5x08

אנה92

New member
../images/Emo58.gif אוווווווקייייי!

אבלללללללללללללל בעעעע נניי!!!!!!! דייייייי כמה ניית'ן יכול לסבול את זה! איזו כלבה היא! ברוק והברמן פשוט קטעים מעולים!!! המ לוקאס ופייטון ניראה שהוא רוקד על שתי חתונות זה, הוא לא ממש מחליט את מי הוא אוהב, ניראה לי המילים שלינדזי אמרה לו פשוט נגעו לו ללב אז הוא רצה אותה באותו רגע! לאדעת כל האהבות של לוקאס כאלו לא הכי ניראות לי.. שיפסיקו להדביק לו כל הזמן אהבות שאפילו לא מתאימות לו. לינדזי מעצבנת אבל כאילו נסבלת כזאת. ברוק&ג'יימי
ואממ.. כן פייטון =\ תמיד מתעללים בה איכשהו

*superstar*

New member
בערך ../images/Emo58.gif לעונה 5

אז הברמן? ידעתי שהוא מוכר לי.. והיום גם ראיתי מאיפה (למרות שאני בספק שזה באמת משם...) הוא מספיידרמן! הראשון! הוא חאד המניאקים שמציקים לפיטר פארקר במוזיאון הזה בתחילת הסרט הראשון

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 508 ../images/Emo3.gif

ברוק הזאת!! מדהימה! כמו שאמרתי על הפרק הקודם- בלעדיה אין מגרש ביתי! פייטון- מעצבנת! רדי ממנו! חלאס! לוקאס- מטומטם! תבחר כבר ותפסיק לשגע את כולם. ניית'ן- הוא אידיוט או שהוא רק עושה את עצמו? נני-שרמוטה-כלבה- בטח יש לה איזו סיבה שהיא עושה את זה.. כאילו, לא יודעת להסביר.. אבל בטח יש שם איזה משהו.. בכל אופן, היא צריכה למות. היילי- עיוורת (?) ג'יימי- כזה נשממההה!! הוא וברוק פשוט מדהימים. לינדזי- טוב שהיא לא התחננה שהוא יציע לה נישואים. ובקיצור- פרק מדהים כמו תמיד!

CarmitF

New member
מישהו יכול לומר לי בבקשה

מאיפה הוא הוריד תרגום? חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי..

למעלה