4X04 - Escape Velocity

tsou

New member
זה הגיוני בתור טיזר

למי שסיים לראות את פרק 3 (ושלא יכול שלא להסכים) אבל כמובן שלא במישור של הדמות שאמורה להתייסר ולהתאבל (אלא אם כן טורי לא סיפרה מה באמת קרה וכל מה שהוא יודע זה שקלי "התאבדה") עדיין המילה "מלאך" מתקשר למה שהחמישה אומירם להיות (לפי טורי) כלומר מושלמים, ולשש שהגדירה את עצמה כמלאך של באלתר ושגם מככבת באופן מעניין בטיזר כאלן-של-טיי!

tsou

New member
למה מונפץ?

טיי איבד את אלן כמו שבאלתר איבד את שש. הקטע הוא שטיי כבר הזה את אלן בעבר בפרוזדורים של הגלקטיקה, וגם הפעם הוא מלביש אותה על מישהי- אלא שהפעם היות וזו אותה מישהי שאנחנו רגילים לראות כשש הפרטית של באלתר נוצר אפקט הזוי של גירסה מבוגרת של שש. הזוי אבל לגמרי משכנע (בכל אופן לא פחות מההזיה המרכזית בסדרה)

redrider

New member
מונפץ מכמה סיבות

אין סיכוי שאלן היא גרסה מבוגרת של 6. לצורך העניין אדאמה מכיר את הזוג טיי במשך עשרות שנים. אזת ביני לבד. בטח עוד הזיה של טיי

tsou

New member
וההמלצה היומית

לקרוא את התגובה לפני שמגיבים

Wah Wah

New member
בפרק tigh me up, tigh me down

6 רומזת לבאלטאר על כך שיש דמיון מסויים בין אלן ובינה. ועד היום אנחנו לא יודעים את תוצאות בדיקת הסיילוניות שבאלטאר ערך לאלן. אני לא הייתי שוללת כלום.

tsou

New member
אכן,

ואני תוהה אם צודק מי שאמר לי שמור ידע אותה לתפקיד הסיילונית האחרונה ובהמשך שינה את דעתו (מה שלא מונע ממנו לעשות בו שימוש אפילו כעת)?

Wah Wah

New member
אבל במקרה הזה

היא לא תהיה הסיילונית האחרונה, אלא סיילונית קיימת - מספר 6.

tsou

New member
אה, אוקיי.

חשבתי לרגע שאת רוצה לנשל מעמדתה האסטרטגית את שש היקרה לליבי

tsou

New member
אגב הכישור של שש להתממש

במגוון פנים, כולל מבוגרות, האם ההתגלמות הזמנית שלה בתא של בומר (אחרי שנרצחה) עם קוקו וטרנינג "גלקטי" מזכירה לך את סטארבק או שזו רק אני?

Wah Wah

New member
אני צריכה תזכורת לפרק עצמו...

הזיכרון שלי הוא כבר לא מה שהיה פעם...

tsou

New member
זו סצנה שנחקקה לי בזיכרון

מפני שהיא מתיחסת באירוניה לכל הפרשנויות המצטברות האפשרויות של מספר שש הבאלתרית. שכחתי את שם הפרק אך הסצנה מתרחשת לאחר שבומר נרצחה, ובאלתר עומד לבד בתא שיועד לה. שש מופיעה מייד עירומה ישובה על כסא והוא פונה אליה ב"אני רואה שהחלטת להאיר מעט את המקום במדכא הזה".

tsou

New member
ובעקבות הדיאלוג הזה

הוא רץ למרפאה לדרוש סריקת מוח לגילוי צ'יפ, נו.

Wah Wah

New member
אני זוכרת במעורפל

אבל לא את ההקשר, אבל מסכימה לגבי שש בטרנינג וסטארבאק. ואגב, זוכרת את ויכוח הנימפומנית שהיה לנו בעבר? אז בלי להעיר את הרוחות מחדש אני רוצה שוב לדבוק בעמדתי ששש אינה נימפומנית. סטארבאק בהחלט יכולה להחשב ככזו יותר ממנה. בכל מקרה, מספר 6 היא לחלוטין master of disguise. ראינו את 6 בכל כך הרבה צורות - קורבן האונס ושבוית המלחמה, חיית מין מטורפת (בגדול כל הדמויות שלה...), מדענית מסורה, דמויית סטארבאק, דמוייחת רוזלין (נטלי), ודמויית גאיוס באלטאר. מה שפתאום מעורר לי את הרעיון שהיא מאד מזכירה לי את מיסטיק מאקס מן.

tsou

New member
משום מה ההקשר נשכח גם ממני מעניין למה ../images/Emo13.gif

שש היא גירסה חדשה ל"פלייזור מודל" של נקסוס שש, והיא מתוכנתת לחושניות (אקא סקס, בסדרה שלנו) + אדיקות, כלומר היא מצמידה את הייצוג החצוי השגור מדונה/זונה.. מבחינה זו יש בה מרכיב נימפומני מובנה שמקביל לזה שיש לבאלתר לדעתי (גם אם הדגמים ספציפיים של שש הם מונוגמיים, התצריף שלהן אינו כזה) סטארבק היא עוד גירסה (אנושית?) לזה כמובן אבל אצלה זה לא מרכיב ראשי (יש כמובן מי שיטענו אחרת!) בניגוד לאלן כמובן שתראי מה השעורים הפרטיים שנתנה לקאוויל הובילו אליו- מלחמת אזרחים! (באמצעות מניפולציה של בומר על ידי סקס לוהט) מיסטיק מאקס וומן! יש בזה משהו

למעלה