5x08

efif1212

New member
ררררררררררר ../images/Emo58.gif

אני חושבת שהנני הזאת היא היצור הכי נתעב עלי אדמות! צריך לעשות עצומה להשמדת קרי הנני. שונאת אותה!!! בסה"כ היה אחלה פרק, ברוק
. איך הברמן הזה עומד בפניה אני לא מבינה! ופייטון ולוקאס... אוף. לוקאס טמבל.

haley17

New member
אעאע ../images/Emo58.gif

אני שונאת את הנני .. שנייתן לא יהיה טיפש ויגמור עם זה כבר שיפטר אותה איזה טיפשש ולוקאס פשוט טיפשש מה הוא עושה ?!? הקול של ברוק כל כך מעצבןן יאוו התחלתי לשנוא אותה . אחלה פרק ..

haley17

New member
אהה שכחתי ../images/Emo58.gif

ג'יימי כפרה עליו
פשוט נשמה . הוא משחק מזה טוב יחסית לילד קטן

efif1212

New member
../images/Emo58.gif

לאכול אותו! איזה חמוד
ואני ממש אוהבת את הקטעים שלו עם ברוק, איך היא מטפלת בו. כולו מרוח בגלידת שוקולד, והיא יושבת מולו ומספרת לו על הברמן הזה...חחחחח הורג!

dana22222222

New member
../images/Emo58.gif 5X08

איזה מעצבנת הנני הזאת!!!!!!!!!!!! אני אוהבת את ג'יימי... וברוק הייתה ממש צרודה אבל אני בכל זאת אוהבת אותה.. :) ולוקאס כרגיל... אידיוט מושלם....

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif גאד דמטטטטטטט

בחיים שלי לא שנאתי מישהו כמו שאני שונאת את הנני הזאת!!!!!!! "אימא" הוא קרא לה! "אימא"!!!!!!!!! כלבההה!! היילי פי אלף יותר יפה וחמודה ממנה גררר נמאס לי ממנה כל כך. אני ממש מקווה שנייתן לא יעשה שטויות..שיפטר אותה כבר. ג'יימי היה כזה חמוד עם הגלידה הזאת על הפרצוףףף והוא וברוק יש להם כימיה מדהימה הם ממש חמודים! וברוק-
כמה שהיא צרודה..היא פשוט מדהימה. היא עושה את הסדרה לכ"כ, קלילה ומצחיקה...אני מתה שהיא והברמן יהיו ביחד כבר!!! ואהבתי תקטע שהיא עזרה לפייטון..חמודה! וכמובן הסצנה של הערומה במכונית..כ"כ פרק 2 בעונה הראשונה שהיא עשתה את זה ללוקאס חחחח טוב זהו נגמרה החפירה חחח

efif1212

New member
חחחח הכותרות בשרשור מצחיקות../images/Emo6.gif

כל אחד לא יודע איך להביע את הזעם שלו... "אעאעאעאע" "גאד דמטטט" "רררר"

xX DaNa Xx

New member
חחח כןן :]

יווו אני בפיגור לא ראיתי לא את 7 ולא את 8... חחאני גאה בעצמי בקושי קראתי ספויילרים... :] אבל נראה שהיה פרק מעצבן חחח D: או טוב?

Gal El

New member
~כותרת עצבנית~ ../images/Emo58.gif

ברוק.
אהבתי ממש את הקריינות של פייטון. ולוקאס מפגר. פשוט מפגר. מפגר. מפגר. מפגר. וחבל מאד שבטח לינדסי תיפגע בסוף, כי אני לא מת עליה, אבל בתכלס היא לא רעה ואין לי שום דבר נגדה וחבל שהוא כזה זין. וגם ניית'ן מפגר. הבנים בסידרה הזו לא חכמים במיוחד.
הבנות.
וסתם לא קשור, אבל כל פרק אני מחכה לראות, אולי הפעם תהיה איזו הופעת אורח של דב? או קארן? או שתיהן? הלו, הבן שלך התארס, הלו, הבן שלך נכה... איפה אתן, אימהות?! אני רוצה שהן תחזרנה לפחות לפרק אחד.
אולי מה שהבנים צריכים זה את אמא שתכניס להם קצת שכל (ושאמא שלי לא "תשמע" שאמרתי את זה
).

rotem911

New member
../images/Emo58.gif

לוקאס באמת עצבן אותי בפרק הזה.. לינדזי ממש חמודה.. אני דווקא אוהבת אותם ביחד, חבל שהצעת הנישואים הייתה מיד אחרי הנשיקה.. היא בטוח תיפגע.. אין מצב שלוקאס ופייטון לא יהיו ביחד בסווףףף.

Dark and Twisty

New member
אומנות השרשור../images/Emo140.gif

פעם הבאה כשאת רוצה להגיב לשרשור, את לוחצת על לינק שכתוב עליו 'הוספת תגובה מהירה' או 'הוספת תגובה' בהודעה שלה את רוצה להגיב, ולא בהודעה האחרונה בשרשור.

mihs

New member
../images/Emo58.gifאוווווף

נייתן הולך לדפוק הכל, מה הבעיה שלו?! נני מטומטמת... ואני כל כך אוהבת את פייטון בדיכאון עם הציורים שלה, כשהיא שמחה היא מעצבנת, ככה הכי כייף לראות אותה

איזה פרק... ../images/Emo58.gif

איזה כיף! פייטון חזרה לצייר! פרק טוב, אבל הנני הזאת פשוט עולה לי על העצבים...! ג'יימי כ-זה חמוד =) ברוק הייתה פשוט גדולה עם הבר-טנדר... מאות' ומיליסנט חמודים ממש, אבל היה קצת קיטשי... לוקאס דפוק ולינזדי מעצבנת... מחכה לפרק הבא..!

בתחני

New member
עזרה

לא כ"F קשור פשוט לא ידעתי איפה לרשום ואני אפפעם לא רושמת פה.. מישהו אולי יודע איפה אפשר להשיג בתור קובץ תמונה או משהו את הציור שפייטון ציירה בסוף? של הלב שנשטף?

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gifרק עכשיו ראיתי../images/Emo6.gif

ברוק וג'יימי כל כך עושים את הסדרה, חבל שלא מתמקדים בהם יותר.. פייטון מעצבנת אותי כמו בכל עונה. היא חייבת לעבור הלאה... לוקאס עשה את זה, שגם היא... ואם היא באמת אוהבת אותו אבל הוא מאושר עם לינדזי אז היא צריכה להיות שמחה בשבילו... והנני, ההפקה לא תגרור אותה עוד הרבה פרקים, אל תדאגו
(זה לא ספוילר, זו השערה/דעה)

efif1212

New member
../images/Emo124.gif למי שרוצה את ה... ../images/Emo58.gif

ציור של פייטון. מדהים

למעלה