5X16
J Jason2 New member 2/3/05 #2 ../images/Emo58.gif הציטוט של הפרק שייך לזאק: His eyes were red like the fires of mordor. וחוץ מזה, קירק, אין מה להגיד פשוט גדול.
../images/Emo58.gif הציטוט של הפרק שייך לזאק: His eyes were red like the fires of mordor. וחוץ מזה, קירק, אין מה להגיד פשוט גדול.
S Sweet Misery New member 2/3/05 #3 ../images/Emo58.gif היה איזה קטע מוזר בשיחה של ריצ'ארד ואמילי במטבח שנראה כאילו מישהו לא ערך את התסריט מספיק טוב. חוץ מזה, פרק די בנאלי לדעתי, לא עורר בי שום תגובה מיוחדת. סוקי מבאסת, אבל. והסוף היה יפה. וזהו.
../images/Emo58.gif היה איזה קטע מוזר בשיחה של ריצ'ארד ואמילי במטבח שנראה כאילו מישהו לא ערך את התסריט מספיק טוב. חוץ מזה, פרק די בנאלי לדעתי, לא עורר בי שום תגובה מיוחדת. סוקי מבאסת, אבל. והסוף היה יפה. וזהו.
J Jason2 New member 2/3/05 #6 ועוד משהו ../images/Emo58.gif יש קטע שבו רורי אומרת לליין: you make me look slutty אז מה שיש להגיד זה: Well, you are darling, You are
ועוד משהו ../images/Emo58.gif יש קטע שבו רורי אומרת לליין: you make me look slutty אז מה שיש להגיד זה: Well, you are darling, You are
H hbam New member 2/3/05 #4 אוי אוי אוי ../images/Emo58.gif איזה סוף מוזר... אני מניח שהם חוזרים להיות ביחד עכשיו אבל ציפיתי שכשזה יקרה אני אהיה הרבה יותר שמח מאושר משהו... אבל כלום.ארר אין זמןbbl
אוי אוי אוי ../images/Emo58.gif איזה סוף מוזר... אני מניח שהם חוזרים להיות ביחד עכשיו אבל ציפיתי שכשזה יקרה אני אהיה הרבה יותר שמח מאושר משהו... אבל כלום.ארר אין זמןbbl
ב בולי הבת New member 2/3/05 #7 לא "השגתי" עדיין כי אין לי זמן...מה היה??????????????????. בבקשהההההההההההההה תענוווווווווווו
G GinGerit New member 2/3/05 #8 אני השגתי אבל אחותי לומדת בחדר אז אני לא יכולה לראות אההההההההההההה הפתרון הוא להתחיל "להשיג" על הבוקר
אני השגתי אבל אחותי לומדת בחדר אז אני לא יכולה לראות אההההההההההההה הפתרון הוא להתחיל "להשיג" על הבוקר
G gilmorefreak New member 3/3/05 #9 התחלתי ב10:00!../images/Emo11.gif לפני, לא היה... ד"א עדכון- 53% כרגע.. מחר יהייה..
H hbam New member 3/3/05 #11 רק לשם המחשה ב-10 הפרק היה אצלי כבר על המחשב... הוא יצא באיזה 6 לפנות בוקר.. ביטורנט לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןן אימיול לבית משפט לתביעות קטנות
רק לשם המחשה ב-10 הפרק היה אצלי כבר על המחשב... הוא יצא באיזה 6 לפנות בוקר.. ביטורנט לשלטוןןןןןןןןןןןןןןןן אימיול לבית משפט לתביעות קטנות
G gilmorefreak New member 4/3/05 #32 תפוזונע!../images/Emo46.gif רשמתי תגובה והיא נעלמה! רשמתי שמילא להגיד את שם התוכנה, מילא לרמוז על האחוזים אבל צילום מסך של התוכנה, של הפרק זה..קצת מוגזם לא? .
תפוזונע!../images/Emo46.gif רשמתי תגובה והיא נעלמה! רשמתי שמילא להגיד את שם התוכנה, מילא לרמוז על האחוזים אבל צילום מסך של התוכנה, של הפרק זה..קצת מוגזם לא? .
M m L m New member 3/3/05 #12 ../images/Emo58.gif516../images/Emo58.gif איזה פרק דווקא אהבתי את הסוף עם הנשיקה של לוק ולור...הסוף הכי מתאים שיש! אהבתי את זה שלור פשוט ניתקה את הטלפון לאמילי - האדישות שלה הרגה אותי אהה, קירק גדול מפרק לפרק...
../images/Emo58.gif516../images/Emo58.gif איזה פרק דווקא אהבתי את הסוף עם הנשיקה של לוק ולור...הסוף הכי מתאים שיש! אהבתי את זה שלור פשוט ניתקה את הטלפון לאמילי - האדישות שלה הרגה אותי אהה, קירק גדול מפרק לפרק...