5x09

שאלה על הפרק ../images/Emo58.gif

לא הבנתי, מי ניצח במשחק? האורחים נכון? לא הרייבנס אני מניחה... (או שכן?!)

DotCom05

New member
ואווווווווו אחד הפרקים הטוביםם ../images/Emo58.gif

ממש פרק מ-ע-ו-ל-ה!!!! איך אהבתי לראות שוב את טים! עלק לבן שלו קוראים נייתן חחחחח נקרעתי..ממש עצוב בסוף שלא התיחחסו אליו וזה...בכלל חבל שהוא לא חלק מהחבורה כזאת אני אוהבת אותו :] אני מקווה שיהיו עוד שחקני אורח בהמשך ג'יימי היה פשוט חמודדד כל הפרק איך שאני רואה אותו אני מחייכת!!! אהבתי שנתנו לו חולצה ואז הוא הלך עם כולם כזה כמו במאפיה חחח היה כזה קטן וחמוד.. נייתן עשה החלטה משמ טובה כל הכבוד מש לא ידעתי מה הוא יעשה חשבת שהוא יבגוד בה לגמרי...אבל לדעתי קרי משמ לא תיעלם היא תחזור ובסודיות תרדוף אחריי נייתן או משו... היילי התלבשה מזעזע בפרק ד"א! וברוק התלבשה מדהים כמובן חחח אין עליה שמחתי שברוק ולינדזי השלימו למרות שהיה כיף המריבות שלהם וגם בסוף שמיה שרה "שמי פיטון בלונד מזויף פייטון ואין לי חבר כי אני כלבה" חחחחחח הרגה אותי בקיצור היה פרק ממש אחלה גם שהזכירו את כל היום של הירית ומאות' המסכן והכל..התגעגעתי לזה לכל הזיכרונות האלה

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif אה ועוד משו שאני חייבת להגיד!!

יש סצנה שברוק קוראת את המגזין שלה ופייטון באה ומדברת איתה או משו כזה...אז אם תסתכלו טוב על שני החלקים של העיתון בחלק אחד יש את ברוק ובחלק השני יש תמונה של סולריס אם מישו זוכר אותה..היא שיחקה בפרק אחד בעונה השלישית (פרק 14 נראה לי...ואוא איך חרשתי) שברוק נוסעת לניו יורק לתצוגת אופנה ופוגשת שמה דוגמנית בת 15 והן יוצאות לבלות וזה...אז זאת הדוגמנית הזאת בעיתון!! וגם התמונה ששמו שלה זאת בדיוק אותה תמונה ששמו בפרק 14 בעונה השלישית בסוף הפרק כזה בתחנת אוטובוס או משו...חחחח

רבההה

New member
יוואוו ידעתי שהיא מוכרת לי!!

ובזמן הסצינה רק בהיתי בה וניסיתי להזכר מאיפה היא מוכרת לי חחחח

רבההה

New member
|509| וואוו.. אפילו ירדה לי דמעה :)

אני לא יכולה יותר.. שיפסיקו להזכיר אותם!! כל פעם שאני נזכרת בפרק של הירי ואיך שקית' מת, בא לי לבכות!! :(:( היה פרק ממש חזק וטוב. טים הזה.. חח פשוט הורג מצחוק ברוק- כמו תמיד מדהימה, אבל ממ קצת היה חסר ממנה בפרק הזה. נני-כלבה-זונה- כמו תמיד.. כ=ל=ב=ה! אבל בסוף ניית'ן בטח יספר להיילי והם יעפו ת'שרמוטה הזאת מכל המדרגות (כמה קללות במשפט אחד חח) ג'יימי- חמוווווווווודדד!! פשוט בא לי לאכול אותו. (ואני בד"כ לא ממש מתה על ילדים חחח). ובטח יש עוד הרבה... אבל כבר 12 וחצי ובא לי לישווון ליל"ט

ספויילר...מה אתם חושבים...לדעתי ברק 9

הדמות של מיאה ממש משתנה... בפרקים הקודמים היא נורא ביישנים ופתאום היא שואלת את כולן שאלות כאלו חודרניות... זה היה לי דיי מוזר...

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifרק אני ממש סבלתי מהפרק../images/Emo58.gif

הספקתי לראות גם היום, ואפשר להגיד שהפרק היה דיי מעיק. אני בעצמי יכלתי להרגיש את המחנק של לינדזי. הריבים של פייטון ולינדזי דיי נחרשו, והקטע שהן התפייסו היה ממש משעמם
ושוב אנחנו שומעים כמה ברוק מסכנה עם אמא שלה ולא עושה עם זה כלום. ג'יימי חמוד, ואני לא אגיד שלא, אבל זה לא הגיוני שכולם אוהבים אותו שם, ושילד בן 4 (או 3, אני כבר לא זוכרת) לא הולך לגן ומסתובב כל יום עם אנשים בני 21-22. אני מרחמת על הילד שאין לו חברים בגילו. הפרק לא התקדם לשומקום, חוץ משפייטון ולינדזי השלימו (מעניין לכמה פרקים זה באמת יחזיק) ומעניין בכלל אם מישהו יקרא את ההודעה שלי, אני כותבת עכשיו כמעט שבוע אחרי הפרק
)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מסכימה עם חלק מהדברים../images/Emo58.gif

אני כבר מתחילה לחשוב שלוקאס ופייטון באמת לא יהיו ביחד.. יאללה שתתפוס את ג'ייק אם עוד לא מאוחר!!!!!!!!

LostCookie

New member
ואוו../images/Emo58.gif

היה פרק מעולה מעולה מעולה. הפרק הכי טוב עד עכשיו. אהבתי הכל,הקטעים עם ג'יימי היו מעולים והספרייה,אם כמה שהריב הזה של פייטון ולינדזי חרוש הוא היה הכי טוב
ומיה ממש חמודה:) שכל הפרקים יהיו ברמה כזאת.

למעלה