אחרי שבערך כל היום ../images/Emo58.gif 503
אני מנסה לראות את הפרק, סיימתי, ואני כל כך מאושרת! כל כך! יאא! לוק ולורליי פשוט מושלמים ביחד! די! הוא כזה חמוד! איך שהוא זכר את הפגישה הראשונה שלהם, ועם ההורוסקופ, והמסעדה החמודה הזו, כאילו הוא מכניס אותה בתור חלק מהחיים שלו! הוא פשוט חיכה לה פול זמן! וזה גם נראה מאוד בפרקים שמראים בהולמרק או ערוץ 10, אני לא בטוחה, אבל היה פרק שסוקי וג'קסון עשו פגישה ראשונה וגם לורליי ולוק עשו כאילו פגישה ואז הוא רצה להציע לה לצאת אבל הפריעו להם(ליין...) ואז בסוף הם ויתרו. מעניין אותי אם היא תגלה על הקלטות ועל השיעורי אהבה שהוא לקח
הbook on tape הזה שלו. למרות שהוא העביר אותו לג'ס. הם פשוט מושלמים ביחד! מצידי שכל הפרקים יהיו רק הם. היה משעשע הקטע שהיא שלחה את אמילי לרורי ואז כזה התקשרה אליה ואמרה מליון פעם שהיא מצטערת, עד שאמילי הופיעה
. אני הייתי בטוחה שהולכים לשכר אותה במסיבה הזו, אבל מסתבר שלא
. באמת די עצוב לראות אותה לבד רק עם המשרתת. זה כזה דבילי הריב הזה שלהם. אבל לורליי ולוק ביחד והחיים יפים. אבל תשימו לב שהמון קרה בפרק הזה, או שאולי זה סתם נראה לי כי מרחתי אותו בערך על כל היום שלי, ואז ראיתי את הקטעי לורליי לוק שוב
הם כאלה...!!! התחלתי לקפץ במקום כשראיתי שהם שכבו! הוא כזה רומנטי מתחת לחולצות הפלנל והכובע בייסבול הזה שלו. אני עוד איכשהו חשדתי שהוא יציע לה להתחתן באסיפת העיר הזו, כשהוא אמר שהם לא יפרדו אבל זה כבר מוגזם. ואיך שהיא מאושרת עם הפרצופים שהיא עושה כל הזמן. המבט שהיא נתנה כשהוא סיפר לה על ההורוסקופ ואמר לה שהוא מאוד בעניין של שניהם ביחד היה פשוט priceless! ואז בישיבה הזו אז היא גם כן, כולה מתזזת. אני חולה על הריבים הקטנים האלה שלהם, ועל איך שהוא כזה משך לה בחולצה כשהם עמדו להיכנס לישיבה והיא דיברה עם אמא שלה
הם פשוט נועדו אחד לשני
אבל זה מצחיק שלוק מתייחס לדיינר בתור "לוק'ס"...או שזו רק אני? בכל מקרה, היה אחלה פרק. נמאס לי מדין. שמישהו ישלח אותו למלחמה או משהו. שיכניסו את המלחמה בעירק וישלחו לשם את דין שימות או משהו. כאילו באמת - חלאס כמה אפשר ממנו? הוא אפילו לא נראה כזה משהו, ורורי יחסית לבחורה עם הרבה שכל לא קולטת? הוא לא כזה משהו. אני אישית לא מתה עליו בכלל. ובאמת הבלונדיני הזה מזכיר את טריסטן. ישר חשבתי עליו. אבל גם השני החננה הזה מרטי לא להיט. שימצאו לה אחד נורמלי וחמוד. אז זהו. יתמלאו 40 דקות בנות גילמור בלורליי ולוק לאלתר!