5x10

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

הייתי בשוק לראות את רייצ'ל! אבל אני שמחה שמחזירים שחקנים מהעונה הקודמת לפרקים... אוון ממש חמוד
ג'יימי עצבן אותי.זו אמא שלו הוא צריך להיות לטובתה
ואני מקווה שסוף סוף יסתיים המשולש של נני-ניית'ן-היילי ולאן לינדזי נעלמה?! אני שונאת את דן. שימות.

5X10 אוי לא ../images/Emo58.gif

רק שלא יתגרשו............. מעניין מה החליטו על דן...כל החיים של נייתן מסתבכים איך אני שמחה שהחזירו את רייצל אני כ"כ אוהבת אותה, עכשיו יהיה נחמד שהיא פייטון וברוק יגורו ביחד, ואני לא מאמינה שלוקאס מתחתן כל כך מהר, מתי הוא יבין שהוא צריך להתחתן עם ברוק?? היה פרק מדהים

lior21 האחד

New member
5X10 ../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הטובים ביותר בסדרה!! פשוט ישבתי חצי פרק ותפסתי את הראש!!! פרק מדהים!!! מעניין מה יחליטו לגבי דן ומה זה יעשה לג'יימי (שאגב למרות שהוא ממש חמוד היה בא לי לתת לו סטירה על מה שאמר להיילי: "I Wish Nanny Carrie Was My Mamma" ושהוא אמר לה גם שהוא שונא אותה... משהו!! בקיצור פרק גדול כרגיל... :)

John L

New member
פרק חזזזק ../images/Emo58.gif

אין מצב שדן לא משתחרר .. פרק 12 זה פרק המאה .. כל הדמויות יחזרו במאה אחוז .. ממש מתרגש .. פרק המאה בטוח על החתונה ... דן יצא לחופשי אתם תראו במאה אחוז וקארן ולילי יחזרו ומקווה שכל השאר !!! תתכוננו לפרקים מדהימים

John L

New member
הנה הפרומו לפרק 11

http://www.youtube.com/watch?v=cEIE6TqzQho אהה וכדי להזכירכם זה הפרק השני של הסדרה שאני יוצר בשם "המתבודד" http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2337659 הפרק 15 דק' ומחולק לשניים .. תהנו . הפרק הבא במגרש ביתי הולך להיות פשוט עצום ועננננננקקקקקקקק .

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

מישהו הצליח להבין מה ג'יימי אומר? (בהתחלה של הפרומו)

John L

New member
אני ממש ממש ממש ממש ממש מתרגש לפרק הבא חברה !

לוידעת

New member
omg!!!!../images/Emo58.gif

פרק מעוללה!!! מאה אחוז דן מתשחרר!!! ומה שהלך עם ניילי!!!זה היה כ"כ עצוב!!!!!ממש!!אחרי כל מה שהם עברו!!!:'( הנני הזו!!!כלבה בת כלבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתמות איימן!! הוא כזה מסכן ניית'ן כפרה עליו!!זה באמת לא הייתה אשמתו!!!! ואיזה כיף לראות שוב אתץ רייצ'ל!!!התגעגעתי!!
הקטעים עם לוקאס היו הקטעים הכי משעממים...חחח.....וגם הקטע עם פייטון ומיה היה די דבילי... בקיצקץ-אחלה פרק!!!! נ.ב- הספויילר לפרק הבא עצוב ברמות מטורפות!!!!!!!!!!!!!!!

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif OMG

הסוף, כל כך עצוב!!! זה היה מזה ברור שג'יימי ייפול לבריכה והיילי שיחקה ממש טוב בקטע הזה ממש נראתה לחוצה והכל בכלל זה היה קטע חזק ועצוב... הנני הזאת..מה יש לה?! חולת נפש!!!!!!!! מה היא הולכת לבצפר של ג'יימי?!!?? מסכן היא מבלבלת אותו!!! ולמרות כל העצב וזה.. רייצ'ל חזרה!!!!!!!!!!
יש יש יש יש!! כמובן היא חזרה בדרך די עצובה ושהראו אותה על הרצפה ובמקלחת שאוון הרביץ לה כזה שתתעורר זה היה ממש מפחיד..אבל איזה כיף שהיא חזרה!! בטח בפרקים הבאים הא תוסיף מלא..אני מקווה שעוד דמויות יחזרו כבר. בקיצור פרק החתונה בטח יהיה ענק...נראה לי שהפרקים הבאים הולכים להיות ממש טובים אאאאהה קשה לי לחכות!! חחח

Bleed for Me

New member
וואו../images/Emo58.gif

אני תמיד בוכה בפרקים של מגרש ביתי אבל זה היה כל כך עצוב וחזק! איך היילי אמרה לנייתן שהיא רוצה להתגרש, שיעזבו את ניילי, למה כל עונה משהו חייב לקרות איתם?! אוף ומעניין מה יהיה עם דן..קיצר פרק מעולה

princess015

New member
פרק ממש יפה ../images/Emo58.gif + שאלה ?

לא הבנתי מה נסגר בסוף עם פייטון ומיה ? והיילי קצת הגזימה עם התגובה שלה . . מה זה להתגרש ? !

CarmitF

New member
בקשר להיילי..../images/Emo58.gif

יכול להיות שכל מה שקרה בינים בתקופה האחרונה כבר היה יותר מידי. אני לא חושבת על סיבה אחרת. בכל מקרה,חבל.

למעלה