4X04 - Escape Velocity

tsou

New member
בכלל

כל העקרון של המספרים הסיילונים לקוח ישר מקומיקס קלאסיים, כך שהאקס-מן משתלב מצוין.

tsou

New member
אגב

את לגמרי בטוחה שהדמות הלפני אחרונה היא שש בתפושת? יש אולי גם אפשרות שהיות ובאלתר הסרסורי "שייך" לשש, העובדה שכעת באלתר האמיתי מסוגל לעשות קיצור דרך ולראות אותו ללא שש, נובעת מכך שהוא הפנים את שש סוף סוף ורואה מולו את מה שהיא (קפריקה שש, הכוונה) ראתה בו. אוקיי, עדיין זה עונה להגדרה של לראות את שש, אבל זו ראיה פנימית בניגוד לאלו הקודמות. מצד שני האפשרות הזו אומרת שלא נראה יותר את שש בשמלה האדומה, מה שיהיה ממש חבל. כבר עדיף לקטלג את באלתר החדש בקטגוריית ההתעללויות של מור בבסיס העלילתי יחד עם שלי גודפרי...

redrider

New member
לא הייתי לוקח עובדות מעונה 1 כתנאי להמשך

בעונה הראשונה גם טענו שהקרינה בתוך בערפילית ששם היה מצבור הנשק משפיעה על מעגלים סינטטיים של הסיילונס כאשר בהמשך נראה שאין שום הבדל למעט כמה הבדלים ביולוגיים בין הסיילונס לבני אדם. בפרקים קודמים נאמר שהם לא חולים אף פעם אבל עובדה שאנדרס סבל ממחלה קשה בתקופת קאפריקה. מה שנותן לי רעיון לשרשור הבא.

tsou

New member
לא להיות נודניק אבל

אנדרס ושאר החמישה שונים משמונת האחרים שאינם חולים .. לעומת זה הנה סתירה : שרון יודעת מה אדאמה שאל את בומר (אחרי שמתה, כלומר כשכבר לא שידרה את התודעה שלה עקרונית). צל"ש למי שפותר לי את החידה הזו.

redrider

New member
אין פתרון

זה פשוט קטע שהיה כל כך פוטוגני שמור לא התאפק והתעלל במציאותיות שימי לב לאפקט הדומינו שציינתי קודם. זה מתחיל בקטנות ולקראת סוף העונה מישהי תתפס במיטה עם גרסה רוטטת של סנטוריון.

SiC

New member
זאת סתם הזייה

הרי הגיוני שטיי יתקשה לקבל את המוות של אלן במיוחד אחרי שהוא סיילון. זה מערער לו את כל התפיסה לגביי מה שעשה והגיוני שהוא יראה סיילונית בלונדינית ויהזה שזו אלן

tsou

New member
האמנם תתכן "סתם הזיה" בסדרה הזו? ../images/Emo13.gif

ועוד אצל טיי? כן אני יודעת שגם אדאמה הזה את האקסית שלו פעם בשנה.

redrider

New member
האומנם תתכן פנאטיות יתר כלפי סדרה "כזאת"

מצד מנהלת פורום מסוימת? ראינו סדרות גם טובות יותר מתפוררות. בואי נגיד שהתקווה היחידה שלי שהפרקים האיטיים האלו של תחילת העונה הם סתם הרמה למען האצה משמעותית של עניינים. כרגע אני חושש מאפקט "נמלטים" עונה שלישית ושהמבין יבין.

tsou

New member
? רואים שאינך יודע פנאטיות מהי ../images/Emo6.gif

בינתיים להזכירך אתה במיעוט מוחלט בדיעה שלך ביחס לפרק, והתגובה שלי המקורית נועדה לנחם אותך (טעות שלא צחזור בעתיד

redrider

New member
תחשבי עליי כעל קאוויל ../images/Emo13.gif

לא ראיתי שעניין המיעוט הפריע לו
בכל מקרה זה שרוב האנשים לא מסכימים איתי או יותר נכון לא מגיבים בלהבדיל ממך לא מעיד על כלום. מבטיח לך שלא חסר אנשים שחושבים כמוני כולל הבלוגר הגנוז

tsou

New member
לקאוויל יש מליון כפילים

לך בינתיים יש בלוגר הזוי (ומחוק בנוסף לכל).. אין לך איזה אימון שחיה?

redrider

New member
איך אני אוהב אנשי פורומים

שמתחילים לעקוץ כשלא מסכימים איתם. לא חבל על האנרגיות השליליות? את הרי לא תשכנעי אותי. אנחנו שייכים לשתי קטגוריות שונות של אנשים. אני ציניקן ואת אופטימיסטית. אני מחפש למה להיטפל ואת מנסה בכל כוחך לראות את הצד טוב שבתמונה. בסה"כ לפי הלינק הבא הרייטינג של שני הפרקים האחרונים לא משהו. לא הייתי אומר שהוא גרוע אבל הוא בהחלט לא משהו ואחרי קריאה של המגיבים אני גם יכול להבין למה. שני הפרקים הראשונים של העונה זוכים לרייטינג גבוהה אם כי עדיין זה רק מעיד על ההתלהבות הראשונית משובה של הסדרה משהו שעוד לא עבר גם אצלך. אם מור לא יתחיל התפתחויות משמעותיות בעלות עומק בשני הפרקים הבאים תהיה לו נטישה רצינית של צופים. ראי את הלינק הבא אלא אם IMDB זה כבר לא מוניטין בשבילך.

redrider

New member
הלינק! סורי שכחתי להוסיף קודם ../images/Emo3.gif

http://www.imdb.com/title/tt0407362/episodes#year-2008

tsou

New member
תראה

בשלב זה די ברור שאתה מנסה בכל כוחך למצוא דברים להיטפל אליהם, ועקרונית אני תמיד בעד פתיחת דיונים (כל עוד הם רלוונטיים לנו ומתנהלים באופן ענייני כמובן) .עם כל הכבוד לפתיח הבומבסטי "אנחנו שייכים לקטגוריות שונות אני סיילון ואת לא" - אתה בא עם הנחות א פריורי ביחס להבניית משמעות ועלילה בסדרת טלוויזיה שאותי אישית ממש לא שכנעו, בלשון המעטה, וביניהן מככבת ההשערה שכל מי שהתלהב מהפרק האחרון הוא סתם פאן שרוף ורק אתה שלא מצאת קשר משמעותי לשום דבר אומר עליו דברי טעם (שעדיין אני ממתינה להם). אם תהיה נטישת צופים או לא נחיה ונראה, אולי כן, אולי לא. זה כבר נושא לדיון אחר.. ועתידי.

redrider

New member
בינתיים לא ראיתי

עשרות תומכים נלהבים מתייצבים לימינך גם. אני גם לא אמרתי שאני סיילון ואת זה, הומור זה דבר חשוב בחיים. בכל מקרה אם אותך זה לא שכנע ניחא. לא ניסיתי כל כך גם. אני פשוט חושב שביחס לסדרה טובה שתמיד אופיינה על ידי אקשן אינסופי ועלילה מתוחכמת ואנושית הגיע מצב שבו כל ההתרחשויות הזויות וחסרות משמעות. יש התעלמות כמעט מוחלטת ממה שקורה בכל הצי, הדמויות האהובות מתחילות להתנהג בצורה לא אופיינית להן וחורים בעלילה והתנגשויות מול פרקים עברו מתחילים להדאיג ולעצבן. אם את לא מסכימה איתי לבריאות לא מכריח אותך. נטישת הצופים כבר התחילה ולמעשה הרייטינג של העונה הנוכחית נמוך יותר מהקודמת מסיבה פשוטה מאוד שבפאניקה שחלילה יגידו עליו שהוא לא מחדש הוא שינה את כל התכניות שלו והגזים עם הפן הרוחנישל העלילה. עכשיו זה כבר נהיה מתוסבך. ושוב אם לא בא לך להסכים איתי אל תסכימי אבל זה שמשהו לא משכנע אותך זה פשוט כי את לא רוצה להשתכנע (ושוב הפזמון: לא מתאים לך אל תסכימי)

tsou

New member
like i said

אני חושבת שיש לך הנחות יסוד לא הכי רלוונטיות לעולם של הסדרה הזו - המאפיינים שאתה מתאר מתקיימים בסדרות אחרות שמור ביים- למשל קרניבלה המופלא - ומייצרים משמעות באופן אחר. המרכיב הרוחני בוודאי שאינו אורנמנטלי, הוא לגמרי מהותי לסדרה ואם אתה מחליט להתעלם ממנו, אין פלא שהכל יראה לך "מתוסבך". בס"ג זה לא רק אקשון ועלילה - אפילו הסדרה המקורית היתה יותר מזה. כשמשהו לא משכנע אותי, זה על פי רוב מפני שהוא לא משכנע.. נקודה
וכמו שאומר ידידי הוותיק מר מז'אר- בשלב זה בוא נסכים לא להסכים עד שבאמת מישהו אחר יתעניין בדיון.

The Human

New member
אממ.. חשבתי על זה

ולא נראה לי הגיוני שיקבעו שקאלי התאבדה בגלל שבכל זאת היא חטפה מהלומה רצינית מטורי לפני שהיא הושלכה דרך האיירלוק.. ונתיחת הגופה שלה אמורה להראות את זה.

tsou

New member
זה רק בהנחה שהגופה תימצא

היא די הלכה לאיבוד בדיפ ספייס לא?

gotio

New member
מעניין אותי מה התוכנית של הסידרה לגבי לי

התחושה שלי, נשיא המושבות. רוזלין אמורה למות העונה, ככה לפחות זה נראה עכשיו, ולי יהיה המחליף. התחושה נובעת מהדעה שדמות חזקה ואיכותית כמו של לי לא תתבזבז יותר מדי על פוליטיקה וההחלטות שלו רק יעצבו עבורנו את הדמות העתידית שלו, שלדעתי תהיה נשיא המושבות הבא.

למעלה