4x11

stav12

New member
../images/Emo58.gif4x11

פרק שמשלים קצוות. ניתן מספר להיילי על דונטה והיא עוזבת אותה , אבל אחרי זה היא חוזרת אליו , אחרי שהוא מבקש סליחה . חחח הרג אותי הקטע שדב מנסה לברוח מהגמילה עם החבל חחחח. היו קצת קטעים עם לוקאס ופיטון , גיגי נפרדת מאות' חחח ברוק נכשלת בעוד מבחן ומחליטה לגנוב את המבחנים , אבל הם נדפסות בדרך והם מצטרפות ל clean teen על מנת לצאת מזה . זהו

*superstar*

New member
../images/Emo58.gif411

אוקיי, לא יכולה להגיד שהתלהבתי ברמות על.. אבל היה פרק חביב+ זה היה צפוי שניילי ישלימו, כמה אפשר להפריד אותם? פייטון הייתה משונה קצת, והיא מתחילה להיות מעיקה בעיניי... אני יכולה להגיד רשמית שהזוג הכי טוב שהיה עד עכשיו הוא מאות' וג'יג'י... חבל שהם נפרדו
ברוק ורייצ'ל משעשעות, אני רק לא מבינה את הקטע שהן צריכות ללבוש את החולצה הזאת כל הזמן. איכ. בקיצור, זהו

רבההה

New member
411 ../images/Emo58.gif

הפרק היה נחמד. חחח ולדעתי פייטון נהייתה מעיקה ממזמן =// דב הייתה מצחיקה עם החבל.. ניילי- מעייף כבררר :p אבל עדיין כאלה חמודים 3> לוקאס- בלונדיני טיפש חחח. רגע, אז הוא לא זוכר מה קית' הראה לו או שכן? לא כ"כ הבנתי מה הלך שם.. ג'יג'י ומאות- :(:( אבל הם בטוח יחזרו חחחח ואיזו מצחיקה איך שהיא הודיעה לו שהיא הולכת להיפרד ממנו. ברוק ורייצ'ל-חחחחח גדול! ממ זהו.. פרק סביר. מקווה שפרק הבא יהיה מוצלח יותר!! =]] סופ"ש נעים!!! =]]]

heLLife

New member
יש כבר תרגום לפרק או שעדיין לא ?

הורדתי ואני מחכה לתרגום בשביל לראות :\

דעתי על 411 IספויילרI

פרק קצת משעמם...
פייטון ולוקאס חמודים יחד--- למרות שאני מתומכי ברוקאס!!
גיגי מוזרה,
ברוק מקסימה כרגיל וגם רייצ'ל, הן ממש מצחיקות ביחד וכיף לראות אותם בסצינות משותפות,
דב התחרפנה לגמרי..
ודן? יש לו בעיה נפשית קשה...פתאום נהיה טוב?? חח...
אהה...ולוקאס קצת התערס, לא?

0RainGirl0

New member
:) ../images/Emo58.gif

פרק חביב ביותר. ג'ג'י מטומטמת מה כל הקטע הזה של "אני הולכת ללהיפרד ממך רק שתדע" לייטון? אממ, לא אוהבת אותם, פייט מעצבנת אותי קצת וגם לוקאס. היילי וניית'ן היה ברור הרי שהם יחזרו, היה גם ברור שמה שהרג את דנטה זה לא המכות אלא התאונה עצמה. היילי ממש יפה. זאת אומרת באת'ני.. ברוק ורייצ'ל ממש חמודות ומצחיקות היה ממש מצחיק כל הקטע עם קלין טים חחחח עלק "קן וי ברוק ארסלוס?" XD הקטע של דב שהיא יורד עם החב היה מממשש מצחיק חחח וזהו. מחכה בקוצר רוח לפרק הבאא..
אע ברוק וצ'אייס :) ד"א מה עם ההריון של קרן? כאילו לא דיברו עליו מתחילת העונה ורק אני או שהבטן של היילי קצת גדלה?

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gif פרק 11../images/Emo58.gif

ניילי מדהימים שלי
מזל שהיילי סלחה לו... הקטעים עם דב היו מצחיקים דווקא, במיוחד הקטע של הבריחה...;] אף פעם לא אהבתי את הקטע של ג'יג'י ומאות', במיוחד כי היא דפוקה על זה שהיא אומרת לו שהיא באה להיפרד ממנו
ברוק ורייצ'ל עם הקלין טאין היו מצחיקות לגמרי

ענבררר

New member
../images/Emo58.gif4x11 + פרומו ל4x12

הפרק היה חביב+ אני שמחה שניית'ן סיפר להיילי את האמת והיא לא גילתה אותה דרך מישהו אחר.. ג'יג'י נפרדת ממאות' =[ עצוב אבל לגמרי מובן.. פייטון ולוקאס8 -{ - אני פשוט לא מקבלת את זה שהוא פתאום הבין שהוא אוהב אותה.. אמ.. דב מצחיקה
ומפגרת
מחכה לפרק הבא.. הוא נראה ממש טוב לפי הפרומו

רבההה

New member
../images/Emo58.gif 412

נראה ממש טוב חחחח הלך על ניית'ן :p ובקשר ללוקאס ופייטון.. גמני פשוט לא מקבלת את זה.. הם גם לא מתאימים!!!! שני בלונדינים משעממים

0RainGirl0

New member
כן הפרק הבבא ../images/Emo58.gif

הולך ליהיות כ"כככ אבל כ"כ טוב!! קודם כל ניית'ןן ואז גם ברוק וצ'אייס [הילד החדש]

למעלה