604

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif604../images/Emo58.gif

אוקיי, אז היה נחמד... לא התלהבתי מהמונולגים החופרים של לוקאס. פייטון הייתה מאוד לא קשורה. דן התנדף, אני מקווה שהוא בחיים כי דוקא לא בא לי שהוא ימות פתאום.. למרות שאהבתי את הקטע עם המצבה שלו פתאום
אני דוקא שמחה שדב וסקילז ביחד

DotCom05

New member
604..!../images/Emo58.gif

אז ככה, היה ברור לי שכילו כל המוות של קיו לא יעלם פתאום ודווקא אהבתי את הקטעים שפתאום הוא הופיע כמו רוח כזאת..אבל נגיד כל הנאומים בחדר ההלבשה של לוקאס ואימא של קיו..זה היה די מיותר.. כילו חשוב אבל יותר מדי מרחו..הקטע שהקבוצה יצאה וכולם מחאו כפיים היה קטע יפה :] דווקא היה בא לי שפייטון בסוף תגלה שהוא כן אבא שלה!! אבל לא הגיוני..בגלל דרק
דב וסקילס ממש מוזרים ביחד אבל ממש חמודים!! והקטע שנייתן דיבר עם ג'יימי במטבח..ג'יימי היה כזה מושי מושי!! סמנתה הזאת מוזרה..כילו היא דווקא לובשת בגדים בסדר מה היא הייתה צריכה לגנוב? לא הבנתי אותה...לדעתי היא מעין תחליף לקיו..עוד תלמידה שיש להציל בקשר לברוק, אהבתי מאוד את הקטעים איתה היא הכי מעניינת כי רק איתה באמת קורה משהו! הקטע עם אימא שלה היה יפה ודווקא זה היה נשמע לי הגיוני שאם מיליסנט הייתה שם אז ויקטוריה באמת אחראית לזה! סה"כ לא פרק מדהים..חלק מרחו חלק היה יפה..הקטעים עם ג'יימי תמיד יפים. מה שמאוד מאוד אהבתי בפרק זה השירים..השיר הראשון והאחרון היו בול כזה..אני ישר אלך להוריד אותם
אה ואני מקווה שדן לא מת

WatchMeWatchYou

New member
604../images/Emo58.gif

טוב אז הפרק היה נחמד, אבל קצת מיותר. כאילו, לא היה שום דבר מאוד חשוב.. הקטעים של לוקאס חופר היו מתישים קצת. דווקא את הקטע שאמא של קיו ואח שלו באו לדבר עם הקבוצה היה נחמד. ואיזה חמודים היו אנדרה וג'יימי בקטע שהקבוצה יצאה למגרש! פייטון.. קיוויתי לראות קצת יותר ממנה. לא ממש עשו איתה משהו הפרק. נראה מה יהיה עם הגבר הזה שהכיר את אלי.. ברוק סוף סוף התאפסה על עצמה. בפרקים האחרונים היא הייתה קצת אנמית או משהו. כיך לראות את הברוק הישנה חוזרת קצת :) וג'יימי! חולה על הילד הזה! איזה מתוק הוא היה בבית הקברות עם היילי:
Haley: Grandpa Dan just want to be prepared.. Jamie: to die in a week?!
(או משהו בסגנון)

*superstar*

New member
יותר אהבתי את ../images/Emo58.gif604

המשפט הזה של ג'יימי: i let you kiss my mom

WatchMeWatchYou

New member
למה לא הגיוני בגלל דרק?

אמא שלו הייתה שחורה.. אבא שלו, ושל פייטון, היה לבן

604 ../images/Emo58.gif

היה פרק נחמד. אהבתי במיוחד את הקטעים עם ברוק. כשהיילי באה לבית של דן עם ג'יימי הייתי בטוחה שכשהוא יהיה בוטו יחטפו אותו... משום מה... הנואמים של לוקאס היו קצת מטישים, אבל היו כאלה שהיו יפים. פיטטון הייתה בסדר. היא מה זה לא קשורה לעלילה... ניית'ן חמוד... ו.. זהו! מחכה ל-605!

haley17

New member
היה פרק ..

משעמם ביותר וכל מילה נוספת מיותרת =\ חוץ מג'יימי הנשמה הזה !

אנה92

New member
חחחחחחח ג'יימי ../images/Emo58.gif

הקטע הכי יפה בפרק זה בהחלט השיחה בין ניית'ן לבין ג'יימי חחחחחח כזה חמודדד

../images/Emo58.gif מבקשת ספויילרים לעונה 5 ו-6

היי. מה קורה בעונה 5? ומה קורה בעונה 6 עד עכשיו? תודה.

שאלה לגבי שיר שהיה בפרק.ספויילר אולי.........

כשלוקאס דיבר עם הקבוצה אחרי שהם הפסידו במשחק היה איזה שיר שקט עם קצב יפה...בזמן שהשחקנים אמרו לו שהם רוצים לשחק 4 עד סוף העונה... איך קראו לשיר? תודה....

דעתי על העונה בכלל בינתיים ../images/Emo58.gif

העונה התחילה דיי טוב, שני הפרקים הראשונים היו ממש טובים. אבל איכשהו עם המוות של קיו [שאגב אני דיי שמחתי כי לא סבלתי
] הסדרה נהייתה די כבדה, הפרק ה3 היה ממש משעמם וה4 גם היה בסביבות השיעמום. אגב, זה רק אני או שהעונה השישית היא מאין המשך ישיר של העונה החמישית? כאילו, שהיא הייתה יכולה להיכלל בעונה חמש ולא היה צריך בכלל לעשות עונה חדשה?

OTH 7

New member
יש משו...

להגיד שהעונה משעמעמת האאא.לא הייתי אומר אבל יש משהוא במה שאתה אומר אבל אני שרוט על הסדרה הזאת כך שאת הפרקים הרישונים הייתי מגדיר כבינוניים+

lir972

New member
../images/Emo58.gifהיה סוף הדרך....

אני קוראת סמויה בפורום כבר הרבה זמן, הייתי ממש בדיליי עם הסדרה כי לא ראיתי אותה כששודרה 20 אלף פעם בטלוויזיה, אז כששודרה העונה ה-3 החלטתי לעשות משהו שאסור לדבר עליו בפורום ולראות את כל הסדרה, אז עכשיו אני בקצב של העונה ה-6...:) ואני חייבת להגיד, שסדרות תמיד אהבתי והן חלק ממני, אבל סדרה כזאת.....היא ללא ספק בטופ 3!!! ג'יימי הרג אותי מצחוק כשהוא אמר לניית'ן: I let you kiss my mom....!!! חמודדדדד בטירוף!! וכשהוא אמר לסקילס: Hi grandpa......חחחחח הילד פשוט ממתיק את הסדרה, טראגית משהו בזמן האחרון.... ו"נני קארי"....מפחידה ומזעזעת.... זהו:)

למעלה