5x05

לוידעת

New member
זה מה אמרתי בהתחלה!!!

שזה בטוח חלום שלה!!!! ניית'ן בחיים לא היה עושה לה את זה!!!!הקושקוש הזה!!!

אממ אני חושבת ש ../images/Emo58.gif

שרקאתי באיזשהו מקום שרוב הסיכויים שהיילי חולמת את זה... מה שבאמת קורה זה...
קרי נכנסת למקלחת בזמן שניית'ן מתקלח ואז היילי רואה אותם (ניית'ן לא התכוון זה הכל באשמת קרי)... ואז מפטרים אותה...

אנה92

New member
איסה פרקקקקקקק אעאעא ../images/Emo58.gif שאלה..

ממש ממש אהבתי למרות שזה מבלבל עם הזמנים הממ מה אמר לוקאס במשפט האחרון? LESS THAN LINDSEY?

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif היה פרק חמוד

ממש אהבתי, כרגיל, את הסצנות של ברוקאס! היה ממש קורע כשלוק שיחזר לברוק את ההצעה שלו לפייטון ואז ויקטוריה נכנסת מפילה את השקיות בתדהמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא הייתה ממש מגעילה בסוף שהיא אמרה לברוק שתיקרא לה ויקטוריה ולא אמא :\ וואי נאי כ"F מקווה שכל העונה לא תסבוב, שוב, כל הזמן אחרי לוקאס ופייטון אהבתי שהראו איך לינדזי ולוקאס נפגשו וזה.. קיצור פרק חמוד

D e l i l a h

New member
../images/Emo58.gif היה פרק חמוד, ../images/Emo58.gif היה פרק חמוד

ממש אהבתי, כרגיל, את הסצנות של ברוקאס! היה ממש קורע כשלוק שיחזר לברוק את ההצעה שלו לפייטון ואז ויקטוריה נכנסת מפילה את השקיות בתדהמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא הייתה ממש מגעילה בסוף שהיא אמרה לברוק שתיקרא לה ויקטוריה ולא אמא :\ וואי נאי כ"F מקווה שכל העונה לא תסבוב, שוב, כל הזמן אחרי לוקאס ופייטון אהבתי שהראו איך לינדזי ולוקאס נפגשו וזה.. קיצור פרק חמוד, ממש אהבתי, כרגיל, את הסצנות של ברוקאס! היה ממש קורע כשלוק שיחזר לברוק את ההצעה שלו לפייטון ואז ויקטוריה נכנסת מפילה את השקיות בתדהמה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא הייתה ממש מגעילה בסוף שהיא אמרה לברוק שתיקרא לה ויקטוריה ולא אמא :\ וואי נאי כ"F מקווה שכל העונה לא תסבוב, שוב, כל הזמן אחרי לוקאס ופייטון אהבתי שהראו איך לינדזי ולוקאס נפגשו וזה.. קיצור פרק חמוד

o R it

New member
הייתי אומרת שתפוז התחרפן(כרגיל)ושלח את זה

כפול

TaMiRMo

New member
לפי הכותרות אני רואה שממש אהבתם את הפרק ../images/Emo13.gif

xX DaNa Xx

New member
חחח גמאני...! אני שומרת על עצמי

חזק לא לפתוח כל שבוע את ההודעות... לפעמים אני קוראת איזה הודעה או 2 :] ככה זה כשמחכים לכתוביות... :\

TaMiRMo

New member
חחח זה קשה אבל אני מצליח

השנה זה בכלל קשה כי שנה שעברה לי ממש הייתי בכל הקטע של ההורדות רק לקראת סוף העונה אבל עכשיו אני גם פעיל כאן וכל פעם יש אשכול ענק עם מלא ספוילרים ותגובות חחחח ממש קשה להחזיק מעמד אבל יותר כיף לראות ב"יס" לדעתי במחשב או בDVD זה די הורס... והתרגום לא מושלם כמו ב"יס". חח לא קראתי אפילו ספוילר אחד של הפרקים אני ממש לא רוצה להרוס לעצמי. עונה שעברה גיליתי כמה דברים בטעות כמו זה שברוק ונייתן ישכבו... וזה ביאס אותי לאללה חח.

xX DaNa Xx

New member
חחח אומייגאד אתה רואה ביס?

ווואי אין שום סיכוי בעולם שהייתי מצליחה לא לקרוא!! חוצמזה שאני מזה לא מהאנשים העקביים אם הייתי רואה ביס רוב הסיכויים לא הייתי רואה את כל הפרקים כי הייתי מפספסת... אני מחכה בסה"כ לכתוביות כי אם אני רואה את זה באנגלית זה הורס לי את הצפיייה בגלל שכאילו אני מתרכזת בלהבין :]

רבההה

New member
../images/Emo58.gif505../images/Emo58.gif היה מדהים! +שאלה

הפרק הזה היה מושלם ורק מסיבה אחת- ברוקאס! איכשהו זה הזכיר לי קצת את מגרש ביתי הישן והטוב. והנשיקה שלהם
.. אפילו שזה לא רציני. נורא אהבתי את הפרק!! :) פיייי אני כותבת פה יום כן שבועיים לא חחח אני צריכה להכנס קצת יותר... שמתי לב שהתחיל להתמלא פה קצת (כמו שצריך!)
ויש לי שאלה.. למה אין שיר פתיחה? זה נורא מעצבן =///

D e l i l a h

New member
כן גם אני נורא התבאסתי שאין שיר פתיחה

רציתי לראות ת הקרדיטס וזה.. מבאס :S

לוידעת

New member
סוף כל סוף סיימתי לראות!!../images/Emo58.gif

אחרי שראיתי את הפרק על אונליין אבל זה נתקע לי בדיוק בקטע של ג'יימי על ה"BALL" וכל זה.... ועכשו אחרי שהורדתי באימיול-סיימתי סוף כל סוף לראות!!! פרק טוב!!!!!!בעיקר הקטעים של ברוקאס!!!יש ביניהם כימיה מטורפת!!!הללואי שיהיו שוב ביחד!!!!(כןן בטח....) לא סבלתי את כל קטעי הפוקאס(לייטון)...אני בכלל לא סובלת ת'זוג הזה!!!פייטון הרבה יותר מתאימה לג'ייק!!! ואיזה חאתיךך הניית'ן הזהה!!!גאאדד!!!!!!הם כאלה חאמוודים ביחד!!כ"כ התגעגעתי לניילי!!! קיצר!!!!פרק טוב!!!! אההה!!!!!ואיזה כיף שוויטי היה,אה???תודו שהתגעגעתם לזקן הזה...
מחכה כבר לשבוע הבא!!!!

זה רק אני או שאין שום../images/Emo58.gif

כימיה בין סופיה וצאד!! כיאילו- כלום!! זה כ"כ צועק מהמסך.. אוף אני כ"כ אוהבת אותם ביחד, למה המפיקים ויתרו עליהם? הם בחיים לא יחזירו אותם, נכון? שונאת פייטון ולוקאס, הם כ"כ מזויפים ביחד. ודרך אגב, למה באמת אין שיר פתיחה?? ועוד משהו שלא הבנתי...למה יש בייביסיטר כשההורים בבית?

Dark and Twisty

New member
אממ ויתרו עליהם מאותה סיבה שאין כימיה

הוא בגד בה והם התגרשו, לך הייתה כימיה עם בעלך היה בוגד בך והיית צריכה לעבוד עם הגרוש שלך באותו מקום?

McMuffin

New member
דווקא היחסים שלהם בעונה השלישית../images/Emo115.gifתלתן|

היו ממש טובים! ממש נהנתי לראות אותם ביחד לעומת העונה הראשונה ששנאתי אותם ביחד.. וזה פוגע בסדרה כי ברוק ולוקאס הם זוג מצויין.. נכון שזה באסה לסופיה לעבוד עם בעלה לשעבר (שעוד בגד בה) אבל בכל זאת הם זוג טוב ביחד..

Dark and Twisty

New member
אני לא יודעת... אני לא שמתי לב שאין ביניהם

כימיה, זה מה שלדעתה, אז הסברתי לה... אני אהבתי את הסצנה שלהם ביחד בפרק.

למעלה