602

NitsNats©

New member
../images/Emo58.gif602../images/Emo58.gif../images/Emo54.gif

אוקיי, אז הפרק הזה היה הרבה יותר טוב מקודמו. את הפרק הקודם לא אהבתי, לפחות לא את הקטעים עם קרי. היא מרגיזה, לא צריך אותה. וגם קיוויתי שדן ימות, זה היה יכול להיות יותר חזק ממה שהם עשו מזה. הפרק הזה:
דב וסקילס
. באמת שאני ממש בעד הקשר הזה. וג'יימי כזה מקסים עם זה. היו לו תגובות ממש משעשעות.
דן יצא מלך עם ההפתעה שלו לקרי. באמת שאני אוהבת את הדמות שלו.
הייתי מופתעת שברוק התקשרה דווקא לדב, לא ציפיתי לזה.
האיפור של ברוק בגוף היה ממש יפה ואפילו אמין. בעיניים קצת פחות.
אין ספק שניית'ן מושלם.
אין לי מה להגיד על לוקאס ופייטון, אני אוהבת אותם ותמיד אהבתי ואני כבר לא יכולה לחכות לראות את החתונה.
ג'יימי מלך
.
הסוף ממש חזק. בכל פרק בסדרה אני בוכה וזה מה שאני אוהבת בה. הסוף היה מוצלח מאוד. אבל ממש קיוויתי שהוא לא ימות
.

DotCom05

New member
602! ../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif

לאאאאאאא
אבל קוונטין ממש חמוד! למה למה למה למה?!קודם ברוק ואח"כ הוא?! לא הבנתי למה ירו בו בכלל ומי הרג את ההם בחנות כילו מה גם זה שוד?? כל פרק יש שוד אחר?? אימאלה טרי היל הפכה לעיר הפשעים! לפחות הקטע הזה בסוף היה ממש יפה צולם יפה וערוך יפה, הקטע עם הרובה ואז רואים את ברוק..מלחיץ! האיפור שעשו לה פשוט מפחיד היה לי קשה להסתכל עליה..אבל דב ממש חמודה והיא וסקילס גם ממש חמודים ביחד למרות שזה מוזר. ג'יימי פשוט ענק הוא מחזיר את הסדרה למה שהיה בה פעם את הדברים הקטנים שהורגים מצחוק!! פשוט שחקן גדול
וגם את ההתחלה אהבתי עם הקפיצה על המיטות חחח לוקאס ופייטון ממש חמודים ביחד! אבל פייטון דפוקה מה נראה לך שהיא נפלה במדרגות תראי אותה!!!! ועוד היא עוזבת את הבית שברוק במצב כזה! בקיצור פרק מעולה חשבתי ייגמר בסבבה ותמיד בסוף הם מביאים אותה בבום ואני אוהבת את המתח הזה...אבל אני לא רוצה לראות את התגובה של ג'יימי לזה שקוונטין מת..ועוד אחרי שהוא הכין לו גלימה

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif אה ועוד משהווו

הג'וקיםםםםםםםםםםםםםם איכססססססססססססססססססססססססססס איזו מגעילה היאאאאאאאאאאא

WatchMeWatchYou

New member
602../images/Emo58.gif

פרק מ-ע-ו-ל-ה!!! אהבתי את הפרק הקודם בגלל כל הקטעים בין פייטון ולוקאס, אבל הפרק הזה... פשוט ענק! אם העונה תמשיך ככה, נראה לי שזו תהיה העונה הכי טובה של מגרש ביתי. הזכיר לי את המגרש של פעם.. נראה לי שהעונה החמישית הייתה צריכה לבסס את הדברים 4 שנים קדימה בזמן, ועכשיו אפשר לתת את הכל שוב.
נראה לי שאני מתחילה להתרגל (ואפילו קצת לחבב
) את הקשר בין דב וסקילס.
ג'יימי
הילד הזה פשוט קרע אותי מצחוק עם כל היציאות שלו!
דן וקארי- היא מלחיצה אותי, הוא דווקא יצא ענק עם מה שהוא עשה לה. איך אפשר בלעדיו??
ברוק... אחלה איפור עשו לה.. לא כל כך הבנתי את הקטע שהיא לא רוצה לספר לאף אחד מה באמת קרה לה. גם אם היא רוצה לנקום..
פייטון ולוקאס
הם כל כך מתאימים ביחד! כמו שברוק אמרה:
Are you kidding? The rest of the world’s been waiting on you two idiots since high school.​
אני חיכיתי מהפרק הראשון..
ידעתי שקיו ימות, אבל כשראיתי את זה.. ועוד כשהראו את ג'יימי כל כך מאושר להכין את הגלימה.. בכיתי כמו ילדה קטנה
פרק ענק. לא יכולה לחכות לפרק הבא

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif602

תקשיבו, העונה הזאת התחילה מצוין. הולי קראפ, אני לא מאמינה שקיו מת (למרות הספויילרים
)... לא חשבתי שזה יגיע כל כך מהר. ג'יימי
.

אממממאאאא !

אוקיי זאת רק אני או שהסדרה הזאת הפכה לסדרת אימה? מה קורה פה??? בהתחלה שהראו את ברוק ירדוו לי דמעותת!!! מסככנננה .. וגם קיו מסכןן יאא . לוקאס ופייטון מתוקים! וג'יימי מלך המלכים!!! כפרה על היללד הזה! אממ נכון ב"שוד" של ברוקק? אזז אממ אא .. בעיקרון גנבו לה גם את הרישומים וזה בדיוק בפרק עם אמא שללה ו .. יש מצב ? קיצצר פרק מפתיע, מלחץ ומדהים! ;) הייתי אומרת שימשיכו ככה אבל אז יהיה לי עצווב .. :| אזז , זהוו!

belka1

New member
אפילה ...

העונה הזאת נכנסת לתחומים נורא אפלים ועל המציאות האפילה . התחלה מדהימה ופרק שבועי מדהים ועצוב בו זמנית . מכאן והלאה אנחנו יודעים שההמשך יהיה בלתי יאומן , כל הכבוד למארק ולכותבים ... מתחנן שתהיה עונה 7 !!! מבואס בגלל סוף הפרק ...

ShiR a5

New member
../images/Emo58.gif

יאווו בקטע עם ברוקק פשוט רציתי לבכותתת! אין לי מושג מה יקרה בסוף הפרק כי עדיין לא ראיתי..חח =\

prinsezayuli

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני פחות אהבתי את הפרק הזה... אומנם הוא היה מיוחד וזה... אבל עדיין..יש הרבה יותר מידי דרמה!! והם שמים מלא דברים נוראיים במכה!!! פשוט כואב לי יותר מידי הלב... דן וקרי... בהתחלה זה עדיין היה חולני... אבל אז שהוא הפתיע אותה- אהבתי! דב וסקילס... חמודים... ככה חשבתי מההתחלה(-: וואו נייתן אתה כזה חתיך
וגם לוקאס חתיך
פייטון ולוקאס - מדהימים איך לא? ואני ממש לא חושבת שזה צריך להיות ככה עם ברוק.........אני לא אוהבת לראות אותה ככה
אני לא ראיתי את הספוילרים ולא ידעתי שהוא עומד למות ואני פשוט לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט לא
הוא פשוט כל כך יפה וחתיך ומקסים ומדהים ומצחיק ו לאאאאאאאאאאא
כמובן ש-4 העונות הראשונות היו ממש שונות כי זה היה חיי בני נוער וזה היה הרבה יותר שונה... אני יותר אהבתי... אבל גם עכשיו זה אחלה... זה הרי מגרש ביתי - זה לא יכול להיות רע..... >< צ'אווווו

וואו ../images/Emo58.gif

מדהים. לוקאס ופייטון-חמודים ביחד אבל צת קיטשי... סקילס ודב מעצבנים אותי. נקודה. ברוק מסכנה. איך פייטון לא מבחינה בזה שהיא מששקרת לה??? ולמה בורק לא רוצה להגיד לה? ניילי כל כך חמודים!!! וג'יימי עוד יותר... פול ג'והנסון (דן) כל כך הצחיק אותי! אבל זה עדיין לא משנה כי הוא הרגע את קית'... לא הבנתי, למה לעזאזל הוא ירה בקווינטן? כלומר, למה הוא הרג את האדם האחר בכלל? מה הוא פסיכופת? מעניין אם יתפסו אותו וייתנו לו עונש... אממ זהו.. מחכה לפרק הבא!@

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif Hey 23, call me ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

פשוט פרק כיפי לצפייה, עם אחלה מוזיקה באמצע. היילי פשוט מקסימה (ואני אף פעם לא מי יודע מה אהבתי אותה) ג'ימיי בובון קטן!! לוקאס ופייטון- סופסוף!! למרות שהיה יותר אקשן כשהם לא היו ביחד, אבל אני בטוחה שימצאו מה לקלקל להם... למשל לינזדי בטח בהריון או משו כי הרי בפרק האחרון של העונה הקודמת היא כביכול הייתה צריכה לספר לו משו. אני לא מבינה מה הקטע של ברוק להיות כולה עצמאית ובלה בלה במקום ללכת למשטרה.. מה היא מנסה להוכיח? אבל סופיה משחקת ממש טוב.. לא יודעת מה אתכם, אבל אני בעד סקילס ודב חחחחח "Grandpa Skills"
קרי פשוט מטומטמת!! היא יכולה לחטוף אותו ולברוח רחוק רחוק תוך כמה חודשים אז מה אכפת לה אם היא חשודה?!?! כמובן שלא קראתי ספוילרים אז דיי הופעתי מזה שהרגו את קיו בסוף
מחכה לשבוע הבא
איפה הטריילר החדש?

Bleed for Me

New member
OMG../images/Emo58.gif

איזה פרקים מעולים!!! הפעם לא קראתי ספוילרים בכלל (חוץ מלוקאס ופייטון
) אז ממש הופתעתי ונהנתי! הייתי בשוק עם מה שקרה לברוק ושקיו מת, איזה פרקים קשים ומצמררים! צריך להגביל את זה לגיל 18 חחח..כל כך התלהבו מהפרק שקית' מת והפרק עם סייקו דריק אז החליטו להפתיע,להכאיב ולהרוג בכל פרק חחחח. אבל בתכלס ממש ממש נהנתי!!

למעלה