gilmorefreak
New member
../images/Emo58.gif
קודם כל, כמובן, סופסוף חזרו! יאיי!
ראיתי עם חברה ואז כזה אנחנו רואות אמילי נכנסות לדיינר פתאום שתינו- :| ואז..הם דיברו, יותר נכון אמילי דיברה..
ואז אמרתי "טוב הוא חייב לבוא אליה, לדבר, משו!...ואז הראו את החצר של לור ואני כזה..טוב זה סימן טוב...וחברה שלי- מה? ואז הראו אותה בבית ואני כזה- או שלא..
ואז הייתה דפיקה על הדלת וכבר ידעתי!
איזה חמודים, עכשיו שיגידו כבר שהם אוהבים אחד את השני!
אוקיי..שאר הפרק...לוק מבשל גרוע!
קירק היחיד שאוהב את זה!
רורי כועסת על אמילי- מצויין, פשוט תענוג לצפות! לור מנתקת לאמילי שוב ושוב את הטלפון!
אחד הקטעים המצחיקים ביותר בפרק, עם כל ניתוק התפוצצתי מצחוק מחדש, במיוחד עם זה שעם ריצ'ארד היא דיברה ולאמילי היא ניתקה!
דמותה של סוקי נהרסה
ליין!
אמא של ליין
לא ידעה מאיפה זה נפל עליה..you're in my head!
זק- טוב הוא בסה"כ בחור...
לוגן חביב, הוא עדיין נראה טוב אבל אני עדיין מעדיפה את מארטי..אני וחברה שלי סיכמנו היום שעדיף בעצם שרורי תשאר עם לוגן כי למארטי מגיע יותר..
מה עוד? אממממ....אממממ...ואוו מה שקנאה גורמת לאמילי לעשות! ללכת לדבר עם לוק שיחזור ללורליי רק בגלל שהיא מדברת עם ריצ'ארד ולא איתה וכך גם רורי?
אמילי הזאת.. אבל אני לא מבינה משו, זה באמת לא היה ברור ללוק שהכל היה תוכנית של אמילי? לור ניסתה להגיד לו את זה! או שמא זה שאמילי אמרה שלור לא מדברת איתה כי היא הפרידה ביניהם כשבעצם לור כבבר בחרה בלוק ואין לאמילי מה לעשות גד זה, זה מה שגרם לו להבין? אההההההה..דבר אחרון- לקוחות עפים מהדיינר!
וקירק דבוק לחלון בזמן השיחה של אמילי ולוק!
זהו. פרק מצויין!
סופסוף!
קודם כל, כמובן, סופסוף חזרו! יאיי!