כמו הקודם, אבל אחלה. וטוויסטים בעלילה זה תמיד טוב... קטעים שאהבתי: - כשג'יי.די. יורד על הזוג ההוא והבעל בעצם לא היה בבית. - קלסו עם טד - Don't you like to give her a ride, ah? כשטד מסתכל על הזקנה חחחח - כשכולם התחילו לקרוא לטעויות בשם דוריאן. אבל זה נפסק די מהר. - "Man Check" עם ג'ק. אני מת על הקטעים איתו. - "Keith, they were trying to sell me" - היא קרעה אותי חחח - "WOOH, I GOT FRIENDS!" עם טד - ג'יי.די. לקח שיעורי ריקוד עם עמודים חחחח - "That's the stuff, you bitch" עם האוטו המדבר של ג'יי.די - אליוט מדברת עם ראודי חחחחח - "MY MOTHER SLEEPS WITH MEN, IVE SEEN IT" שוב טד - כשהג'ניטור צץ משום מקום ואז עף מהואן. - כשכולם צופרים לקית'. - האחות שמדובבת תינוקות חחחח - אהבתי את הסוף. השיר היה טוב, וכשהם יושבים מול בית החולים והכל מתחלף. שמחתי לראות שזה נגמר טוב כי קים הפילה את התינוק והם נפרדים, ואז היה טוויסט בסוף והיא בעצם שיקרה. עכשיו יש לכם סיבה מוצדקת לשנוא אותה. איך קוראים לשיר? אה, ושימו לב. קטעים שאהבתי לא אומר קטעים שקרעו אותי מצחוק, סתם דברים מהפרק. העונות הקודמות היו הרבה יותר טובות.

limors2

Well-known member
פרק טוב../images/Emo58.gif

איזה כלבה קים
כבר חשבתי שנפטרנו ממנה
היו מלא דברים מצחיקים בפרק: קית' וג'יידי עצובים על זה שהם לא יכולים להיות חברים טובים בגלל אליוט, ה"דוריאן" במקום משהו לא בסדר (אני שוקלת לאמץ
), כל הרעיון של הטריילר של קלסו עם כל הקימונו וטד שצועק "יש לי חברים ווהו!", הצלצול "גאי לאב" של טרק, השרת שצונח החוצה מהטריילר
, האחות שהשתמשה באיזבלה בתור בובה וכל הצפירות משאית של קית'
והאחת של טרק בסוף

DivineComedy

New member
האנטומיה של פאקינג גריי

מה זאת הדרמה הזאת??? מתי הסדרה הזאת תחזור להיות סקראבס?? ה5 דקות הכי טובות שלי העונה היו כשחשבתי שנפטרנו מקים הזונה והילד...זה די ברור שהכותבים עשו את זה כדי לפנות את JD לבחורות אחרות, אבל הם השאירו סיכוי לעתיד. אני חושב שההוכחה הכי טובה הייתה בפרק הזה שהם לא באמת אוהבו אף פעם.. היו קטעים מצחיקים אם כי לא הרבה: דוריאן, הג'ניטור, טורק וקוקס, מיקהד, ה90 מעלות של בירדפאסה. סה"כ לא פרק קורע.

Angelus

New member
דווקא אני לא מסכים.

הפרק היה ממש טוב. מלבד לסיום שלו.. מאולץ (בערך)

DivineComedy

New member
אני לא מסכים...

...עם כל המהללים את הפרק הזה. היו קטעים מצחיקים אבל היו פשוט בדיחות גרועות. דוגמה: * מחשב הנסיעה המדבר - גרוע * האחות רושל - גרוע * הבדיחות של קית' - גרוע * הבדיחה על אל גרין - ממוחזר * המאבק בין טורק לקוקס - ממוחזר (אם כי מצחיק) אלה היו הלואופוינטס, עכשיו להייפוינטס: השרת - הדמות הכי מצחיקה עד עכשיו העונה, פשוט שדרגו אותו רמה וכל מה שהוא עושה מצחיק אותי. דוריאן - בדיחה טובה קרלה הרקע של מיקהד - אדיר - בכלל כל הקטע עם הסלולרי. גם לJD לא היו יציאות מצחיקות בפרק הזה. אבל אני אופטימי.

mikmik000

New member
פרק חמוד. ../images/Emo58.gif

אהבתי יותר את הקודם למשל, אבל עדיין נחמד. איזה מנייאקית קיםםםם :O מסכן ג'יידי שהוא חשב שאין לו תינוק :( והוא שילם 900$ למונית :X אאוץ'. חח אהבתי את הרינגטון של טורק חחח ושטד אמר "ווהווו איי האב פרינדס" XD וגם עם הצפירות של קית'. P: בקיצור היו כמה קטעים נחמדים, אבל לא מעולה. מקווה שיחזרו לעצמם בפרק הבא. :]

Boran

New member
פרק סבבה לגמרי ../images/Emo58.gif

הייתי בטוח שנפטרים מקים וזהו. ביחד עם הנאום "מה אם היו מוכרים את אליוט" של ג'יי די (שהיה אחד המצחיקים בפרק), זה גרם לי לחשוב שהיוצרים קראו את ההודעה שלי מלפני שבועיים והם מחזירים את הסיפור של אליוט וג'יי די לסדרה לאט לאט. אבל לא, קים אמרה את זה רק כדי לראות אם ג'יי די באמת רוצה להיות איתה בלי קשר לתינוק. לדעתי היה פרק טוב. אחד המצחיקים העונה, וגם היו התפתחויות בסיפור. אני אהבתי.

thewish

New member
פרק מצחיק! (ספויילר)

אהבתי את הקטע בהתחה עם דונה השכנה וטד. הקטע של ג'ורדן היה ממש חמוד, לרגע ממש פחדתי שהיא זאת שהולכת למות העונה בניתוח! פחד..... חחחח רושל הייתה מצחיקה, היא דווקא יודעת לדובב תינוקות מעולה. אגב, מישהוא שם לב שלדונה, השכנה בהתחלה היו פנים מוזרות? כמו של מסיכת מפלצות מגומי של ליל כל הקדושים! איזה מסכן בעלה.

Angelus

New member
../images/Emo58.gif

מה הקטע עם ההולכת למות? מספיק עם השטויות האלה.
זאת סדרה קומדיה, אף אחד לא הולך למות! (*מתכחש*)

Angelus

New member
../images/Emo12.gif

גיתית, ההתססה אכן הצליחה בקרב חברי הפורום.

Angelus

New member
608 ../images/Emo58.gif - אדיר!../images/Emo186.gif

נכון כשג'יי.די דיבר על הפתעות בסוף הפרק? זאת בהחלט הפתעה טובה. הפרק היה נהדר, מצחיק, איכותי, מרגש - פשוט סקראבס שאלייה אני רגיל.
ג'ורדן הופיעה - משמע הפרק כבר קפץ בכמה נקודות, ואני שמח שהכל הלך בסדר. היה טוב לראות את פרי וג'ורדן חזקים. כל הקטע עם השרת היה גדול.
כשהוא נפל מהאוטובוס, נחנקתי מצחוק.
ובכלל, כל הקטע שהוא לא זיהה את דוריאן היה גדול.
האחות הסוטה הזאת.
לוורן הייתה חסרה שם..
אהבתי גם את הכמעט סיום, כשהם נפרדו (ובכלל, שהראו את הלילה עובר) - אבל להמשיך את הסיפור עם התינוק is just too damn dorian.
הציון שלי? 8.2

MacMac7

New member
קצת טריוויה

הסצינה שבה ד"ר קוקס לוקח את הטלפון של טורק ומחליק אותו על הריצפה עד שהוא פוגע בנעל של ד"ר בירדפייס : השחקן, גון מקינגלי, באמת זרק את הטלפון כדי שיפגע בנעל וזה לקח לו 3 נסיונות.

MacMac7

New member
בכלל לא

ובעונה הראשונה בפרק "my two dads" כאשר JD הולך לשחק גולף עם ד"ר קלסו וד"ר קוקס וקוקס מכניס את הכדור האחרון במכה אחת זה היה צילום יחיד כי הוא באמת הכניס את הכדור במכה אחת.

למעלה