608../images/Emo58.gif
אה יצאתי דפוקה, אני כל הזמן עושה טעויות וחוזרת עליהם. בהתחלה קראתי את התקציר של הפרק באתר הרשמי של סקרבס אחרי שהחלטתי שאני לא עושה את זה ובאמת כמה פעמים שלא קראתי את זה. אחרי זה ראיתי איזו הודעה על הפרק והיה כתוב שיש ספויילרים ואם לא רוצים לדעת אז לא להיכנס, אבל כנראה שרציתי לדעת, כי נכנסתי וקראתי והיה כתוב שם על מה שקים עושה לג'ידי. אז עוד אל ממש הבנתי אבל לפני שראיתי את הפרק כבר קראתי כל מיני תגובות והבנתי שקים משקרת לג'ידי שהיא הפילה את התינוק כשהיא בעצם לא וג'ידי והיא נפרדים. כשקראתי את זה אז ממש שמחתי וזה ממש עשה לי את השנה. זה מגעיל אבל רציתי כבר שהיא תעוף והפרק הזה הוכיח שגידי וקים אל אהבו אחד את השני והסיבה היחידה בערך שהם היו ביחד זה בגלל התינוק. אבל למה הכותבים היו צריכים לעשות שקים עדיין בהריון? למה שהיא תשקר לג'ידי? למה שפשוט לא יהיו לה סיבוכים והיא תעשה הפלה? זה ממש מעצבן אותי ואני לא יודעת מה הם עוד הולכים לעשות אם זה, כי זה כאילו שכן יהיה בעולם הזה תינוק לג'ידי והוא לא ידע על זה ואם הוא ידע על זה אז הוא כנראה כן יצטרך להיות איתו בקשר בחיים שלו וגם אם הוא לא יהיה בקשר רומנטי עם קים. אז נראה לי שבגלל שידעתי שזה קורה, וגם קראתי עוד כל מיני בדיחות שקורות, זה ממש הרס לי. יכול להיות שהפרק לא היה משהו אבל לא נראה לי שזה זה. פשוט לא היה כמעט הפתעות ויעתי כמעט הכל ואז אני לא יודעת כמה הנהפילה של השרת באמת הייתה מצחיקה אותי אם לא ידעתי שזה באמת קורה. אז אין לי ממש דעה להגיד על הפרק, אני לא יודעת כמה אהבתי אותו וכמה לא אהבתי אותו. אני לא חושבת שההסתכלות שלי הייתה ממש טובה כדי להחליט אז בנתיים אין לי מה להגיד על זה. הבדיחה עם הDorian הייתה טובה אבל הם עשו אותה רק בהתחלה וזהו. זה היה יכול להיות ממש מצחיק אם הם היו עושים את זה עוד כמה פעמם במשך הפרק וגם פעם אחת לקראת הסוף כדי כזה לסכם הכל ביחד. זה היה יכול להיות הרבה יותר מצחיק. חוץ מזה דר' קוקס גם קרה לגידי' בשם משפחה שלו שזה גם משהו די מטורף. זה היה כל-כך מקסים כשג'ידי אמר להם למסור לדר' קוקס שהוא דואג לו ולהגיד לו שגלדיס חושבת עליו ושהוא יבין למה הוא התכוון. אוי זה היה כזה מקסים!!! אני מאוהבת בקטע הזה. רק חבל שגם ידעת שזה קורה. יכול להיות שהייתי מתחילה להתשגע כמו מטורפת אם לא הייתי יודעת שהוא יגיד את זה. גם ממש אהבתי כשדר' קוקס דאג לג'ורדן ואמר לו שישיה בסדר ושהוא אוהב אותה ונישק אותה לפני הניתוח. זה היה ממש חמוד. התינוקת של טרק וקרלה ממש חמודה. טד היה ממש מצחיק וגודל הפרק. זה היה ממש מצחיק איך שהוא רץ חחח. היה כל-כך כיף לראות את ראודי כל הפרק. הוא היה המון והיו איתו קטעים ממש מצחיקים. ראודי שולט חחח. קים בת זונה חחח. זה כזה מגעיל לספר לג'ידי שהיא הפילה כשהיא לא באמת עשתה את זה. אבל לפחות הם לא ביחד יותר. הסצינה שעובר הלילה והיום הייתה מגניבה אבל לא כזה טובה. היא הייתה בסדר. אחד הקטעים הכי מצחיקים הייתה אחות שמדובבת תינוקות. אבל זה גם היה ממש מגעיל חחח. וזה היה גדול שטרק מסתכל על התינוקת שלו והיא כאילו אומרת לו שיעשה את זה וזו הייתה אחות. חחח זה היה אחד הדברים המצחיקים. אני מקווה שאני אלמד מהלקח הזה ולא יקרא יותר ספויילרים ושום דבר כמעט על הפרק לפני שאני רואה אותו. אני מקווה שאני יעשה את זה כמה שיותר.