5x09

West Doll

New member
Kate Voegele - Wish You Were

מתוך האלבום "Don't Look Away" של קייט[השחקנית שמגלמת את מיה]. מי שמעוניין יש לי את האלבום שלה

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif509 פרק נפלא!

באמת נפלא.. חשבתי שימאס עליי עניין הספריה, והריבים של לינדזי ופייטון, אבל זה היה ממש מצוין. מאות' מעולה כרגיל, אבל הכי הכי אהבתי את את כל הקטע בחדר הלבשה בין קיו לג'יימי ואז עם החולצות ואז כשהם יוצאים החוצה

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

ג'יימי - כל כך חמוד איך שהוא חיקה את קוונטין!! ועם החליפה שלו (שתיהן חח) - פשוט לחבק אותו
היילי - ממש לא אהבתי את איך שהיא נראתה הפרק! השיער, התלבושת הכל|: פייטון לעומת זאת נראתה ממש טוב.. מתאים לה פן ברוק הייתה מדהימה! גם הלבוש, גם הקטע עם אמא שלה.. איזה שוק היה לראות את טים!
אבל כיף לראות אנשים מהעונות הקודמות.. זה רק אני או שניסו להראות את לינדזי שמנה יותר? נחמד היה לראות את פייטון ולינדזי משלימות, או מה שזה לא יהיה

haley17

New member
מזה DEY

היילי אומרת את זה לפייטון באמצע הפרק ערך..

haley17

New member
טוב עכשיו סיימתי לראות ../images/Emo58.gif

אחד הפרקים הטובים . ג''ימי פשוט מעלה לי חיוך כל פעם מחדש הוא מדהים !
הקטע עם החולצה שלו וזה שהיא בכלל מס 23 היה ממש יפה. ממש ריגש כל הקטע עם פייטון ולינדזי אהבתי מאוד . פייטון מזה התחילה לעצבן אותי .. לא יודעת וגם מאפרים אותה ממש מכוער בכלל לא מתאים לה היא נראת חיוורת . קארי עשתה את הדבר הנכון , למרות שהייתי רוצה שהוא יספר להיילי . בקיצור אחלה פרק .

D e l i l a h

New member
דעה + שאלה ../images/Emo58.gif

קודם השאלה - בסוף בסוף היה שיר, מה שמו ומי המבצע? תודה :) אוקיי עכשיו אני חייבת לציין שעד עכשיו לא התלהבתי כ"כ מהעונה, אבל הפרק הזה פתח דף חדש נאי חושבת. פרק מצויין, מעולה, פנטסטי. קודם כל ההופעת אורח של טים, איזה כיף לראות אותו! טיפש כמו פעם, אבל משופר. חחח אירוני לדעתי קצת שיש לו ילד אבל זה ממש מנחמד.. בסוף שהוא הלך כזה היה עצוב שאפחד לא התייחס.. כל הסצנות בסיפרייה , שזה הרוב, היו פשוט מעולות, כל העקיצות האלה בין פייטון ללינדזי היו מעולות, ממש הזכיר לי בעונה הקודמת כשהבנות נסעו לעודד את הבנים נראה לי ופייטון וברוק היו בריב אז באוטו הן ירדו על השניה וזה... היילי שרה! איזה כיף כמה זמן שלא שמענו אותה.. אומנם זה היה חלבש אבל בכל זאת.. אם היו צביאים הופעת אורח של קיצ' או ג'ימי היה בכלל פרק מושלם. וואו היו עוד הרבה שברים כF" טובים בפרק, לא זוכרת כרגע חחח טוב בלכ אופן פרק מצויין

John L

New member
יוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

למעלה