פרק ענק ../images/Emo58.gif
איזה חמודים לוק ולורליי!! אהבתי את הדייט שלהם, את הקטע שהיא מקריאה לו את ההסטוריה של המקום
ואת ההורוסקופ איזה רומנטי! ואיך שלוק זכר כל דבר מהפגישה הראשונה שלהם
אהבתי את מה שלורליי כתבה ללוק בהורוסקופ you will meet an annoying woman today give her coffie and she'll go" away" חיחיחי ובאסיפה, כשלוק אומר "this is my relationship! not yours! not yours!" מצביע על לורליי "yours" לורליי מהנהנת עם הראש... חחחחחח ממש אהבתי את מרטי, הוא ורוי כל כך מתאימים ביחד! הוא כל כך חמוד
דין כבר עולה לי על העצבים... שימרו כבר וזהו. דין צריך להיות עם אישתו, ורורי צריכה להיות עם מרטי
הלוגן הזה ממש עיצבן אותי! איזה רשע הוא, לא היה לו שום זכות להתנהג ככה למרטי
ואחרי זה כשהם יאני "מתווכחים" הוא היה כל כך חוצפן! הוא עוד אחד מהגברים האלא שחושבים שכל בת חייבת למות עליהם... בדיוק כמו טריסטן
שמתם לב שליין והלהקה שלו לא השתתפו בפרק הזה? חבל, אני אוהבת אותם. ואני גם רוצה לראות מה הולך לקרות עם ליין וזאק. הם לא מתאימים לדעתי אבל זה חמוד לראות איך שליין מקנאה בבנות שזאק הביא לדיינר. חבל על אשר
ממש אהבתי אותו... איזה מסכנה פאריס, היא ממש אהבה אותו חחחח אהבתי את הארוחה המשפחתית
איך שמילי התעצבנה שהן דיברו כבר על הכל עם ריצ'רד ועכשיו הן לא שוחחניות. אהבתי גם איך שאמילי התעצבנה על ריצ'רד בגלל שהוא יצא לבלות
בקיצור אהבתי את כל הפרק