5X16

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל, כמובן, סופסוף חזרו! יאיי!
ראיתי עם חברה ואז כזה אנחנו רואות אמילי נכנסות לדיינר פתאום שתינו- :| ואז..הם דיברו, יותר נכון אמילי דיברה..
ואז אמרתי "טוב הוא חייב לבוא אליה, לדבר, משו!...ואז הראו את החצר של לור ואני כזה..טוב זה סימן טוב...וחברה שלי- מה? ואז הראו אותה בבית ואני כזה- או שלא..
ואז הייתה דפיקה על הדלת וכבר ידעתי!
איזה חמודים, עכשיו שיגידו כבר שהם אוהבים אחד את השני!
אוקיי..שאר הפרק...לוק מבשל גרוע!
קירק היחיד שאוהב את זה!
רורי כועסת על אמילי- מצויין, פשוט תענוג לצפות! לור מנתקת לאמילי שוב ושוב את הטלפון!
אחד הקטעים המצחיקים ביותר בפרק, עם כל ניתוק התפוצצתי מצחוק מחדש, במיוחד עם זה שעם ריצ'ארד היא דיברה ולאמילי היא ניתקה!
דמותה של סוקי נהרסה
ליין!
אמא של ליין
לא ידעה מאיפה זה נפל עליה..you're in my head!
זק- טוב הוא בסה"כ בחור...
לוגן חביב, הוא עדיין נראה טוב אבל אני עדיין מעדיפה את מארטי..אני וחברה שלי סיכמנו היום שעדיף בעצם שרורי תשאר עם לוגן כי למארטי מגיע יותר..
מה עוד? אממממ....אממממ...ואוו מה שקנאה גורמת לאמילי לעשות! ללכת לדבר עם לוק שיחזור ללורליי רק בגלל שהיא מדברת עם ריצ'ארד ולא איתה וכך גם רורי?
אמילי הזאת.. אבל אני לא מבינה משו, זה באמת לא היה ברור ללוק שהכל היה תוכנית של אמילי? לור ניסתה להגיד לו את זה! או שמא זה שאמילי אמרה שלור לא מדברת איתה כי היא הפרידה ביניהם כשבעצם לור כבבר בחרה בלוק ואין לאמילי מה לעשות גד זה, זה מה שגרם לו להבין? אההההההה..דבר אחרון- לקוחות עפים מהדיינר!
וקירק דבוק לחלון בזמן השיחה של אמילי ולוק!
זהו. פרק מצויין!
סופסוף!

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

סביר להניח שלוק היה מגיב באותה צורה גם אם ריצ'ארד או כריסטופר היו נכנסים לדיינר, במקרה הזה זאת היתה אמילי.

GinGerit

New member
הנשיקה ../images/Emo99.gif ../images/Emo58.gif

ידעתי שזה יבוא במוקדם או במאוחר...די קיוויתי שזה יהיה במוקדם...אבל הם חזרו!!!
כשרורי דיברה עם לורליי על זה שהיא עם בחור תהיתי אם היא מדברת על סקס או סתם על קשר...מסתבר שעל סקס
כשזאק הכין ללין ארוחה ישר חשבתי "אוווו איזה חמודים, הם הולכים לשכב בפעם הראשונה!" אבל לא! ליין לא קלטה ורק בארוחה הוא נתן מליון רמזים, לא לדבר על הורדים בדרך לחרד השינה!!!!
לוק העיף אנשין מהדיינר!!!! זה היה כל כל מצחיק!!!
רורי בזבזה יותר כסף על ספרים ממה שהרוויחה בעבודה!
קייייייייייייייייייייייירק!!!
לורליי כועסת על אמילי!!!! היה מצחיק עם הטלפון!
מה עוד מה עוד?????? נראה לי שזהו!!! פרק מעולה!

../images/Emo58.gif 516

OMG! איזה סוף יפה!!! ברגע שאמילי סיימה לדבר איתו הבנתי שהם הולכים להיות ביחד. מה היה הקטע? הוא פשוט הרגיש שאם הם יהיו ביחד, הוא יגרום לזה שלור תנתק את כל הקשרים שלה, ולא רצה להביא לזה. אבל בגלל שאמילי נתנה להם "אישור" שומדבר לא יעצור אותם מלהיות ביחד :) אחח...סוף טוב הכל טוב :) יואו!!! כולי מתרגשת! ואני רואה רק כל שבועיים בגלל הצבא אז עכשיו אני צריכה לחכות עוד שבועיים כדי לראות מה קורה!! הפלוס היחידי בעניין זה 2 פרקים ברצף במקום 1 :) אבל אני רוצה לראות!!!

../images/Emo58.gif מגיבה לעצמי...

אני רק שמחה שלא מתחו את הפרידה הזו יותר מידי, כי אז לצופים היה נמאס ממש. וקירק פשוט תותח עולם! אין מה להגיד עליו :) הוא פשוט אדיר! וזה שיש לו חברה זה פשוט מוסיף לו כל כך! :) הדמות אדירה... ושימו לב שתמיד שיש משו בין לוק ולורליי (כמו אז שהוא רץ עירום בB&B) הוא איכשהו מקושר :)

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

קירק תמיד מקושר אבל לכל דבר, הוא פשוט נמצא בכל מקום.

gilmorefreak

New member
../images/Emo6.gifנכון, אבל...../images/Emo58.gif

גם אני שמתי לב לזה..בעונה הרביעית הוא הופיע שהמון קטעים עם לוק והיה די חוליה מקשרת בין השניים..לא?

Nerade

New member
אהמ, אהמ. ../images/Emo124.gif

אסור לדבר על הורדות בפורום!
כל פעם שמישהו חדש בא ומדבר על הורדות כולם כועסים עליו, אבל אם אתה מישהו ותיק בפורום אז מותר לך לדבר על הורדות?

Nerade

New member
לא התכוונתי אליו.../images/Emo3.gif

התכוונתי בכללי. כל השרשור פה זה כמה אחוזים ירדו מאיזה תוכנות הורידו את הסדרה.

../images/Emo58.gif517../images/Emo58.gifשונאת

שונאת שמחליטים על סקס בלי מחוייבות בלי חברות ואז שרורי רואה את לוגן עם אחרת היא מקנא את החלטת על סקס ללא מחוייבות אז מה את רוצה?

hbam

New member
גם אני נפלתי בפח :(

איך ראית את 517?! או שסתם קראת ספוילר? (מופנה לקטלנית האמיתית :( )

gilmorefreak

New member
אולי היא ראתה את הפרומו?../images/Emo12.gif

כי זה לא בעיה, באתר הרישמי של הWB..אבל הם ממש הורסים
הם תמיד מראים את הקטע הכי חשוב בפרק, את השנייה האחרונה..
טיפשים.

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

בלי קשר לתוכן, ראיתי תמונות פרומו ואהבתי לאללה את רורי כגוגו.
אני רוצה גם ואין בגדים מתאימים באף מקום.

feeler

New member
ooh! good ep

i liked this ep, especially since i had driving school in the last couple of weeks and i didn't get to see the preceding two episodes... by the way, if someone has a link to the script of "Jews and Chinese Food" i'll be very thankful if you posted it here... i couldn't find the script... what i didn't like about this last epi was the awful predictability of lor and luke's actions - she hangs up on emily, he runs to her the moment he can. on the other hand, that's part of what makes me love this show - the characters have real identities, real things that sets them apart. lorelai will always jump aat the opportunity to be mad with emily, and luke will always seek lorelai's companionship. what did surprise me was rory. she showed her emotions about what happened in a stronger manner than i had expected. i liked the way both lor and rory treated richard, though. it was refreshing. i liked the thing with the coffee stand, too. no, it's not nice that rory's broke, but it was a nice scene, the coins falling from her little coin purse and then logan helping her to pick it up and buying her the coffee. the scene at weston's where rory walks in and tells lorelai that she's always there was great. and no, i don't think it ruined sookie's character at all, i think it made her a rounder character. she plays a pregnant woman, and that's not all fun. what i didn't like in that scene was how rory told lorelai about her and logan. i thought it was unnecessary and somewhat redundant. it seemed to me as if it's just going to bring up a big fight again.​

gilmorefreak

New member
../images/Emo58.gifמעלי...

לא מסכימה לגבי רוב הדברים..
טוב, זאת דעתך..

חסויH

New member
אבל מה שכן

זה שהנשיקות החשובות בין לוק ללורולי תמיד קורות בפתח של הדלת...

למעלה