503

feeler

New member
../images/Emo58.gif 503

אה.... אה... לורליי ולוק... כמה אני אוהבת אותם יחד... שני דייטס!!! והיא ירדה למטה בלי מכנסיים!!! והוא כזה מתוק אליה.... ואיך שהוא שמר את ההורוסקופ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m L m

New member
../images/Emo58.gif503../images/Emo58.gif

ואוו. איזה פרק מעולה! על ההתחלה התגלגלתי מצחוק...אמילי לגמרי יורדת מהפסים
לוק ולורולי כ"כ חמודים ביחד
והעיירה או יותר נכון טיילור פשוט חוצפנים! מה הם מתערבים? זכותם של לוק ולורולי להיות ביחד כמה שהם רוצים!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הם באמת חמודימים, השניים האלה! למרות שזה היה מפחיד לראות את לוק בלי חולצה.
רורי עולה לי על העצבים (בגלל הסוף, נו), אבל היא התלבשה נורא יפה בפרק אז נסלח לה. מרטי חמוד, בדרך עילגת שכזו, ומעניין אם הלוגן הזה יחזור כח הוא חמוד גם. אני כל כך שטחית. היה עצוב לראות את אמילי לבד, או את ריצ'ארד ואמילי קובעים פגישות כדי לדבר... והאסיפה... הוי ויי.

Jason2

New member
האסיפה...../images/Emo58.gif

I'm giving you my word and some middle fingers, גדול, אני ללא ספק אשתמש בזה... הדמות של לוגן הזה היא קצת חזרה על הדמות של טריסטן מהעונה הראשונה וגם אותו לא ממש אהבתי.

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

זה בהחלט היה ענק. לוגן באמת הזכיר לי את טריסטן, גם במראה וגם בהתנהגות. אבל ג'ס עזב וכרגע, אני פשוט מקווה שמישהו יגאל את רורי מדין. הסיפור שלהם כבר נמאס, לפחות עליי.

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo58.gif כנ"ל

ואני בכלל לא אהבתי את דין, אף פעם. בכל מקרה, אני דווקא בעד מרטי. הוא חמוד ^_____^

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

מרטי מותק, אבל לא כחבר. עד שסוף סוף יש לרורי ידיד טוב, גם הוא יהפוך לבן זוג? אפלטוניות לשלטון!

נ ט ע ש ה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif

אצל רורי זאת בעיה אבל חייבים להודות שהוא הרבה יותר טוב מהלוגן הזה. הוא מעצבן

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

לא יודעת, הוא חמוד אבל הוא נראה קצת טיפש כזה. אנילא רואה אותו ואת רורי ביחד. לוגן חמוד. הוא הצליח לעצבן את רורי ואצלי, זה חיובי.

lorelai luke

New member
פרק ענק ../images/Emo58.gif

איזה חמודים לוק ולורליי!! אהבתי את הדייט שלהם, את הקטע שהיא מקריאה לו את ההסטוריה של המקום
ואת ההורוסקופ איזה רומנטי! ואיך שלוק זכר כל דבר מהפגישה הראשונה שלהם
אהבתי את מה שלורליי כתבה ללוק בהורוסקופ you will meet an annoying woman today give her coffie and she'll go" away" חיחיחי ובאסיפה, כשלוק אומר "this is my relationship! not yours! not yours!" מצביע על לורליי "yours" לורליי מהנהנת עם הראש... חחחחחח ממש אהבתי את מרטי, הוא ורוי כל כך מתאימים ביחד! הוא כל כך חמוד
דין כבר עולה לי על העצבים... שימרו כבר וזהו. דין צריך להיות עם אישתו, ורורי צריכה להיות עם מרטי
הלוגן הזה ממש עיצבן אותי! איזה רשע הוא, לא היה לו שום זכות להתנהג ככה למרטי
ואחרי זה כשהם יאני "מתווכחים" הוא היה כל כך חוצפן! הוא עוד אחד מהגברים האלא שחושבים שכל בת חייבת למות עליהם... בדיוק כמו טריסטן
שמתם לב שליין והלהקה שלו לא השתתפו בפרק הזה? חבל, אני אוהבת אותם. ואני גם רוצה לראות מה הולך לקרות עם ליין וזאק. הם לא מתאימים לדעתי אבל זה חמוד לראות איך שליין מקנאה בבנות שזאק הביא לדיינר. חבל על אשר
ממש אהבתי אותו... איזה מסכנה פאריס, היא ממש אהבה אותו חחחח אהבתי את הארוחה המשפחתית
איך שמילי התעצבנה שהן דיברו כבר על הכל עם ריצ'רד ועכשיו הן לא שוחחניות. אהבתי גם איך שאמילי התעצבנה על ריצ'רד בגלל שהוא יצא לבלות
בקיצור אהבתי את כל הפרק

נ ט ע ש ה

New member
פרק מצוין ../images/Emo58.gif

ההורסקופ... אני נמסתי
איזה חמודים :) ואמילי הולכת ומתחרפנת... התגלגלתי מצחוק בקטע שהיא צורחת על הכלב... היא מזכירה שם את לורליי o____O

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif פרק חמוד

רורי כל כך יפה שבא להריג אותה...חחח אני קנאית. השיחה של רורי ופריס הייתה מצחיקה, האמת לרגע האמנתי שאשר מת בזמן האקט... מטרי כזה חמוד! למה היא נסעה לדין? אוווף! אז מה שהיא אוהבת אותו? הוא היה מגעיל אליה!!! ולורליי ולוק- הגיע הזמן באמת!

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

רורי באמת מהממת, במיוחד עם השיער שלה כמו שהוא עכשיו. ולמה היא נסעה לדין? כי היא לא ידעה אם יש לה חבר, אז במקום לברר, היא הלכה לשגל את דין. חכמה.

../images/Emo58.gif 5x03

אהבתי אותו, אבל לא יותר מדיי. כבר היו פרקים יותר טובים... ומשום מה זה היה נראה נורא קצר. אהבתי את הדייט של לוק ולורליי, ואת זה שהוא שמר את ההורוסקופ (למרות שזה קצת קיטשי), וגם בהתחלה בלוק'ס שהוא לא מסכים לפלרטט איתה, זה היה משעשע.... הקטעים עם אמילי היו קצת עצובים, זה מוזר לראות אותה לבד רק עם העוזרת. אני חושבת שזו פעם ראשונה שהיא מחמיאה לעוזרת על הבישול שלה... את אשר לא כל כך אהבתי, אולי עכשיו פריס תמצא מישהו בגיל שלה... לוגן מעצבן (אבל כל כך ברור שיקרה משהו איתו ועם רורי), ומרטי דוקא נחמד. רורי לא מבינה רמזים? מרטי לא שואל אותה אם יש לה חבר רק כי מעניין אותו מה קורה לה בחיים... זה נורא מצחיק שלורליי ירדת למטה ופתאום כולם בוהים בה והיא חוזרת לאט לאט אחורה, הם עשו את זה טוב. אני משום מה מרגישה כאילו כל הקטע של לורליי-לוק זה קצת החמצה. כאילו, הם חמודים ביחד, אבל אחרי 4 שנים שחיכינו לזה הייתי מצפה שיעשו מזה עניין רצת יותר גדול. טוב אבל עברו רק 3 פרקים אז עוד נראה לאן זה יתפתח. ורורי צריכה להתגבר על דין. הוא כבר קצת נמאס, וחוץ מזה הוא נשוי והוא היה די מגעיל אליה בפרק הקודם. ומה עם ליין וזק?

GinGerit

New member
../images/Emo58.gif מעניין כמה זמן יקח...

לאמילי וריצ'רד לחזור להיות ביחד. זה ברור שהם יחזרו. הכי מצחיק היה שהם קובעים פגישה בבית שלהם כדי לדון על נושאים "חשובים". אני נותנת להם עוד 4-5 פרקים בנפרד ואז הם חוזרים. ועל סמך מה קבעתן שרורי הלכה לשכב עם דין?

gilmorefreak

New member
אני בפיגור../images/Emo58.gif502

אממ..כן..שאלה..הבלונים האדומים ורורי..לא הבנתי- מה זה היה אמור להביע? מוזר!
אה..וכן..לדעתי סוף הפרק כן אומר שרורי יודעת על לור ולוק..אבל לא ראיתי את פרק 3 שם הקטע בטח מובהר..אז..אם תוכלי רק לענות לי על זה..
[כאילו..בפרק השלישי רורי פשוט יודעת עליהם?] איזה חמוד הוא היה כשהוא הביא לה את השרשרת! perfect match!
אממ..מה עוד? זק וליין..אני לא אוהבת..שיפתחו לה קו עלילה אחר, יותר מעניין..
אמילי משעשעת! סוקי גם.. לא אהבתי את התמוטטות העצבים של לורליי במלון..עצוב משו..
סוקי חברה טובה ומאוד מועילה העונה! לורליי ולוק עשו מה שג'ס ורורי עשו בזמנו!^_^אבל..למה סיגריות? ולורליי ממשיכה להכנס באנשים בעקבות הפגישות עם לוק..מה יהייה הסוף?
אמממ..זהו..פרק יפה, אין מספיק לור ולוק [סביר להניח שאני אגיד את זה על כל פרק עכשיו! כי ASP אמרה שהיא לא רוצה שהם ישתלטו על הסדרה והעיקר ישאר רורי ולור..והם..יהיו..זוג..אבל..לא העיקר..
]

../images/Emo58.gif

כן, בפרק השלישי רורי פשוט יודעת עליהם. גם בסוף הפרק שני רורי פשוט יודעת עליהם, פשוט לא הראו לנו איך לורליי מספרת לה, זה הכל, אבל לא מבהירים את זה בפרק השלישי, רורי פשוט יודעת

למעלה