501

m L m

New member
../images/Emo58.gif 501../images/Emo58.gif

איזה פרק יפה
כ"כ חששתי שהם לא יתחילו מאיפה שהפסיקו בעונה שעברה אבל לשמחתי הם אפילו חזרו טיפה אחורנית
זה ממש עצוב לראות את לורולי ורורי בריב כ"כ גדול.. אבל מצד שני - סוףסוף! זה לא מציאותי שאמא ובת יהיו כל הזמן כ"כ קרובות. (אפילו אם האמא זו לורולי!) אהבתי את ההודעות שלוק השאיר ללורולי.. זה היה קטע מעולה! ושהוא אמר לה שלא תתחרט על הכל עד שהוא יחזור.. הוא כ"כ חמווד. אהה, תגידו, איך הפרק נגמר? הפרק אצלי נגמר שהם דיברו בטלפון
האם היה לזה המשך? כי זה דיי נפסק באמצע המשפט של לורולי

dr15

New member
|ספויילר||ספויילר|../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אכן פרק ענק בכלל לא התאכזבתי כמו שקורה הרבה בפרק הראשון של העונה נורא עיצבן אותי אבל שרורי לא הבינה מה היא עשתה כשהיא רצה החוצה מהבית בתחילת הפרק (וסוף הפרק הקודם...) אבל לשימחתי היא סוף סוף הבינה כשהיא ראתה את לינדזי. כל הדברים שרציתי שיקרו קרו. לוק ולורליי ביחד, ורורי ואמילי נוסעות לאירופה
אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבא... השיחה בין לוקל ללורלי נגמרה בזה שהיא אמרה: ah, yes..I hear it's lovely there this time of year

m L m

New member
../images/Emo58.gif 501

ככה זה נגמר?? אז זה היה גם אצלי...

lorelai luke

New member
לא ראתי שום דבר

אני מורידה עכשיו את הפרק וזה לא זזזזזזזזזזזזזזזז ררררררררררררררררר

לא נכון, ../images/Emo58.gif

זה דוקא כן מציאותי שאמא ובת יהיה ככה. יש לי חברה שגם אמא שלה צעירה [ילדה אותה בגיל 19 אני חושבת] והן ממש קרובות.... אבל חוץ מזה, זו תפנית חדה מדי. הן לא יכולות רגע אחד להיות חברות הכי טובות ורגע אחרי זה לשנוא אחת שאת השניה! זה לא הולך ככה! אני כמעט בכיתי כשהן רבו, וממש כעסתי על לורליי. ההודעות בטלפון היו ממש חמודות. וגם לוק, לא ידעתי שיש לו צד כזה.... גם לי זה נגמר באמצע המשפט, אני חושבת שאין לזה המשך. כשרואים שלינדסי מצליחה להכין לדין את האוכל שהוא אוהב והיא כל כך שמחה ומחבקת אותו והוא מחייך אז כבר מבינים שהוא לא בדיוק הולך לעזוב אותה בשביל רורי... כשרורי דיברה עם ליין זה היה נורא נחמד. גם ליין הייתה נורא נחמדה [בניגוד ללורליי], וגם כל הקטע עם החזרות שהם כל הזמן קראו לה ובסוף הוא ניגן לה בתופים.... כשריצ'רד ואמילי רבו זה היה די מצחיק. אני יודעת שזה לא ממש מצחיק שהם נפרדים, אבל איך שהם עשו את זה זה היה מצחיק. חוץ מזה יש לי הרגשה שהם יחזרו להיות ביחד בסופו של דבר. כשאמילי יצאה מהחלון חשבתי שאולי לה וללורליי יש יותר במשותף משחשבנו.... בסה"ב היה פרק ממש נחמד. לא ממש מצחיק ומחמם את הלב כמו רוב הפרקים, הוא היה יותר דרמתי ופחות קומדי [למרות שגם קומדיה היה שם....]. תגידו זה רק אני או שהם לא שינו כלום בשיר פתיחה?

lorelai luke

New member
../images/Emo58.gif סוף סוף השכתי את הפרק

יאאא פרק ממש יפה!!! היה ממש מגניב איך שהם חזרו אחורה לסוף העונה הרביעית אבל מנקודת מבט של רורי. אני לא יודעת למה את כל כך נגד ההתנהגות של לורלי... אולי זה קצת מוגזם אבל יש לה את כל הזכות להיות כועסת על רורי כי לא רק היא אומרת דברים לא נעימים. אני כל כך רוצה כבר לראות את הפרק השני!!!!!!!! אוף למה לוק הלך? הוא היה כל כך חמוד היום בפרק
וואי רורי ודין ממש עצבנו אותי! מה הם שוכבים שוב?! רורי ממש השתנתה, וכאילו בפרק אחד.. אהבתי גם את הקטע של סוקי ולורליי שמדברות על לוק
ממש אהבתי שהיה בפרק פחות קומדיה ויותר דרמה. וגם אני חיכיתי כבר לשיר פתיחה לראות מה שינו! אבל לא שינו

Jason2

New member
משנים רק בפרק השני

מחמת הספוילרים. כך זה בכל סדרה.

lorelai luke

New member
באמת? ../images/Emo58.gif

כי הפרק הראשון של העונה הרביעית שמו ספויילרים מהפרק השני נראה לי... (לא ידעתי אם לשים
או לא)

עובדה נגיד שבסמולוויל

הפרק הראשון, עשו חדש, וזה באמת טיפה הרס כי הראו שם דברים חדשים שקרו באותו פרק...מצד שני, זה נותן ציפייה מסוימת
אני מתה לראות מה הולך לקרות בהמשך!

Jason2

New member
גם אני שמתי לב לזה

ציפיתי לתגובה הזאת אחרי שראיתי סמולוויל. בד"כ לא עושים את זה באף סדרה, זו הסדרה הראשונה שראיתי שעושים את זה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif דעתי

יכול להיות שאם ובת יהיו חברות טובות, אבל גם לחברות יש מריבות מידי פעם. זו אכן תפנית חדה, אבל קרה משהו גדול שלא קרה בעבר. רורי שכבה עם מישהו בפעם הראשונה שאת זה לורליי היתה מקבלת, אבל היא עשתה את זה עם גבר נשוי שזה מעשה חמור ואני לא מדבר על הצד המוסרי אלא על הצד של רורי. במקום שתהיה מאושרת באהבה שלה, היא צריכה להתחבא ולעשות את זה בכל מיני מקומות מסתור או לחכות לאהובה עד שובו מזרועות האחרת. את כל זה לורליי יודעת ולא רוצה שזה יקרה לבת שלה, מה רצית שהיא תחבק אותה ותגיד לה כמה זה נפלא? דווקא ליין די התנהגה כמו ילדה בת 12 ובכלל לא התייחסה לקטע שדין נשוי, עד שהיא נזכרה וגם העצה שלה הייתה שתדבר עם אמא שלה כי היא מבינה יותר בדבר המסובך הזה הנקרא "חיים". את דין אני לא אוהב עוד מהעונה השנייה וכאן קיבלנו תזכורת עם ההתנפלות שלו על לינדסי שבכלל לא יודעת מה הוא רצה ממנה, היא בסך הכל אוהבת אותו והוא משפיל אותה בצורה כזאת, ממש מסכנה.

כן, נכון ../images/Emo58.gif

ללורליי באמת יש יותר ניסיון חיים. אבל הסיבה שרורי לא רצתה ללכת לדבר עם לורליי היא שכמו שהיא אמרה, לורליי "הרסה לה את זה". אחרי שרורי אמרה לאמא שלה שהיא שונאת אותה בסוף העונה הרביעית רואים שאולי היחסים בין רורי ללורליי לא מושלמים כמו שחשבנו, ולא, אני לא מאשימה את רורי. אלי פשוט בגלל שאני לא אמא אז אני לא יכולה להתחבר לצד השני. אבל עובדה שרורי ראתה בכוחות עצמה שמה שהיא עשתה לא היה בסדר, ואם התגובה הראשונה של לורליי לא הייתה לתקוף אותה, אז אם מתבססים על היחסים שלהן עד עכשיו רורי הייתה באה ומדברת איתה ומנסה לפתור את העניינים. אבל במקום לתת לרורי לפתור את כל מה שקרה, להשלים איתה ולדבר עם דין, היא מעודדת אותה לנסוע לאירופה עם אמילי.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

היא ניסתה להשלים איתה והגיעה למסקנה הנכונה שכרגע הנושא רגיש ויש הרבה כעס. אני לא מאשים את רורי כי בסך הכל זה דבר מאוד קשה לעבור ואני גם לא מאשים את לורלי על התגובה הראשונית, אני לא חושב שמישהו מאיתנו היה מגיב אחרת, לפחות אני הייתי מגיב באותה צורה. כפי שאמרתי בהודעה הקודמת שלי, הכל השתנה עכשיו מבחינת היחסים בין רורי ללורלי, הן מעולם לא היו צריכות להתמודד עם עניינים גדולים כאלה, לורליי עברה את זה ובגלל זה היא לוקחת את קשה כי היא עברה את כאב הלב הזה. אני חושב שטיול לאירופה יעזור, בד"כ רואים את הדברים בפרספקטיבה נכונה כשמתרחקים ויש זמן לחשוב יותר.

Bufreak

New member
../images/Emo58.gif5x01

ובכן, הופתעתי לטובה. חשבתי שאולי, אחרי ארבע עונות, הסדרה תתעייף. אבל נראה כאילו התסריטאים עשו את הצעד הנכון, שהוא שינוי קל ברוח הסדרה. בדומה לעונה החמישית של באפי, אני חושב שגם העונה החמישית של בנות גילמור הולכת לחקור צדדים יותר עמוקים ורציניים. קודם כל, ההתמודדות עם מה שקרה בין רורי ודין הייתה מעולה. רורי, ילדה-טובה-סטארז-הולו, שוכבת עם גבר נשוי. התסריטאים פעולה בצורה חכמה שהם התייחסו אל הנושא ברצינות, במקום לטאטא את כל ה"אישיוז" מתחת לשטיח, כאילו שכלום לא קרה. רורי שכבה עם מישהו בפעם הראשונה וכוכבים לא נפלו עליה מהשמים. בכלל, כל העניין של קיום יחסי מין בפעם הראשונה טופל בעדינות. השיחה בין רורי לבין ליין, למשל, הייתה שונה(ממה שאפשר למצוא בסדרות אחרות) ומציאותית. הרגשתי לא בנוח, כאילו שאני מצטט לשיחה שאני לא אמור להקשיב לה
משחק וכתיבה טובים. גם התגובה של רורי הייתה אמינה ומעניינת. דבר שבהתחלה נראה לה כל כך נכון ונטול בעיות, פתאום הופך לבעייתי במיוחד. ואולי זה קצת סדיסטי, אבל נחמד לראות אותה, לשם שינוי, מסתבכת. היא הייתה כל כך מושלמת עד עכשיו. זה כמעט היה מעצבן. ובאשר לדין? גם אצלו לא הכל נוצץ. הריב שלו עם אישתו, למרות ובגלל שהוא היה נורא טיפשי, היא רגע חזק. באמת אפשר לראות את הסערה שמשתוללת בתוכו. ועוד נקודה אחת שרציתי להעלות: לורליי ולוק. אם נניח לרגע בצד את כל הסוף סוף-ים, אני שמח מאוד שלורליי לא שינתה את דעתה. כי אם היא הייתה עושה את זה, אז זה היה צפוי מדי, וחבל. אבל, מי יודע? אולי היא עוד תעשה את זה. זו תהיה טעות אדירה, מצד הכותבים. הם החזיקו את המתח המיני בינהם כבר יותר מדי זמן. אם הם יפרידו ביניהם, אז הם יפסידו מזה, רייטינגית, לדעתי. חוץ מזה, הם חמודים ביחד
. אה, כן. אף פעם לא כתבתי בפורום הזה. מה נשמע? דוד.

Bufreak

New member
רק...

*התסריטאים פעולה=התסריטאים פעלו. מצטט=מצותת. סליחה
דוד.

gilmorefreak

New member
ברוך הבא!../images/Emo9.gif

אני איילת...
ובקשר להערה[
?]- "זה היה כמעט מעצבן"..אותי זה כבר עיצבן!
אבל הם עשו מעבר ממש חד לצד השני איתה..

היי! ../images/Emo58.gif

עוד באפיסטים! הידד... אני הייתי ממש מאושרת לראות את הפרק הזה, כי למעשה קצת נמאס לי מרורי והמערכות היחסים שלה. לא יודעת. פשוט שתמצא כבר מישהו נורמלי. ודין עוד יותר מעצבן אותי על מה שהוא עשה, כי הוא נשוי, והוא מתנהג אל אישתו ממש מגעיל, למרות שהוא לקח על עצמו אחריות גדולה בנישואים אליה, ומעצבן אותי שהוא לא חשב על המעשחם שלו עד הסוף לפני שהוא עשה את זה. נקודת האור שלי היא לורליי ולוק. סופסוף! אמן! אני חושבת שהם לא שינו את השיר פתיחה, כי זה כאילו הפרק הזה שייך לעונה הקודמת, כי הוא המשיך מאותה נקודה. פרק הבא בעצם יתחיל כמו כל שאר הפרקים הראשונים שהיו עד עכשיו, בסוף הקיץ - או לפחות ככה אני מניחה. בכל מקרה, אני רוצה פגישה של לוק ולורליי כבר! משהו רציני. מה שטיפה מציק זה הרכילות של העיירה שתפרוץ ברגע שהם יתחילו להיות אחד עם השני בפומביות. מיס פאטי ובאבט האלה..איי יאי יאי...
ואני לגמרי מצדדת באמילי, כי בעלה(שכחתי מה השם
) באמת לא התנהג בסדר, חוצמזה שמאז שהיא מצאה את המכתב ההוא מאמא שלו ששלחה לו לפני שהם התחתנו היא לגמרי עצבנית ומסתכלת על הפעולות שלו כאילו זה ביצוע של מה שאמא שלו כתבה לו לעשות, כי היא מתה והוא מרגיש צורך לבצע את זה. אבל אני לא חושבת שזה מה שעובר עליו. מצד שני הוא לא ממש האדם הכי קל לחיות איתו לפי מה שרואים בזמן האחרון, העקשנות שלו, ואני מקווה שהם יתפייסו בסוף. איכשהו חשבתי שיקרה ביניהם משהו כשהיא רצה לה בלי חצאית(כן, איכס והכל, אבל נראה לי הגיוני שיקרה משהו...) אבל לא...וטוב שכך
אז זהו. כולי ציפייה לפרק הבא. אין כמו לחזור מהצבא לבנות גילמור

למעלה