4X19

HuGo Hell

New member
כול הכבוד! ^^ יפההההה../images/Emo45.gif

יותם מזל טובבבבב אתה המנצח כתבת מגילה!!! ארוכה!!! ניתוח יפה!! *למה אני לא מצליח?!*

p3

New member
כי אתה....

מעביר ביקורת על הבגדים שהם לבשו באותו הפרק- וזה לא הרעיון של ניתוח פרק. ותודה!

HuGo Hell

New member
מצטער *מבט עצוב* שכחתי ..

גם שלך מאוד יפה, כול ניתוח זה מגילה פה ניתוח אמיתי (לבן אדם) זה יוצר קצר {
} הניתוחים שלכם ניפלאים ^.~ *ממלמל משהו* אמממממ.. אני אמר לכם מישהו יכנס לפה יראה אנחנו מדברים על ניתוחים הוא יחשוב "כשבתי שהגעתי לפורום מכושפות?! איך הגעתי לפורום מנתחים?!!
" חיחיחיחיחי באמת יכנסו לפה ויגידו "לא רק אוהבי מכושפות גם מנתחים"
חיחי

Ophel McNeil

New member
וואו!

*מנפצת על יותם אגרטל* אחרי זה אתה אומר שהניתוחים שלך לא טובים!
ניתוח נהדר, מושקע, שמסיק מסקנות נכונות ומדויקות. בעיקר אהבתי את עניין המציאות השונה בפרק, מנקודת מבט של כל דמות (זה היה מדהים!), ואת העובדה שלפייפר יש באמת מעיין עליונות ביחסים שלה אם ליאו - אכפת לך לנתח עוד פרקים על היחסים שלהם? (שאלה רצינית). בקשר לחורים -
זה לא חור. לרקס יש, בלי קשר, כוח שליטה במחשבות, מהתחלת הסדרה. את כוח ההקרנה האסטרלית (שמעורבת בשקיפות, אבל זה כבר לא קשור) שהוא רק קיבל - הוא פשוט שילב עם כוח השליטה במחשבות.
זה באמת עצבן אותי. אז נכון שרקס והאנה הם מזויפים, אבל בבקשה! לא מוצאים אותם, כל הראיות עדיין מצביעות על פרו (למרות שקלטות אפשר לזייף), לא יודעת.... רציתי שהיא לפחות תישאר מעט במעצר... למרות שמצאו את הנזר והכל.

p3

New member
../images/Emo9.gifתודה!

אני אשמח לעשות עוד ניתוחים כאלה, אם אחרים יגיבו.... *רמז* ובקשר להקרנה האסטרלית- ברגע שאני אמצא את הציטוט שמוכיח אחרת, אני אשים אותו כאן. ושוב תודה!

Woogyman

New member
הציטוט בקשר לרקס -

פיבי אמרה שם - Piper: How is that possible? Phoebe: Mind control, astral projection, throwing charms, who knows? Prue is right about Rex, which means, I’m dating a warlock היא מדברת על הקרנה אסטרלית ושליטה במחשבות כשני מושגים נפרדים.

Phoebe again

New member
אני לא יכולה לקרוא... לא ראיתי את

כל העונה הראשונה ואני לא רוצה לספלייר לי אותה כי אני התחלתי לראות וכרגע אני במרחק של פרק מהפרק הזה, ובלי קשר, חבל שאני אקרא את זה עכשיו כי אני לא אבין על מה אתה מדבר ואני לא אוכל לתת לך תגובה טובה, אז אחרי שאראה את הפרק אני אגיב.

ChArMeD HaRrY

New member
אווווווו, ממש יפה! איך חשבת על זה?

בכל מקרה, הנתוח שכתבת ממש יפה(וארוך), ניתחת כל נקודה אפשרית(באורך..) וממש העמקת! רואים שאנשים פה משקיעים! הידד (מה עובר עליי????) *ממלמל* רוצה.. הארי פוטר.... פרו... מתה... למה?... ספר... הארי פוטר... *סיום מלמול* (מה הקשר? בירה נשר!) אופל כנ"ל עלייך בקשר לדעה! ואופל, ידעתי שבסוף תסכימי איתי שהארי פוטר הוא ספר מעמיק ומתפתח בצורה יוצאת דופן, שלא נראתה מעולם! (
)

ChArMeD HaRrY

New member
מה זה?

גם אופל הצטרפה לתוכנית שלנו להערב? (ריקי לייק - "וידויים שישנו לכם את החיים!") בנוסף להוגו כמובן. בכל מקרה, זאת תפנית גדולה במיוחד באופי של הפורומיסטית הידועה בשמה "אופל"... אופל מה יש לך עוד לספר לנו בנושא? *נא להתעלם מהנ"ל, אני מחורפן!*

למעלה